кога дадохте за първи път шоколад на децата си

• 7 131
  • 84
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Когато си поиска сама... някъде към 3-тата година... До година и половина не беше опитвала ни захар, ни сол...
Ягоди, праскови и подобни дадох след 3 г. и половина. Но аз съм с безброй алергии /в това число хранителни/ както и баща й. За това и взех такива крути мерки.

# 61
скоро, на 2,1г е.
на малкото скоро нямам намерение, на 13 месеца е.

# 62
Някъде след втората му година дадох.... и взе, че му хареса.

# 63
След навършването на 1 годинка!
Peace

# 64
  • София
След годинката опита, но по принцип не си пада по сладки неща и никога не се е тръшкал за шоколад. Сега също му се случва инцидентно да яде най-много веднъж в месеца и то по 1-2 парченца - самият той не иска повече.

# 65
Към 1,5г. И сега давам, но само тип "киндер" - с мляко по средата. На 2,3г. се наложи да пие гаден антибиотик и за да си оправя вкуса и като награда й давахме. Така свикна, но никога не съм я ограничавала и сега не се сеща много често. Не купувам. Давам само подарени, а ако са само чист шоколад си ги хапвам аз  Mr. Green

# 66
  • София
След годинка и половина.

# 67
Още не съм й дала!Скоро ще направи 2 години.

# 68
На 2 годинки.

# 69
След 1,5г и при двамата.Но в общи линии до три годишна възраст сме ограничавали шоколада

# 70
  • гр. Пловдив
Не съм давала до сега. На 1г. и 7 м. е дъщеря ми. Мисля и да не давам до 2г. и 6м. поне. Едва я спасявам от бабите. След 3 г. спокойно ще й давам и то в умерени количества. Поне до колкото успея.

# 71
  • София
На Ани не съм й давала и нямам намерение да го правя поне до 2,5 год. На Дани майка ми му даде на 2 години и няколко месеца без аз да знам   #Cussing out. Сега съм й забранила категорично да дава на бебето, защото... #2gunfire.

# 72
  • През девет земи в десета
На големите не съм давала нито шоколади,нито близалки почти до 6-7 годишна възраст,за сметка на това като тръгнаха на училище и ги изпуснах от поглед си наваксаха с яденето на нездравословни храни.
На малката и позволих да опита шоколад някъде между година,година и половина и след като не е забранен и винаги може да си вземе от шкафа,някак загуби интерес,сега се сеща един път в седмицата и като хапне едно парченце сама го прибира.Виж за близалките и карамелените бонбони съм категорична,в никакъв случай Naughty

# 73
Беше навършил 2 години, когато опита за първи път.

# 74
След 2г.

Общи условия

Активация на акаунт