Отговори
# 180
Di&Ro  Hug кажи кога и ще пием кафе!
Меги  Praynig бързо да преборите тъз кашлица, добре е че е започнала да се оправя.
Жорето е като някое мече гризли...къв му е кеф да хапе...цялата съм в синини..пробвах  на меги стратегията охапах го и аз-15 минути истеричен рев през което време аз пак бях нахапана, изядох няколко шамара и бях замеряна със стройтел Sick наказах го...метнах го в кошарата 2 часа без играчки, без внимание, без телевизор...пищя 1 час...не издържах повече..хем си сложих тапи за уши hahaha Меги от кога ти разправям да си вземеш  Mr. Green виждаш само как си отваря устата и мрънка ама звук не чуваш.....лоша, лоша мама Гали!
Гинче честита ви прическа! Давай снимков материал.
Рали много работиш бе, дано поне ти се отрази на коледната премия Wink
Маграт да са ти живи и здрави децата! Успех на изпитите-ще се справиш! Hug
Наде де се запиля пак ?
Мишонка тоз вашия там верно е голямо кукуриго
Айде лек ден засега!

# 181
  • Банкя
Честит Рожден Ден, madnez!
Много здраве, любов и късмет,
професионални успехи и семейно щастие!

# 182
Много на бързо ама просто не мога да не пиша Blush

Гале и Гери хапе а има 3 зъба и половина даже вчера така се ядоса, че не и дадох да бърка в контакта  Twisted Evil и понеже не можа да ме захапе ухапа леглото Joy. Котката ми едно време правеше същите щуротий. Според мен ще го израстат просто сега бягам или и давам да ухапе някоя играчка вместо мен Peace

Меги много ще ми липсвате Hug а за неяденето какво да ти кажа майка ми цял живот си е такава баба що нерви е изхабила и няма резултат освен да спреш да се ядосваш Hug

Мишонка браво на малкия барбарон как помага на мама с писмата Heart Eyes А определено живееш в шантава държава или по-точно с шантав управник ама щом сте намерили повод и причина да живеете там значи има все пак някаква надежда за тях Crazy

Булечека браво за листчетата супер са Peace

Мпуле понеже както знаеш и Гери не е малко прасенце (12 кила сантиметри над 80) ние се приспиваме на спалнята гуш на мама. Скубе ме бърка ми в носа и по някое време заспива.

Не мога да не ви кажа какво направи нощеска дзвера. Спя си аз и нещо ми гадно в устата и се събуждам и си пипам устата и какво да установя ами имам си биба в устата  Shocked

Айде чао засега на всички които не споменах пращам целувка и прегръдка и ще се видим в събота Hug

# 183
Добро утро момичета Hug Седнах да си изпия кафенцето, да почета и да ви почерпя и вас

Меги  Praynig бързо да преборите тъз кашлица, добре е че е започнала да се оправя.
Жорето е като някое мече гризли...къв му е кеф да хапе...цялата съм в синини..пробвах  на меги стратегията охапах го и аз-15 минути истеричен рев през което време аз пак бях нахапана, изядох няколко шамара и бях замеряна със стройтел Sick наказах го...метнах го в кошарата 2 часа без играчки, без внимание, без телевизор...пищя 1 час...не издържах повече..хем си сложих тапи за уши hahaha Меги от кога ти разправям да си вземеш  Mr. Green виждаш само как си отваря устата и мрънка ама звук не чуваш.....лоша, лоша мама Гали!
Гале, hahaha Joy hahaha Joy направо ме разби, само като си ви представя в битка за захапване Joy

Акси, как бе мила седиш наведена 15мин newsm78 Аз понеже имам проблем с ломбалните прешлени, въобще не мога да си представя, че ще стоя наведена повече от 2мин #Crazy После няма да мога да се изправя без раздираща болка #Crazy

Маграт, пораснала е Еличка, ама как рисуват двете Heart Eyes Много ми харесаха на тия снимки Peace

Гинче, ай честита прическа на малкото Кате Heart Eyes

Не мога да не ви кажа какво направи нощеска дзвера. Спя си аз и нещо ми гадно в устата и се събуждам и си пипам устата и какво да установя ами имам си биба в устата  Shocked
Джолиhahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мишонка, все съм се чудела какво намирате за да живеете там при тоя куку newsm78 Ама вие си знаете, щом сте избрали  bouquet

Искам да питам: знаете ли колко е топло в клубчето? Че ми е проблем да реша как да я облека без да се изпоти newsm78

Лек и усмихнат ден Hug Hug Hug

# 184
Момичета, няма да дойдем на партито  Embarassed Калин още е в Плевен, и решихме до Коледа да со стои там. Мен ме побъркват от учене, всички преподаватели изведнъж решиха да няма изпит, ами да пишем курсови работи. Написах 2, остават ми 10!!!!  Shocked Хич не виждам кога ще смогна. Много се е променила образователната система, голямо напъване и накрая - нищо! Толкова съм бясна! Особено някои предмети, които нямат нищо общо със специалноста ми, само ми попълват кредити. Ама сега трябва да пиша тема за митологията на ескимосите  newsm78
Калин е добре. Всеки ден "говорим" по скайп. Той ме гледа и се хили, аз се маймуносвам.
Снимки от Испания ще ви пусна след Коледа, че нямах фотоапарат. Мъжът ми изгуби нашия, сега си чакам коледния подарък  Mr. Green
на всичкото отгоре тези фирми имайстори ми късат нервите. Кога ще приключи ремонта, не знам. От юни сме го почнали, още не му се вижда края... Още не съм украсила елхата  Embarassed
Хайде, стига съм се оплаквала. Живи сме, здрави сем, млади сме и нахални, все ще се оправим  Grinning Целувки и гушки на бебушки-сладушки.... Те още минават за бебчета  baby_neutral , ама като ги гледам как растат, вече са си дечица май  Hug

# 185
Сладурки, не съм се обидила, просто вие вече сте си компанийка от почти 2 години и разни образи като мене, които се появяват съвсем епизодично е нормално да не се вписват съвсем в картинката Peace
...но миналата седмица както си се разхождахме с дреби и се разминахме в района на малкото Пикадили с galentinass и Жорката (голям бонбон!) и много ми се искаше да и се обадя, но си викам - какво ще си каже момичето...някаква непозната и налита по улиците Crazy - че за това реших да се включа и наистина много ще се радвам да се запознаем със всички сладури Hug Само кажете къде и кога и сме на линия Party
Момичета, като чета какво пишете за вашите дребчовци се успокоявам, че явно горе-долу по едно и също време ги обхващат новости като хапане, тръшкане и т.н. Mr. Green и ние сме в кюпа.
 Весело изкарване на софийската компанийка! във Варна май още няма така добре уредени клубчета за толкова малки деца....пък може и аз да не съм попадала.

Слънчев и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 186
Привет!
Аз набързо само влизам да пусна снимки, даже не съм чела, но ще се поправя утре евентуално. Сега ще идва свеки и ще ме погне по някви магазини. Искала да ми купува подарък за Коледа.  Laughing
Ето значи новата прическа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194639&pid=9338551 Много е смешна според мен  hahaha
И картичката, която правих вчера: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194639&pid=9338557 Снимката е правена от Джаз у вас да не решите, че мога да снимам така хубаво  Joy
Айде цунки и гушки! Ако има време после, пак ще пиша.

# 187
Здравейте мацки,

Влизам само да кажа, че за огромно мое съжаление няма да можем да дойдем на партито  Confused
Дядо ми е починал и няма да сме в София  Cry
Тази Коледа няма да ни е толкова празнична....

Дано вие си изкарате приятно и дечицата да се веселят. Ако трябва да си платя куверта само кажете на кого и как.

# 188
Мекс, моите искрени съболезнования Sad

Гинче, много е сладка Катето бе Heart Eyes Що мислиш, че е смешна newsm78 Детенце си е и много й отива Peace! А картичката на каква програма я правиш и къде ти я разпечатват после? Много е хубава Peace

Розеншон, горе главата Hug Ще се справиш! Жалко, че няма да се запознаем на партито Sad Ти какво следваш, че пишеш за ескимосите Laughing Успех с курсовите работи  bouquet

# 189
Мараа банда.Как сте?

Мехх- съжелявам за дядо ти Hug.Лека му пръст на човека. Praynig

Акси верно как седиш 15 мин наведена .

Ди Ро -добре дошла при нас.Тук е много приятно ,ще видиш.Аз докато си отворя очите и съм тука.

Розеншон-добре завърнала се,не се съмнявам,че сте си изкарали добре,испанците са големи купонджии.

Гале-сериозно ли слагаш тапи в ушите? newsm78Ще ме уморите.Хем се смях,хем ти съчувствам.Жорето е голям сладур ,не го тормози тама моля те.

Маграт-страхотна бузанка е Еличка,а кака й е страхотна компания ,така изглежда на снимките поне.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАДНЕЗ-ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ!!! МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Тристе-Катето е страхотна както винаги. HugКартичката е страхотна,просто невероятна.Катето става за модел на реклами.Записвай я в някоя агенция.

Изчезвам сега ,че имам да оправям един куп неща. Hug Hug Hug

# 190
Е не ме оставя това дете да седна на компютърааа cry Научил се е да го рестартира Sad
Мекс, Розеншон, жалко че няма да се видим Sad
Розеншон, ти ли спомена, че ще си избираш врати? Надявам се, че си харесала нещо по-скъпичко Grinning. Аз с едни говеда от Бул Аке (или както ги кръстих от самото начало Bull shit) така си попилях нервите. Така ми писна от тях, че не ми се обажда да видя кога ще дойдат да си сменят счупената врата дето ми натресоха Twisted Evil
Изчезвам, че Стоян отнесе вече шамари през ръцете- строил се е да го рестартира #Cussing out
Да знаете, че ви наглеждам и снимки гледам- много са сладки децата (нали не са бебета вече?) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 191
Di&Ro    Hug обаждай се бе жена..най-вероятно си ни видяла когато с Жорето отивахме в апартамента на "инструктаж" -"как да влезем без да задействаме алармата"....ми щях да кажа, че не хапим с Жорето ама щях да излъжа Joy просто другия път се обади Blush щяхме да се запознаем и да пием по кафенце с децата-нищо следващия път. Ти някъде в района ли живеееш?Аз и Джиджа сега сме в този район на окръжна болница, догодина се местим/и джиджа барабар нали си ходим комплект/ района на 35 блок на винса Rolling Eyes
Ходих аз днес да проверя дали всичко си е ОК в Хапартаменту-моя мъж забравил да затвори прозорците ooooh! аз се чудя що СОТА пищи и ми звънят да ми се обясняват hahaha
Мекс  Hug
Гинче катето голям бонбон-ама що реши, че е време за прическа? newsm78
Аз сега се прибирам...всеки ден излизам около 13 часа и меря ли меря улиците...Жорето хич не го свърта вкъщи....мен също седим си самички...та пакетираме се кат за северния полюс и айде навън..тъй, че някое варненсо чедо ко няма ко да прай да свирка и на гости ходим и гости приемаме и улици мерим Mr. Green
айде лека вечер засега!

# 192
Момичета помагайте.Мила ми е изтрила програмата за звука от лаптопа .Не знам как,но нямам никаква програма за звук.Дайте някоя програма,от къде да сваля?Туй мойто диване вече за кой път ми прави бели на компа.Полудявам вече. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 193
 newsm78 newsm78 newsm78 ся мноУ моля да не ми се смеят комютъните сецове, но аз знам, че за да има звук компа трябва да са инсталирани драйвърите на звуковата карта. Знаеш ли каква е картата ти. Обикновено когато копуваш комп с него има дискове с драйвъри, ако можеш да ги намериш и да си инсталираш или , ако знаеш каква е да си дръпнеш от нет-а.
Ако не знаеш каква е звуковата карта, един от начините да провериш е от стар бутона - контрол панел - Sounds and audio devices - отваря се прозорез и там на hardware.

# 194
Mexx - съболезнования Sad

mishonka95  ,дори не знаех, че е отделна програмка...Моят принцип е рестарт или преинсталиране Crazy.  Май беше писала, че утре сте на преглед с Мила - дано да те успокоят и всичко да е наред! Praynig

galentinass
в района съм (до ХЕИ), но си водим/вземаме каката на/от училище към Чаталджа - така че навсякъде движим Sunglasses. Зависими сме само от смяната на училище - но в общи линии каката е свикнала и с по-бебешка компания Mr. Green Ако не греша май и на Венера голямото момченце е о/о 7год. - могат да си правят компания Grinning На Брегалница има една малка сладкарничка Гес (не съм ходила скоро), но пък е без детски клуб Thinking иначе и в първия МОЛ, в кафенето видях, че са направили детска част, но не съм сядала-мисля да го проверя сега съб./нед.. ако имате желание можем набързо да си направим коледно парти, но не мога да преценя къде ще е най-добре за малките и за колко горе-долу човека-ако въобще искате де Peace

meggyv - надявам се нашето астрално близначе вече да е здравичко! Много ще се радвам да я видя на живо!

Аз за съжаление нещо не мога да разглеждам нищо в snimka.bg Thinking - но може при мен да е проблема...

Лека вечер на всички! и по-малко да се будят дребчовците нощем!

Общи условия

Активация на акаунт