Отговори
# 270
  • София
Егати и тъпия нет  #Cussing out не е истина направо....писах, писах и айде няма никой  smile3511
И аз пък хубав поздрав Crazy вместо добър вечер  Wink

Мечтание, дано тази коледа сестра ти получи най- прекрасния и така дълго чакан подарък  Praynig Praynig Praynig
Много ми е мъчно.........

Онази вечер описвах, описвах снимки сума време и накрая цък уж описани, а накрая като прегледах, няма никой....Вече месец и не могат да открият къде  по трасето има проблем  Twisted Evil
Меги, за другата среща  дано сте в Софето  Simple Smile Много хубаво креслото на принцеската  Heart Eyes
Венерка,  стискам палци за утре  Praynig Ужасно неприятни са тези неща, но няма как Confused
Публикувам, че ако и сега ми избяга жицата ще ударя компа в земята  #2gunfire
Лека нощ  Hug

# 271
  • София
Мечтание - много късмет и да се сбъдва бързо желанието на сестра ти  Hug Hug

Di&Ro днес , т.е. вчера бихме всички рекорди станахме чак в 11 сутринта - но виждам, че сте се видяли с Дея и мама мия  Heart Eyes ехххх.

Джидже, голям мързел ме гепи днес и познай дзали си показах нослето на вън. Утре някой мисли ли да ходи до Пикадилито  - че ни свършат провизиите и мисля да отскоча.

Tristia,
сега се замислих да го претапицирам - абе човек без работа съм.  Crazy Накрая естественно ще си остане така и друго няма да съм взела....

Ескарина скица е Калина, и аз много обичах да ходя на мама с обувките- снимай я - много сладко става - аз някъде имам такава снима и ми е една от любимите.

Акси Спорда мен това са периоди, просто трябва да се изтърпят. Много е сладък почти разреван. А в мама колко е доволен - просто си личи.

mimoza° ехх, още снимки - абе стархотни са, направо ми стана едно такова мило, хубаво - толкова са порастнали всички, как ходят напред- назад. А на мен педито ми каза, че е важно да се събират децата, от малки да се учат да комуникират с наборчетата.

Отивам да спя, щото съм уморена та дрънка - от стоене в къщи и бездействие.......

# 272
Мечтание, дано тази коледа сестра ти получи най- прекрасния и така дълго чакан подарък   Hug Hug Hug

# 273
  • Банкя
Добро утро, сладки мамчета! Hug

Първо да пожелая на сестрата на Мечтание скоро да може да прегръща едно малко съкровище (чак сега успях да гледам клипчето Sad). И аз ще се помоля за нея в Коледната нощ. Praynig

Di&Ro Благодаря за милите думи за Марти. И аз мисля, че е период, който ще премине, но заради така получилата се ситуация, не успях да се запозная с доста присъстващите мами.

Ескарина Blush Ти направо ме накара да се изчервя рано сутрин. Благодаря за милия комплимент!  bouquet

Меги Защото Рали пише, че вие взимате идеи за играчки от тези, които, аз съм взимала на Марти, затова аз вчера копирайки от теб купих червен фотьол от Jumbo Mr. Green (не беше намален, но много ми хареса). Снимки ще правя довечера, че снощи не остана време.
А като видях колко нови играчки на Fisher Price са докарали Rolling Eyes, направо избягах, за да не опразня напълно дебитната карта. Naughty Всичките са страхотни и не пеят на гръцки, а на английски. Има го и влакчето, което съм приготвила за коледен подарък, за 80лв. Peace

На мен днес ми е малко притеснено, че нашият татко сам ще се грижи за малкия - от днес та до края на седмицата. Нашата баба има ангажименти в Пазарджик, а аз не мога да си взема сега отпуска. Та стискайки палци, всичко да е ок. Praynig

Лек ден на всички!

# 274
Мечтание, много силна и въздействаща молитва  Cry дано бъде чута и да се изпълни желанието на всички за рожбичка  Hug

аз малко се разстроих и ще пиша по късно  Hug

# 275
Мечтание, много късмет за леля ти (аз разбрах, че ти е леля всъщност)  Praynig Praynig Дано скоро й се сбъдне най-голямото щастие  Hug Hug
Меги, за кое Пикадили говориш? Пък вчера добре, че не сте излезли, че както стигнахме до Морската започна да пръска и бегом в къщи. Малък голямо мрънкане и тръшкане направи по повод прибирането.  Tired
венерка, и аз стискам палци за ваксината, дай отчет как е минало. Но и аз мисля, че няма за какво да се притесняваш  Hug

Уф, айде излизаме, че диването лудва...чак не ми се мисли като завее и зафучи как ще издържаме по цял ден в къщи...да вземам да пазя място в лудницата от сега  Rolling Eyes

# 276
Привет мамчета Hug
Мечтание , дано бъде чута молитвата и да се сбъдне желанието на сестра ти Peace

Момичета, да питам някой ползва ли барбарон newsm78 А сега пък да питам варненки, къде могат да се купят тези барбарони newsm78   

# 277
http://barbaron.info/    за такъв барбарон ли става дума....  тез ги доставят до адрес в цяла БГ.

Мечтание ще се помоля за леля ти....
ХУБАВ ДЕН!

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 09:48 от galentinass

# 278
(х)_Venera - Коя ваксина слагате? Тази против морбили, паротит и рубеола ли? Нашето педи каза, че била много изчистена – три нас нямаше никаква реакция. Не се притеснявай, че дребчовците усещат Wink

Джиджа - "чак не ми се мисли като завее и зафучи как ще издържаме по цял ден в къщи...да вземам да пазя място в лудницата от сега" -  затова разучваме подходящи терени на закрито. Mr. Green И наистина за дребитата е добре да свикват да си играят с връстници, пък и малко здравословен стрес при евентуални сборичквания им помага да трупат опит. 

Меги За кое Пикадили и по кое време? Ние с Роси май само чакаме някой да предложи и веднага излитаме Crazy

galentinass - ти тук ли си? не знаех -можехме вчера да ви вземем с нас Hug

Да ви покажа какво си взехме за играчките от Big Shop-a доста джунджурийки побра.

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 12:33 от Di&Ro

# 279
  • Банкя
Момичета, да питам някой ползва ли барбарон newsm78
mimoza Ние имаме вкъщи барбарон от страницата, която е дала Галето. Поръчахме го още преди няколко месеца. Марти много се кефи, защото може да си сяда както иска на него, той нали си променя формата, само се надупва, намества и сяда. Mr. Green
Днес, ще се прибера по-рано, че на таткото му излезе ангажимент и ще гледам да го снимам на барбарона (и на новия фотьол) и ще покажа. Peace

# 280
Джидже сестричка ми е а на Боби леля

не знам дали снощи сте гледали Шоуто на Слави, но нека подкрепиш 270 000 двойки вижте тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356653.new#new
Извинявам се много ако се получава като спам ама аз много много се вълнувам

# 281
Здравейте и от нас!  Hug
Първо да си кажа, че снимките от партито са прекрасни, а малките модели са станали едни невероятно сладки малки дечица. Всички са толкова мили душици, улисани в играта.  Crazy
Хайде варненски мами, дайте и ние да се организираме и да се видим. То аз не успях за предната срещичка, но много се надявам да има още една преди празниците. Ние само дето сме без количка за сега, защото я пратихме на ремонт в София и се надявам до края на седмицата да ни я върнат, почти като чисто нова. Но това не ни пречи да джиткаме по клубчета или в МОЛ. Е, ако закъсаме и ни се преспи ще се наложи да се прибираме, но ще го мислим на момента. 
Вчера, макар че беше за кратко, се радвам че се видяхме и си побъбрихме с Di&Ro.  Hug Много си права, че е добре мъниците да си общуват все повече със себеподобните.  Mr. Green Особено моето, което много обича да ми виси на врата.  Crossing Arms  Много хубава джаджа за играчки сте си взели. Допадна ми, но ние сме с ограничено пространство и въпреки, че ще ми свърши добра работа, няма къде да я дяна.
Мечтание, моля се за вашата леля и дано тази Коледа чудото стане и при тях и дядо Коледа да им донесе най-желания подарък. Много е хубава молитвата. Дано спечели тя.  Praynig Praynig Hug
Меги, креслото ви е един път.  Peace Много ми се вижда удобно, е като за децата де. И се радвам да видя Кари с точно тази блузка.  Flutter И вече трябва да се видим поне ние с теб, защото ми е неудобно ...... ти знаеш защо.  Embarassed Embarassed Embarassed
Венерка, стискам палци всичко с ваксината да е наред. Но ако става дума за тази последната на година и месец дето се бие, няма страшно. При нас мина добре. Дея, дори не разбра какво става. А и педката каза, че се понася спокойно от децата.  Hug
Гале, ох при вас все ново двайсе.  ooooh! Ама ти си огън момиче и изобщо не се съмнявам, че и с това ще се справиш.  Peace Ако имаш нужда от помощ свиркай, аз съм насреща. Ако се наложи нещо да свършиш сама може да оставиш Жорката при нас.  dancing Поне с Дея да си поиграят.
Акси, стискам ви палци вашият тати да се справи повече от успешно с мисията и да те изненада приятно с това. Както казва моят мъж - няма нещо с което да не мога да се оправя, стига само да ми се наложи. Ставаше дума конкретно за това да се занимава вместо мен с Дея, така че спокойно. Всичко ще е наред.  Peace Hug
Момичета, аз ще трябва да храня дзеверо, така че пускам до тук, че и без друго стана дълго. После пак.  Hug lovekiss

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 13:04 от mamma mia

# 282
Акси, да за тези барбарони от барабарон.инфо става въпрос, ама аз не искам да си го вземам онлайн Naughty Интересувам се къде имам нормални магазини  newsm78

# 283
Мечтание клипчето много ме натъжи. Имам братовчедка която се бори повече от 15 год  Sad и в крайна сметка сега е майка на две дечица - породени  Heart Eyes Така че нека сестра ти има вяра и не се отказва Hug В коледната нощ и аз ще се помоля за тези 270 хил семейства които чакат и се молят за чудо  Praynig Praynig Praynig
Венерка много си права мила. Ние сме неимоверно богати с малките си слънчица Hug КАкво става как мина ваксината? Ох и ние утре ще ходим и днес нарочно Сани е заточен в къщи та тъкмо му спря да тече носа, но преди малко го чух да кашлюка ooooh! Ох вече параноята ме гони  Crazy
Мимоза ако барбарони има тук до нас в един магазин точно на спирката на трамваите 12, 6,9  на Сливница и Ботев   bouquet То е  магазина за дамаски но правят и матраци, дюшеци и всякакви такива Simple Smile
Гале връчвам ти приз СЪВАЙВЪР   bouquet Много ме кефиш  Hug Няма ли кой да помолиш да ти смени бравата ми се мъчиш  newsm78 Някой колшия? Е на Джиджа мъжа и поже да даде една мъжка ръка на помощ сигурна съм Peace
Джидже вчера и нас ни валя по скоро ороси ама ние с една дружка проклети и не се прибрахме а стигнахме до едно детско клубче малко да подивеят зверовете  Mr. Green
Мегиииииииии Кари дава ли уроци  по спане до  11ч ? Защото ако е така записвам Станислав  веднага Peace

Ох хайде стига толкова. Отивам да простирам докато зверо спи Crazy

# 284

Мила Меги,
честита годишнина!!!

Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви
да ви съпътства през целия живот!
Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях!
Бъдете заедно и се обичайте!
* * *
Да сте живи и здрави,
много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота,
"въоръжени" с любов и разбирателство,
в които да се разбива всяко цунами!
* * *
Казват, че щастието е последна спирка,
казват, че то е само начин на пътуване, 
на теб и твоето семейство пожелавам:
"Приятен път!"
* * *