Отговори
# 255
# 256
  • София
Ей мацки, скрихте се вие днес.

Di&Ro Ние обикновенно ставаме към десет, но ако станем по-рано ще дойдем, аз да пия кафенце /и цигарки - аз съм гадна пушачка, но никога не пушлява при даца  - затова се кефа, че хем има къде да се пуши, хем не е при децата,хем можеш да ги гледаш/, кари да беснее с астралното си близначе и да се запознаем.

Джоли,
кофти така да се лепне за теб, но отминава и това все някога, Кари и тя понякога като се залепи - леле направо ми къса нервите.

Маграт - мерси - гледах го, интересно ми беше и веднага почнах да карам Кари да смята  Joy Joy - викам ето ти финансите на баща ти - сама смятай - няма кинти за нови играчки. По този повод днес се тръшна в един магазин за една дървена играчка и докато не я взех не спря да плаче и да протяга ръце.  newsm78 чак продавачките се учудиха, как толкова малка и с такива номера. Нищо друго не искаше - всичко което и подавах хвърляше, а и самата играчка не е кой знае какво - една гъсеница за теглене и цели 18лв - видяха ми се много, но накрая мир да има се предадох. НО ТОВА Е ЗА ПОСЛЕДНО. Повече хич няма да се връзвам. От друга страна цяла вечер я тегли из къщата и се кефи, та поне си осигурихме с мъжо спокойствие. Утре ще снимам да ви покажа тъпата гъсеница.

Mpulle
А дано скоро да цъфнем в Софето. Все се надявам и във Варан да отворят такива клубчета като в Софето. То може и да има, но не ги намирам. За сега има две, едното е почти без играчки, а другото е доста скъпо и без гледане на детето. Все така да спинка много и да слушка мама. Гот ми стана само като си представих този дълъг сън.  Hug

Tristia
аз съм същата като теб, но мъжо много ми развали дисциплината.... Сега доста ми досажда през деня, а преди си се забавляваше сама.  Tired А онзи другият батко вземете снимайте ни го бре, щом влюбени мами си имаме - да плакнем и ние очички..  Mr. Green

Ето ви снимки от днес и със столчето, което забърсахме с мъжо от Джъмбо - На примоция беше 40 лв. Сега ме е яд, че не взех червеното - щеше да пасне в хола, но пък то беше 60лв, та ако ходите и видите червеното намалено - свиркайте, че го искам и него. Надписани специално за дженката  Heart Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307892&pid=9404607

# 257
Меги, и днес ще се крият май Thinking
Много си е готино синьото кресло със Спондж Боб Grinning. Ама да ти кажа на мен и 40 ми се виждат много Sunglasses А на Кари идва ли й на акъла да се катери по него? Стоян няколко пъти си падна на главата докато се бореше с един стол жаба и накрая го хвърлих в другата стая под ключ (стола,  не Стоян).
Преслава, Джиджа, благодаря за комплиментите Embarassed Честно казано, доста се учудих от приличното му поведение.
Joly, Гегата е обичлива бе Heart Eyes
За филма по БТВ- много съм смотана, разревах се като даваха бебчо, че не диша Sad
Triste, ми да не взема да се влюбя в аниматора  Grinning Ни мой ма извадите от детскя кът после Joy
Мишонка, много се радвам, че крачетата на Мила ще се оправят Hug Да ти кажа, ти ме накара да се замисля, че пак трябва да ходим на опртопед. Нашия тати стъпва много навътре с едния крак- обувките му стават ужасни ooooh!. Та ме е страх и Стоян да не стъпва така.
Изчезвам, че трябва да готвя- нещо взе да се запъва на кухнята моя Twisted Evil

# 258
Много се радвам че сте си изкарали страхотно на тържеството
Искам да ви покажа какво клипче е направила нашата леля която се бори за награда в един конкурс Чака рожбичка от 10 години и все не става дано тази коледа да стане чудото
http://www.vbox7.com/play:bde13acf

# 259
Привет момичета! Hug
Стархотна беше срещата, благодарности на организаторите Heart Eyes Hug! Децата пораснали, скици Heart Eyes
Малката за пръв път беше в такъв клуб, аз много се притеснявах как ще мине, а то диването влезе и забрави, че има майка Laughing Така че успях да поседя и да се видя с другите мами на спокойствие!

Партито беше супер, но много кратко. Не успях даже да се запозная с тези, които не познавах.  И да и призная, даже сега като гледам снимките, има деца и мами, които не познавам. Еми малко са си 2 часа за такова събитие.
Тристия е изказала моите мисли  Peace

И аз качих снимки в общия албум (последните 19, от 195 до 213)

Мишонка , много се радвам, че всичко е наред с крачетата на Мила  Peace Hug

Айде това от мен за сега, после пак Hug

# 260
Мечтание, не мога да спра сълзите си след като видях клипа.  CryОт цялото си сърце и душа пожелавам на сестра ти най-хубавия коледен подарък- едно малко вързопче /а може и повече от едно/.  Повярвай ми , знам какво изпитва сестра ти,  и се моля за нея и за всички други 270000 семейства чудото да ги сполети.  Praynig Praynig Praynig Всички го заслужават.  Praynig

# 261
  • Банкя
Здравейте мили дами!

И аз да драсна няколко реда, докато го няма шефа. Mr. Green

Партито беше супер, благодаря за организацията! Hug

Е, вярно, че и аз не се запознах с много мамчета, защото висях повечето време в детския кът. Но пък там си побъбрихме с joly и Ескарина. То както се вижда на снимките, май моят Мартин най-ревлив излезе, направо ми се сви тази сутрин сърцето, като видях как е сниман разреван. Cry Ако можех, щях веднага да се прибера, да си го нагушкам. Докато бях вътре, нямаше проблеми да си играе, пробвах ли обаче да изляза и веднага обръщаше джуката, та затова си седя с мен в кафето.

И още веднъж БЛАГОДАРЯ на Маграт за подаръка  bouquet, веднага беше разглобен и разхвърлян из стаята, само да има сега кой да му го събира, за да го разпилява отново. Peace

Не съм ви чела и затова не пиша поименно, следващия път повече...

Лек ден!

# 262
Мечтание и аз сега изгледах клипчето и не мога да спра да плача, а съм на работа ама да си гледат работата всичките. Моля се наистина нека да се случи чудо и да се сдобие с рожбичка сестричката ти мила. По този повод незнам дали е опитвала всичко и къде е проблема незнам. Но ако искаш на ЛС може да ти споделя (за да не спамвам форума) разни неща от опит.Аз съм само с една маточна тръба след много тежка извънматочна бременност и според лекарите с почти нулев шанс да имам бебе. Да дойдат да я видят сега 12 кг тежи Praynig

# 263
Мечтание, и аз се разплаках, докото гледах клипчето!!! Cry
И аз й пожелавам скоро да й се случи най-прекрасното и желано Коледно чудо и да ни кажеш, че ще ставаш леля, а тя мама!!!
Клипчето е прекрасно много трогателно, просто нямам думи... Cry Cry Cry

# 264
Мечтание - от сърце пожелавам на сестра ти едно прекрасно малко същество да я зарадва още идващата година!!! Praynig Hug

Mama mia - много се радвам, че се запознахме! А Дея е чаровна малка госпожица! Heart Eyes Мисля, че местенцето е добро за дребчовци, особено през седмицата, когато няма много хора. Дано следващия път се съберем и по-голяма кампанийка!

Меги - жалко, че пак не успяхме да се засечем, но и ние с този ранен час Rolling Eyes.....просто сутрешната ни програма е строго програмирана ooooh!

Акси - Марти е много сладък и много си прилича с бебешката снимка! Heart Eyes Аз нали не мога нещо да разглеждам снимките, пък и не познавам много-много дечковците, но така с вмъкнати снимки успях да го видя Simple Smile. За твое успокоение, да кажа, че нашата кака на тази възраст, не само че не се отделяше от мен, но и не даваше да я погледне чужд човек Crazy....Сега направо не мога да повярвам, че Роско не ме търси истерично и се разхожда с аниматорката, без да му прави впечатление, че не съм аз Laughing - дано да остане така де, че дребосъците много се променят за кратко време Mr. Green

# 265
И мен ме разплака това клипче  Cry Дано да се случи чудото и догодина по това време вече да си има едно малко усмихнато вързопче  Praynig

Акси, понеже те свързвам с аватара ти, искам да ти кажа, че си по-хубава от Дженифър Лопес Simple Smile

Марина, аз съм вашата Снежанка  Laughing Много се радвам, че ви е харесал подаръкът. Купих го от РУМ-а в Младост 2. Не знам къде живееш и дали ти е близо, но предполагам, че го има и по другите книжарници.

И аз да кажа, че партито беше страхотно, клубчето ме впечатли много, ако  не ни беше толкова далече, всеки ден щяхме да ходим  Laughing
Децата са невероятни сладури! Катето ми обра точките колко е самостоятелна и как се забавляваше.
Хайде и аз да раздам по едни оскари Simple Smile
Благодаря на Мишолина за готиния подарък, на Джена, Надето и Дани за организацията, на фотографите за снимковия материал и на всички присъстващи за компанията.

Меги, много готино столче Simple Smile

При нас новото е, че Калина се научи да ходи с моите чехли из къщи. До сега само едната обуваше и така куцукаше напред-назад, обаче сега ги обува и двете. Голяма картинка е.

Отивам да търся филмчето, за което говорите, дано да го има качено някъде.

# 266
Мечтание , на Коледа ще се помоля за сестра ти  от сърце и душа да има мечтаната рожба скоро! Нали на  Коледа се случват чудеса?

# 267
Мечтание, не мога да спра да плача...Толкова е тъжно.
 На Бъдни вечер си пожелайте , ще се сбъдне!И аз ще се помоля Praynig
Успех на сестра ти  Hug
==========
...Забравяме всъщност колко сме богати и всеки ден трябва да благодарим...
===========
Утре ще водя Велин най-после на ваксина. Много ме притесняват тези манипулации Rolling Eyes

На всички  Hug Hug Hug

# 268
Мечтание аз също ще се помоля за сестра ти!  Praynig А относно конкурса, ако гласува публика, давай да гласуваме  Peace
Меги креслото е екстра! Ти пък сега чак и второ ще купуваш. Като почне да рисува Кари, дай и само червената боичка и ще си имаш червено кресло  hahaha Баткото ще ти го снимаме, ама не си разбрала нещо. Не мамите са влюбени в него, а ситните зверове. Поне моя звяр де. Много му се радва на тоз батко  Laughing И не знам за Биби ама на мен не ми отговаря на ЕГН-то това момче, та няма опасност да залитна натам. Аз ще си пуша цигарките и ще си пия кафенцето  Joy
Сега изчезвам да поизчистя, че всеки момент ще се събуди и край с прекрасната възможност да туря къщата в ред  Rolling Eyes
 Hug Heart Eyes за всички!

# 269
Благодаря ви момичета за хубавите думи и пожелания  HugСтрахотни сте Знам че вашите пожелания ще стоплят сърцето и Конкурса е в Зачатие и гласуват само техните участници
Всички заслужават да спечелят
Venera не се притеснявай от ваксината при нас всичко мина добре
Tristia и аз чакам да заспи за да почистя иначе е невъзможно
Ескарина снимай малката с чехлите и дай да я видим и ние как ходи с тях и ако намериш филмчето кажи каде е че и аз го изпуснах

Общи условия

Активация на акаунт