- викам ето ти финансите на баща ти - сама смятай - няма кинти за нови играчки. По този повод днес се тръшна в един магазин за една дървена играчка и докато не я взех не спря да плаче и да протяга ръце.
чак продавачките се учудиха, как толкова малка и с такива номера. Нищо друго не искаше - всичко което и подавах хвърляше, а и самата играчка не е кой знае какво - една гъсеница за теглене и цели 18лв - видяха ми се много, но накрая мир да има се предадох. НО ТОВА Е ЗА ПОСЛЕДНО. Повече хич няма да се връзвам. От друга страна цяла вечер я тегли из къщата и се кефи, та поне си осигурихме с мъжо спокойствие. Утре ще снимам да ви покажа тъпата гъсеница. 
А онзи другият батко вземете снимайте ни го бре, щом влюбени мами си имаме - да плакнем и ние очички..

. Ама да ти кажа на мен и 40 ми се виждат много
А на Кари идва ли й на акъла да се катери по него? Стоян няколко пъти си падна на главата докато се бореше с един стол жаба и накрая го хвърлих в другата стая под ключ (стола, не Стоян). 

Ни мой ма извадите от детскя кът после 
Да ти кажа, ти ме накара да се замисля, че пак трябва да ходим на опртопед. Нашия тати стъпва много навътре с едния крак- обувките му стават ужасни
. Та ме е страх и Стоян да не стъпва така.
! Децата пораснали, скици 

От цялото си сърце и душа пожелавам на сестра ти най-хубавия коледен подарък- едно малко вързопче /а може и повече от едно/. Повярвай ми , знам какво изпитва сестра ти, и се моля за нея и за всички други 270000 семейства чудото да ги сполети.
Всички го заслужават.

Ако можех, щях веднага да се прибера, да си го нагушкам. Докато бях вътре, нямаше проблеми да си играе, пробвах ли обаче да изляза и веднага обръщаше джуката, та затова си седя с мен в кафето.
, веднага беше разглобен и разхвърлян из стаята, само да има сега кой да му го събира, за да го разпилява отново. 

Мисля, че местенцето е добро за дребчовци, особено през седмицата, когато няма много хора. Дано следващия път се съберем и по-голяма кампанийка!
Аз нали не мога нещо да разглеждам снимките, пък и не познавам много-много дечковците, но така с вмъкнати снимки успях да го видя
. За твое успокоение, да кажа, че нашата кака на тази възраст, не само че не се отделяше от мен, но и не даваше да я погледне чужд човек
....Сега направо не мога да повярвам, че Роско не ме търси истерично и се разхожда с аниматорката, без да му прави впечатление, че не съм аз
Дано да се случи чудото и догодина по това време вече да си има едно малко усмихнато вързопче 

А относно конкурса, ако гласува публика, давай да гласуваме 
Баткото ще ти го снимаме, ама не си разбрала нещо. Не мамите са влюбени в него, а ситните зверове. Поне моя звяр де. Много му се радва на тоз батко 
за всички!
Страхотни сте Знам че вашите пожелания ще стоплят сърцето и Конкурса е в Зачатие и гласуват само техните участнициПрепоръчани теми