Отговори
# 225
страхотни снимки

# 226
Привет и от нас, преди малко се прибрахме, много се радвам, че се събрахме и се видяхме!!! Hug

Много моля, "нашата снежанка" да си каже коя е, за да й благодарим за хубавите играчки!!! Подарък ни е количка с формички и едно колеце за бутане, Косьо много си ги харесва и си играе вече час с тях!!!

Снимки и аз ще покажа, малко по-късно на 90% от тях е Косьо

# 227
  • София
Едно бързо привет  Grinning Ето снимки от днешното страхотно парти:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318291
Не съм ги описвала, но ще го направя по-късно  Simple Smile
  bouquet

# 228
Eто снимки и от мен, за съжаление са малко, но апарата не беше в мен през по-голямата част от времето!!! Embarassed паролата е 13122008 Embarassed

Редакция: коригирах паролата, моя грешка Embarassed

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 20:09 от Bulechka™

# 229
  • София
Гери страшни снимки !Благодаря ти  bouquet
Булечка дава ми грешна парола newsm78 ще пробвам пак!

# 230
и на мен ми дава грешна парола

# 231
Гледах снимките с голям кеф..Децата са страхотнииии !Толкова са пораснали, че някои не ги познах Embarassed Добре са се забавлявали. Добре ще е и някой доброволец да надпише снимките. Wink
Нелкин, поздравявам те и аз за добрата постъпка  Hug. И аз съм имала подобна случка, после човек се чувства много добре  Grinning
Геринг, имаш фотографско око photo.Уловила си стархотни моменти. Чудесни снимки и моделите невероятни.
И клубчето изглежда чудесно.
Сега голямо затишиеее
==========
опс още снимки ималооо. smile3508
жалко : грешна парола. Булечкааааа

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 19:37 от _Venera

# 232
и на мен ми дава грешна парола

# 233
  • София
Я да драсна още два реда  Wink
 Първо Честит рожден ден на Альона!!! Здраве и щастие желая!!!  smile3525 smile3525 smile3525
Честит рожден ден /на патерици / и на Маднез!!! Всичко най-добро!!! smile3525 smile3525 smile3525
Булечка,  грешна парола  Sad
Аааа Венерка, не е моя заслугата за снимките, мъжо снимаше  Grinning Аз като егоист си го заведох, хем да снима децата, хем да гледа Николая, ей така докато си снима  Wink
Много се радвам, че видях всички сладурковци и сладурки, както и техните мами. Запознах се с Антон, Еличе и Йо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страшно зареждащи са тези срещи   Hands Clap   jumpuu
Ставам, че готвя, да не тръгне да ме търси манджата  Mr. Green
  bouquet  bouquet  bouquet

# 234
  • София, Павлово
Здравейте и от мен! Готино стана партито - направо лудница от бръмбъзъци  Grinning
С Яни по закъсняхме, но се радвам, че видях и тези от вас, които не познавах лично, а други не бях виждала отдавна.

Много ми хареса подаръка ни и понеже племенницата ми е луда по книжки искам да й купя такава и на нея (че и без това този месец са й всички празници).
Моля нека и моята Снежанка да каже коя е, и от къде е купила тази книжка - "При животните на село" на изд. ПАН.

Много благодаря на всички, които не са си забравили фотоапаратите като мен  Embarassed и особено на съпруга на Гери.  Hug

Честит Рожден ден на Альона! Много, здраве, щастие и късмет и желая!

Целювки на всички и чао за сега

# 235
Ей, хора, аз съм най-доволния човек от това парти. Мойто дете забрави, че има майка там. Ни гък, ни мък. Забрави да обядва даже Grinning
И докато излезем от клуба заспа Grinning. Искам пак! Само дето на аниматорите в клуба им се стопиха лагерите от толкова дребосъци- може да не ни искат пак hahaha
Благодаря ви за хубавите снимки Hug

# 236
За съжаление не мога да видя нито една снимка от партито Crossing Arms, но със сигурно сте си изкарали страхотно.

mishonka95 - много хубаво, че с крачетата на сладурката всичко е наред! Обичам такива лекари, които ти обясняват всичко подробно и не те хвърля в лудост (както нашата лична например Laughing само да види на децата очичките и веднага следва - много е зачервено гърлото, нямам как - трябва антибиотик #2gunfire...., беше ни казала за каката ни (като беше и тя н о/о годинка), че крачето трябва да е твърди и стабилни обувки #Cussing out - като си помисля как стоеше вкъщи детето с тези твърди обувки...добре че тогава лекарят който си викахме у нас и който тогава всички лекари го плюеха по това време (Кирязов се казва - не зная дали някой от варненските мами има впечатления от него) ми каза нещо подобно като вашия.

Аз днес пак погледнах този детски клуб в Пфое МОЛ-а, според мен става за мъничета, НО хората си пушат там, държейки в едната ръка количката в другата цигара Rolling Eyes....., то всъщност на повечето места точно майките си опушват детските заведения......

# 237

СТРАХОТНИИИИИ ДЕЦА ,СУПЕР СА.ИСКАМ ОЩЕ СНИМКИИИИИ.ДАВАЙТЕ.ТАКА МИ СТАНА МИЛО,ЧАК СЕ РАЗПЛАКАХ,МАЙ ЕГН-то ми не е за такива емоции. Laughing
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 238
  • София
Много хубаво беше партито  Heart Eyes
Искам да благодаря на Надето, на Дани и на останалите, които го направиха   bouquet  bouquet  bouquet 

Ние не познавахме само Мартин на Акси и Антон наи Мишолина от всички участници. Много се радвам, че се запознахме и със сладурите и с мамите им, макар и за малко.
Всички дечица са пораснали страшно много, някои вече дори говорят  Party Аз повечето не бях виждала отдавна - прекрасни са, малки дами и господа  Heart Eyes

Само на наш Иво му дойдоха малко в повече купоните днес, та понеже този беше втория, проспа известна част от него, в останлата беше кисел и ревлив  Blush
Та аз снимки нямам  Embarassed Има няколко на фотото, но те са на Надето, тя поснима. Качих ги в общия албум, който е направила Гери: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318291
(последните 17) Това, понеже гледам да ползвам, каквото има, на аванта  Crazy

Получихме много хубав подарък от Косьо и мама Булечка  Hug (книжката още е здрава, след цялото гризане  Whistling)

Толкова засега, отивам да търкалям снимки от първото парти, че съм обещала  Confused Лека нощ и пак да си направим купонче  Party

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 21:58 от rally

# 239
здравейте
от половин час гледам снимки и не мога да им се нагледам  Mr. Green страхотни дечица, страхотен купон, абе супер изглежда всичко
Мишонка много се радвам че всичко е ОК, слава богу че сте попаднали на свестен лекар.
Ди&Ро привет и от мен, добре дошла  Hug
Нелкин браво на вас, ей такива хоракато вас повече да има  Hug
Меги дано да нямате повече проблеми че от опит знам че е много кофти  Hug
За среща във Варна съм "за", малко съм далечко аз ама пък автобуси нали има, все ще се домъкна ако се организираме нещо  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЬОНА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА С ДВАМАТА СИ МЪЖЕ!

лека и непробудна на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт