Все навън е за игри, СЕПТЕМВРИйчето не ще да спи!

• 12 607
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Да Пебс,Куши е права-всички ние вече трябва да се пазим какво показваме,че аз един ден хванах мъжа ми за задника и Косето се плесна силно по бедрата ухилен,гледайки ни Joy
Веси-ние схте стоим някъде 21-24,мерси,че ми каза за детския кът,изглежда приличен.
Люси-много хубави снимки.И Косето всичко с лявата почва да прави.
А снощи си взе една филия хляб и докато танцуваше на една музикална играчка набиваше с 2 ръце хляба.Беше много смешно.После мама ни снима как се гоним по спалнята,от едната страна е оградена със столове зад тях още един ред столове и той се качва на задните,премята се през предните и върху спалята,но се поуля нещо и тупна на земята и запечатахме на клим момента с тупването.

# 271
брейви, чудесно, че така й е понесла яслата  Peace аз още съм ужасно раздвоена дали изобщо да я даваме
ако ще го приеме, както твоята хубавица с удоволствие ще я запиша  ooooh! та малко и аз да видя почивка

павлинадидко, дарка като не я изведа да пощъка два-три дни и почва да става ужасна, явно й се схваща душичката
затова аз си я извеждам в студа без проблем Peace
вчера ходихме до детския кът даже два пъти въпреки студа
следобед като отидохме бяхме абсолютно сами  Mr. Green  чак като ситръгвахме се появи едно майче с момченце

и нашта мома една сутрин видя тати й като ме пощипва лИбовно по задника  Embarassed и след малко идва и тя до мене, вдигнала ръчичката нагоре и шляп-шляп - имитира
щях да падна  Shocked  Mr. Green

п.с. момичета, моля за идеи за коледен подарък за 9 и половина годишно момиченце до около 50лв
толкова ми е далечна тая възраст и ми е ужасно трудно да измисля

# 272
  • Варна
Добро утро! Моя звяр тази сутрин пак се ококори рано-рано, за ужас на майка си (видна поспалана  Laughing)
Аз да ви кажа снощи по нощите рових из нета и случайно попаднах на статия относно яслите. Оказа се че наистина правилата за прием не са готови. Който се интересува може да прочете тук :
http://moreto.net/novini.php?n=29916

Калоян е запленен от Baby Einstein. Много съм ви благодарна че ме светнахте. Не бях чувала за това чудо.А то си е баш чудо. Щом моя дивак, дето 3 минути не може да си задържи вниманието върху едно нещо, седи като препариран...Направо не мога даповярвам на очите си  Laughing Ако може обаче да ми помогнете - в замундата само WorldAnimals e във формат iso. Всички останали са в някакъв непоззнат за мен .mdf; .mds. С mount-ване работят, обаче ако ги запиша на диск, ДВД плейъра не може да ги възпроизвежда. Излиза едно съобщение wrong region. Знаете ли някъде да ги има в iso, avi ... или начин тези mdf да ги запиша работещи ? Някой беше дал един линк bookstore3..... там са avi, но пък не мога да ги сваля. Свалят се 40 МБ от 320 ...много странно...
ООО- някой се прозявааааа Simple Smile тей-тей който става в 6 в 9 вече иска да спи  Laughing

Люси  Hug много сте Убави - `сичките Simple Smile
Ох, айде до после....да видим сега ще спим ли ...кво ще правим...

# 273
Страхотни снимки! Не мога да им се нарадвам на малките сладурковци.
Алекс тамън проходи и аз да се похваля тук и сега нещо пак не иска да  ходи сам. Все иска някой да го държи за ръка. ooooh!
Излизат му и четирите кътника. Лудницата е пълна. Добре че единият изби. Има и сополи. Вчера пак го водих на доктор, но тя каза че е от зъбите. Толкова са му надути венците, че го болят като яде, НОООО ядене не отказва Laughing
Вече посвикна с това, че съм на работа и не ми се сърди вечер като се прибера, че това много ме тормозеше.
Още не сме украсявали елха, сигурно този уикенд.
Страхотни идеи за подаръци давате, ще се възползвам от тях Hug

# 274
Поспаланка, можеш да ги запишеш през Деймън Тоолс-а. АЗ ги отворих през него, те са Исо-та, копираш ги на тв диск и си ги качваш без проблем са СД

# 275
Поспаланке, bsplayer  ги отваря тези файлове без проблем Peace

# 276
Елсче,такава ли ви е дъската,че ме заинтригува,Радостина обожава да пише,драска по листа,стени и където и падне.Само да види химикал става страшно,абе като Лизи на найните снимки е с химикала-явно им е верен другар любим?
Кали вярно си е това за мама на ясленче и форумчето Joy hahaha голям кеф,рахат работа.
Поспаланке и аз имам същия проблем,нещо не се справям с всички,само Бейби енимъл-а стана на Двд-то,другите ги гледа на компа.Нещо съм голям лаик в областта да си призная.

# 277
eee, наистина страхотни снимки на малките диванета  Heart Eyes

Ками, ето го детския център, една майка го е снимала вчера http://www.album.bg/plovdiv/images/9459437/, зад обектива са масите, на които стоят възрастните и децата могат да щъкат между тях ... нещо като кафене за нупушачи, но с тоя салон, пълен с играчки. Не е отделена стая и е подходящо и за най-малките деца  Peace не се плаща на час, а се плаща само консумация  Peaceвие пък идвате в най-натовареното време - дето и магазините са обрани и навсякъде е лудница Rolling Eyes

Павлинче, и ние задължително излизаме, освен ако не вали и няма влага за дишане. но мисля че по-ниска от 3-4 градуса Т не сме имали през деня, та е добре  Peace вече се справихме и с ръкавици и шалове, тъй че го обличам и всичко е ок. На мен пък не ми е студено, щото аз вървя ... и така ...

страхотна е украсата на Варна!!!!!

и толкова ли сте загорели всички, та пред децата почнахте бре   ooooh! Crossing Arms hahaha

а за яслите - мисля, че децата трябва да се социализират от по-рано - да играят с други деца, да се ходи и  в такива детски кътове, мамата да остава по встрани и после ще е по-добре приета и яслата  Peace поне аз по моя съдя така, дето толкова деца не беше виждал на едно място, но сравнително бързо ми пусна "полата"  Mr. Green

# 278
Браво на малката Радостинка.Брави хубаво е че поне за това няма да се претесняваш. Hug
Люси страхотни снимки.Много  хубаво е украсена Варна
Всички септемврийчета са страхотни.Вече пораснали момиченца и момченца. Heart Eyes
Благодаря за милите думи за моя калпазанин и вече порасналата ми принцеса Hug
Веси,нашата кака е на 9 години ,но определено изглежда по-голяма.Има едни дълги крака........все неможе да им намери място и Добромир все в тях се спъва ooooh!Иначе юркам я неповече от нормалното WhistlingАма много си ми е добричка Heart Eyes
Нашия татко онзи ден беше в Пловдив и взел на Добчо кракомобил.това хубаво,малкия много се заиграва,но неможе да стигне педалите Tiredи засега само си седи и бръмчи-горкото

# 279
naskaa, гледам , че дъщеричката ти е на девет години и отгоре - дай съвет какво да купя за подарък на момиченце точно на същата възраст  Praynig

# 280
Ами да ти кажа те в тази възраст се вманиечават на някаква тема и само това се купува
Например ние сме фенки на Братз 
Нашата определено би се зарадвала на всичко на Братз-кукла, бельо,блузки,шалтета,възглавнички,нощни лампи,часовници
Сега продават едни куфарчета с козметика-страхатни са
Нашата също се кефи на една  музикална игра-постила се на земята и там има едни стрелки,включваш музиката и стрелките светят,а детето ги следва и така танцува.не го обясних както трябва
 А и бижу-сребърно също е хубаво Има много красиви неща подходящи за тях

# 281
Аз Бейби айнщаина го свалих от Дата,Мари беше пуснала линк и успях да го кача на диск.ДВДто го чете.

Веси-тогава съм отпуска,за това.А иначе центъра е страхотен!Непременно ако е свободно ще го посетим.Нашите центрове тук не ми харесват,все са за по-големи деца,едва ли не не искат да ми вземат малкото.А в Неделята,центъра е толкова нескопосан,че трябваше все един да държи Косето за ръка и той се изнерви.Иначе хич не обича да седи близо до нас,ако сме навън,ако може да си драсне на кадето му видят очите ще е най-добре Mr. Green

# 282
Абе хора,това Лизи си го измисли бре! Shocked Да не мислите,че сме толкова зле! #Crazy
Тя дори и да спи,нищо не правим в спалнята,щото поскръцва матрака,а и си се чува. Blush
Абе нямам идея от къде й хрумна това,явно тия три думи са й лесни и ги сглоби! ooooh!

# 283
naskaaHug страшна си  Peace   вече успях даже да харесам една такава "козметична чантичка" по интернет разбира се  Mr. Green ще ми я доставят за 1 ден, със гримчета специално за деца - тествани били офталмологично и дерматологично
и съм решила и сребърна гривничка да потърся със закачени по нея сърчице, детелинка, слонче е такива неща  Peace

# 284
Здравейте  Hug
Всички сладурчета са супер  Heart Eyes

И ние супер го харесахме бебе Айнщайн много съм благодарна че ме светнахте. Hug

Поспаланка и аз се чудех за същото докато забелязах, че последните два торент файла в замундата които излизат са avi. формат по няколко филмечта. Картинката е Том и Джери като за анимация. Незнам дали го обясних добре  newsm78 ако не ще дам линк  Peace

Общи условия

Активация на акаунт