Отговори
# 240
Драсвам да кажа, че изгледах всички снимки! Страхотни са всички! Клубчето ми се видя разкошно и много се надявам и тук да има такова скоро. Децата пък освен, че са пораснали, ама и гледам се забавляват чудесно сами и мамите на сладка приказка сте се събрали  Mr. Green Има мами, които видях на снимките, но децата им не видях, има и дечица, които видях, но без техните мами. Така че силно се надявам да има още снимки за гледане  Wink Познах почти всички дечица, за другите ми помогна Меги (че тя там нали вътрешна). Мога да кажа на биби, че мъж ми още като правих колажа сподели моето мнение, че Стоян има страхотен чар и ще стане голям добродушко. Сега го гледам колко е пораснал и все повече затвърждава нашето мнение  Heart Eyes Много целувки Simple Smile
Тристе, Катеринка както виждам си се забавлява чудесно сама. Много ти се радвам, че си я научила да не е толкова зависима от мама и тате  Hug
pra, има една снимка на теб и Румбата, на която той нещо се е разплакал, пък ти го гледаш по мнооого познат начин   Laughing Laughing. Страхотна е!  Mr. Green
geriing, добър подход да вземеш мъжо - с един удар два заека Simple Smile За Николая няма какво да кажа...всичко е казано  Crazy

# 241
Привет и от мен! Hug
Първо: Честит рожден ден на Алъона и Маднез/на патерица/! Бъдете здрави и заобиколени винаги от много , много любов!  bouquet  bouquet  bouquet

Второ: Купончето мина страхотно! Peace Искам отново да благодаря на организаторките Hug - Лени, Надето и Дани , без които това събитие нямаше да бъде реалност!
За разлика от Биби,
Ей, хора, аз съм най-доволния човек от това парти. Мойто дете забрави, че има майка там. Ни гък, ни мък.
моето зверче не можа и 5 мин. да остане без мен. Rolling Eyes Какво е това дете , какво е това чудо , само то  сякаш има майка?!?! Crossing Arms Както и да е , аз си знам стоката и го очаквах. Важното е , че имаше много настроение и другите дечица се забавляваха. Hug
Изрових снимки от миналото коледно купонче. Ето я и  ретроспекцията: http://bgphoto.net/photos/9202/o633648048939722957.jpg и сега: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9375510  
Благодаря на Петьо и на другите мами фотографки  Hug  за хубавите снимки и запечатани мигове.

Мишонка, много се радвам за хубавите новини от прегледа при травматолога. Peace

Аз отивам да оправям багаж, че утре заминаваме на почивка в Девин. Wink Няма готвене, няма чистене , таткото с мен т.е. има кой да гледа детето и да ме отменя , с една дума кеф! Mr. Green  Ей това ще ми е най-хубавия коледен подарък.

Хайде, цунки от нас Heart Eyes  и следващото включване ще е от Родопите!!! Hug Hug Hug

P.S.
pra, има една снимка на теб и Румбата, на която той нещо се е разплакал, пък ти го гледаш по мнооого познат начин   Laughing Laughing. Страхотна е!  Mr. Green
   smile3515 smile3511 smile3516

А, Джидже , деца без мами нямаше , виж мами без деца - да! Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 23:09 от pra

# 242
СтраШотна среща!!! Голям купон за малчовците, много готини мамите, а клубчето - ВЪРХЪТ!!! Да Гери права си, много са зареждащи тези срещи. Специални благодарности на вашият тати, снимките са СУПЕР, а той много добре се "вписа" в обстановката Sunglasses.
Радвам се, че Маграт и Мишолина успяха този път да дойдат и се запознахме с невероятно чаровните Еличка и Антон Heart Eyes Heart Eyes.

Абе наистина са ни прекрасни дечицата...и аз съм много разнежена от снимките, които гледах досега...ще ида да ги поразгледам пак  Heart Eyes

Пра това с почивката в Девин звучи като сбъдната мечта за коледен подарък!!! Изконсумирай го максимално  Heart Eyes Hug

Биби твоето дете днес ме очарова тотално! Такива усмивки раздаваше почти през цялото време, такова доволство беше изписано по личицето му и както е казала Джиджа невероятно добродушие излъчва...много да го нацелуваш от мен, прекрасен е  Heart Eyes

Лека нощ на всички...ще си легна с мисълта за следващата ни срещичка, която се надявам да не е след дълго време  Wink

# 243
Ей това се казва страхотен снимков материал  Heart Eyes

Благодарности на фотографите и на мамите, които влязоха да споделят радостните емоции - така и ние отдалече можем да сме част от партито дето се вика  Grinning
и добре че е била Надето да снима малко мамите  Wink

Аз трудно познах само Калина на Карина иначе май другите дребчовци съм ги виждала всичките  newsm78 (а и Антон и Елена на мимоза не познавам лично) - ама колко пък са порастналиииииииии  Two Hearts

Рали, Ивко големи бузки е направил - идеааални за щипкане  Mr. Green

Мишолина, Антон е самата сладост!

абе няма да изреждам по ред, то е ясно
Октомврийчетата са НАЙЙЙЙ хубавите  Heart Eyes

# 244
Добро утро и от мен  Heart Eyes
Много беше готино купончето ама кратичко ми се видя  Simple Smile
Снимките са суперски  Hug Hug Hug
Много се радвам че се запознах лично с Мишолина и сладък Антон Heart Eyes
Много се радвам че и Маграт дойде с Еличето и Неда,която много  е порастнала и е красавица голяма!
Дечицата на всички сладки пухкави душички   love001
Лени правим репетиций за пролетта когато си дойдеш  Peace
Е мойто диване реши че ще е вкиснат/щото не беше спал/ и си порева порядъчно,а освен това се сети че е на парти едва двайсет минути преди да си тръгнем  ooooh! Но беше решил да се внедри упорито към другото парти в съседната зала и след като видя че няма да проникне/ а по едно време и бойно отровно вещество носеше със себе си  Sick/ и седна пред мокрия бар- хладилниците с пиенето  Laughing
Лудницата с деца е голяма и като поотраснат ще правим сбирки само мамите викам аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мишонка
, радвам се за Мила   love001 Абе голяма къдрокоска е тя  Heart Eyes
И на патерици да честитя рожденният ден на Альонка! Да си жива и здрава мила и много да те радва Димата и тате му!   bouquet  bouquet  bouquet

Лек и прятен ден на всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 10:43 от Надя 73

# 245
  • София
Добро утро  Simple Smile
Аз както съм я подкарала на порции ще пиша  Mr. Green
Ди&Ро  welcome
Мишонка, много се радвам, че с крачетата на Мила всичко е наред Hug И след рентгена ще са ОК нещата, ще видиш. Благодарности, че сподели подробно какво е казал лекаря   bouquet
Пра, приятно изкарване   Party
От името на мъжо благодаря за хубавите думи относно снимките. За съжаление една част бяха много размазани, та ги махнах, но дечицата са доста активни вече и не се задържат дълго на едно място Simple Smile
Хайде след нова година пак да се съберем  Party На мен лично клубчето много ми хареса  Heart Eyes а и аниматорите се грижеха за децата много по-добре, отколкото в други клубчета, ,в които съм била.
Целифки на всички   bouquet Хубав ден   bouquet

# 246
Дечицата са направо невероятни! Heart Eyes Аз чак сега успях да разгледам снимките...Клубчето и то е много хубаво и ми изглежда доста чисто и добре уредено - тук във Варна такова чудо няма - свестните клубчета са за по-големи деца.

Ако не греша детенцето - мисля, че е Ивко на Рали, страшно много ми заприлича на моя дреби - само ние където дадохме в последно време малко назад с бузките и косичката доста честичко я скъсяваме Laughing

Хубав ден!

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 15:37 от Di&Ro

# 247
Страхотни снимчици , Прекрасни мами и дечица Надявам се и ние някой път с Боби да се видим с вас на някоя Софийска срещичка когато гостуваме на леля

# 248
  • София
БРАВО МАЦКИ - СТРАХОТНИ СНИМКИ СТРАШНО ВИ СЕ РАДВАМ  Hug Hug Hug Hug
защо не бяхме и ние  Cry Cry Cry Cry

Мишонка - честито столче, много е принцеско  Hug А Мила е невероятна с тези къдрици, да си идвате по-бързо.

# 249
Здравейте и от мен Simple Smile
Вчера беше много весело и приятно Simple Smile Благодаря за перфектната организация на Надето и Дани   bouquet Дребен си поигра добре, аз успях да си почина и да се видя на спокойствие с мамите Simple Smile по едно време окупира мамата на Софи  Mr. Green похапна си при нея солети и като видя че не може да прави бели пак отиде в детския кът  Simple Smile
Ето малко снимки и от мен Simple Smile Много ме е яд че са толкова малко ама на от сладки приказки забравих да снимам Whistling http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318291&pid=9378702
След като се прибрахме след много перипетии (тъй като нашия тати не успя да намери къде е клубчето и се загуби  #2gunfire и благодарение на Гери и Петьо се намерихме  Joy Joy Joy) Станислав заспа в 18.30 и се сабуди чак на сутринта в 6.00 Mr. Green Та вчерашния ден беше супееееееерррррррррррррр.
Искам пак парти newsm68 newsm44
Иначе вече си строшихме подаръка  Blush Падна ни се един дървен пъзел и лекарски слушалки с термометър и спринцовка Simple Smile Е слушалките вече са строшени  ooooh!

Мечтание аз ти предлагам така да си планираш гостито че да съвпадне със следващото парти  Mr. Green

Маграт много се радвам че най накрая се запознахме Simple Smile Еличка е голямо слънчице Simple Smile А Неда е просто бонбон  Hug

Мишолина радвам се че успяхте да дойдете Simple Smile Много сте сладки и двамата с Антон Heart Eyes

Да си призная аз че не можах да позная Ескатина   Embarassed Много лош физиономист съм Blush

Рали Ивко е много пораснал и е все такъв хубав малък мъж  Heart Eyes Искаме да гледаме снимки и от фирменото парти моляяяяяяяяяяя

Мамутис душа ти що не дойде?

А Снежанка май и нея я нямаше ако се не мъжа  newsm78

Предлагам следващия месец поправителен  за тези който не успяха да дойдат :peace:

Азалея  това и за вас със Варти важи та да се запознаем най накрая  Hug

Мишонка много се радвам че всико е наред с Мила. и много ме е яд как тия леакри само ти изкараха акъла #2gunfire Много як фотьойл си има принцеса Ягодка:peace:

Меги хайде следващия път и вие с Кари на парти  bouquet

Маринка такива детски книжки има на Славейков от страната на бонжура  Peace

Поли весело изкарване на Девин    Heart Eyes ох колко хубав подарък  Peace искам и аз Simple Smile

Айде отиваме да се приспиваме   bouquet

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 13:15 от Mpulle

# 250
Едно бързо включване от Пловдив!
ЧРД на Альонка на патерички! Много любов от двамата и мъже и безброй радости и усмивки!  Hug
Мишонка много се радвам, че всичко е наред с крачетата на Мила Hug Ще видим на нас какво ще кажат като идем на ортопед. Фотьойла е супер наистина, а и Мила изглежда доволна на него  Heart Eyes
Партито беше супер, но много кратко. Не успях даже да се запозная с тези, които не познавах. Единственото, което установих е, че Антон и на живо е толкова красив като по снимките  Heart Eyes Всички останали ужасно пораснали и прекрасни! И да и призная, даже сега като гледам снимките, има деца и мами, които не познавам. Еми малко са си 2 часа за такова събитие. Или аз не съм у ред  Rolling Eyes Та извода е, че искам пак, за да наваксам пропуснатото.
Пра мерси за подаръчето! Голяма игра падна и с телефончето и с дървенките фигурки  Hug
Мишолина аз нали съм леко голяма бяла птица, та хич не се сетих да ви вземем с Антон към Пловдив. Мъжо вика дай да ви взимаме, пък после се сети, че не може без стол и може да го ошляпат, ако ни хванат! Надявам се да сте пътували нормално де все пак, че с тия диването по рейсовете не е много приятна работата.
Биби ще ходим пак. Да видиш и другия батко аниматор, дето всички са влюбени в него. Като свършат партитата можем да си ходим да си пием кафенцето там.  Laughing
Джидже ми тя Катеринка с такава майка има ли избор?  Joy Сядам си на компютъра, тя идва и дърпа мама за крачола, ама мама никакво внимание. И то детето накрая се отказва и заминава да си играе само. То и момчето в клубчето чак беше впечатлено колко е самостоятелна. И на него му обясних същото. Ми нямам дрго обяснение, освен собственото ми безочие и мързел  Blush
Благодаря за прекрасните снимки на всички, които снимаха. Аз както винаги даже забравих апарата  Rolling Eyes Също така благодаря на организаторите още веднъж  Hug
Айде стига толкоз, от София повече!  Heart Eyes

# 251
По БТВ тръгва много интересен филм за 1-та година от живота на бебтата на Нешънъл Географик  Peace Heart Eyes

# 252
По БТВ тръгва много интересен филм за 1-та година от живота на бебтата на Нешънъл Географик  Peace Heart Eyes

Гледах го!
Наистина беше много интересен!!! Hug

# 253
Днес с Роската бяхме в Пикадили Парк ( в детския кът) и ми се стори приятно - Росен си се забавлява. Мисля да отидем и утре, но мога само сутринта, защото после трябва да си прибираме каката от у-ще така че мисля да сме там към 10.00ч.
Ако на някоя от варненските мами и бебоци им се ходи, ще се радваме да ни правите компания!

# 254
Най-сетне и аз успях да се включа Laughing

Мдам както разбрахте добре си изкарахме. Е аз трябваше да съм долепена до гъза на мойта щерка съкън да не я ощипе някой ама какво да се прави след 15 год ще ми вика абе я ходи се бегай някъде ама аз тогава нема да я оставям Crazy

Ся. Първо да се извиним на Денис и Николая дето ги бутнахме не е нарочно тя просто е малко груба в любовта. Гале само Жорката за нас  Laughing (Баткото в клуба вика мале това дете на 1 година ли е представям си като стане на 3 Whistling)

Второ сега за Оскарите Mr. Green Да благодаря на Лени, Надето и Дани за перфектаната организация. И не на последно място на Мишолина дето държа дзвяра докат се облеча  Heart Eyes

Снимки аз не направих ама нямаше как, но гледам таткото на Ники се е постарал. И по тоя повод що не казахте да си водим подкрепление  Twisted Evil

Както и да е много ви цун и гуш и до другия път Hug

Общи условия

Активация на акаунт