Отговори
# 285
mamma mia, загуби си ти, но само на писане...гледам аз, че надзърташ от време на време, ама обаждай се по често деее  Hug
Di&Ro - вие хубаво търсите клубчета да се събираме честичко, ама и аз и Галето сме с кракомобилите. Тъй че ако не правим партия с нея да си помагаме по автобусите с качването на количките, при нас друг вариант за отдалечено място няма.  Sad
Гале връчвам ти приз СЪВАЙВЪР   bouquet Много ме кефиш  Hug Няма ли кой да помолиш да ти смени бравата ми се мъчиш  newsm78 Някой колшия? Е на Джиджа мъжа и поже да даде една мъжка ръка на помощ сигурна съм Peace

Ааа, това Галето да поиска помощ е да чакаш от умрял писмо  Crossing Arms

Меги, днес годишнина ли имате?  Party

Айде честито!
Много любов да пълни вашата къща,
само успехи да ви спохождат
и детския смях да не спира никога!

# 286
Момичета влизам на бързичко да ви видя и по прочетох отгоре отгоре
Мечтание искам да кажа от сърце  пожелавам на сестра ти най хубавото нещо на света да и се случи идната година да стане майка.
А на всички други чакащи двойки и на тях пожелавам   мечтите им скоро станат реалност, и дано в тая държава има повече деца които са чакани и ще бъдат обсипани с обич, отколкото деца захвърлени по кофите или по домовете за сираци  Praynig
За партито не съм изгледала всички снимки но тези които видях си личи, че децата много добре са се забавлявали. Много се радвам, че поне по големите градове можете да си организирате такива хубави партита
Меги Честита Годишнина
Много семейно щастие, здраве и никога да не изгасват искриците любов в семейството ви hug

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 16:32 от Irenn

# 287
Меги, разбирам, че имате годишнина Hug

Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората,
по-необятно от небето, по-дълбоко от океана!
Живейте така, че всеки ден да си казвате:
Беше по-хубаво от вчера!

# 288
  • Банкя
Честита Годишнина, Меги!
Дълги години семейно щастие и разбирателство!

mimoza Точно тези на Барбарон мисля, че се предлагат само по интернет. Иначе има на други производители, както ти е писала MPulle - в мебелните магазини. Аз съм ги виждала и в COMO в Младост 4 на Околовръстното (до Технополис) - ето тук може да ги разгледаш. Peace

# 289
Меги честита годишнина Бъдете здрави, щастливи и винаги влюбени както на този ден

[imghttps://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png]http://[/img]

# 290

Общи условия

Активация на акаунт