Отговори
# 210
Здравейте!
Мерси за хубавите думи! Особено за картичката (като за първи опити във фотошопа)  Heart Eyes  Hug
Мимоза във фотошопа я направих, а отпечатването става почти във всяко фото. Аз поръчвам през интернет, но може с една флашка и да носиш във фотото.
Мехх съболезнования за дядо ти! Винаги е ужасно тежко в такива моменти, така че няма какво да кажа!  Sad
Розеншон много ми е тъжно, че няма да ви видим на партито  Sad Загубихме те като кадър и това си е. Утешавам се обаче с мисълта, че за хубава кауза работиш - изкуството  Hug
Мишонка те агенциите май на артистичност държат, пък тез дребните знаем ли ги още какви таланти притежават  Joy Малееее какви къдрици е заформила малката хакерка Мила  Hug Уникална е! Катерина също проревава насън, но не всяка нощ. Случва се понякога, аз си го обяснявам със сънища някакви  Thinking
Гале аз нищо не съм решавала. Свеки дойде, вика искаш ли да я водя на фризьор и аз викам давай. Щото бретона в очите и беше, пък аз не мога да я подстрижа и все се мъчех с разни фиби и ластици да го държа. Та така.
коки аз кат занесох урина, питай ме ся отишла ли съм да взема резултати  Embarassed Направо ще се гръмна. Дали ги пазят от преди месец  newsm78 Мноо съм проста начи.
Булечка нашта блузка с костенурките вече е над пъпа и със 7/8 ръкави, ама мен ме мързи да махна омалелите и още я нахлузвам.  hahaha Абе страОтна майка съм просто. Blush
Меги тоз мукосолван не е ли за деца над 2год. бре? Тъй поне го рекламират по ТВ-то.  Thinking Всъщност, важното е че е здрава сладурка Кари! Ко се отплеснах и аз в мукосолвана. И за онуй твърдото също добре, че излезло вече  Laughing Много се смях с твоя разказ  Joy
За финал добрата новина - мойто свеки ми купи вчера подарък за 100 кинта и направо ме удари в земята. Изобщо не съм очаквала  #Crazy Щото не е милионерка де. Ако беше - друга работа  Joy
Айде до скив утре в Пчелата Мая. На другите гуш и цун  Hug

# 211
meggyv - сигурно имаш пред вид Палах центъра, или не? Той ми е супер близо както и Гес-а- стига да съм вкъщи мога да се включа, въпреки че за утре съм си заформила доста хард програмка Mr. Green Ще ти пиша на ЛС.
За дуфалак-а  - не е ли много крайна мярка? При нас помагаше много пюре от сини сливи. Кари не е постоянно със запек, нали?

galentinass - за МОЛ можем да ви вземаме - ние често ходим да потичаме на воля  Crazy

# 212
Варненки, ние не сме за среща, че Велин отвреме на време е още със сопол  Rolling Eyes Иначе вече е добре, апетита се завърна, даже наваксва.
Меги, добре, че сте си отдъхнали след тази борба с твърдата работа...нали е бил семеен напъна, справили сте се. Сега внимавайте да не стане другата крайност с този Дуфалак. Защо толкова дълго ще го взима Кари newsm78
Тристе, моите поздравления за картичката. Много е сладурска. Абе ще излезеш ти една творческа личност, ама....мнооого скромна. Скрита лимонка демек. Laughing Катита всякак си е чаровна  Heart Eyes
А за подаръка...сигур си заслужила...даже повече.  Wink Айде де, похвали се какъв е  Wink
За бълнуването насън и аз да кажа за Велински. Оная вечер го приспивам и малко след като заспа и започна да скимти : Баааау, бааауу , с едно тънко и треперещо гласче. Куче ли го гонеше, к'во беше незнам. Rolling Eyes Много ми беше хем смешен , хем миличък. Гушнах го и не се повтори повече.
 Дали сънуват вече ? newsm78
Мишонка, страшни коси сте заформили. Какви къдрици  Hug. Благородна завист.  Казвай какво стана , ходихте ли на лекаря?
Di&Ro, радвам се , че пак се появи. Показвай снимки на малките, че забравихме децата.
Маграт, имаш добри дечица, личи си  Heart Eyes как се занимават двете. За изпита ...много жалко. Другия път  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Мехх,  Hug жалко за това, което си преживяла Sad
На всички мамчета   Hug Hug Hug
И утре страхотно да си изкарате! Чакаме отчет и фото.

# 213
Аз и антон сме на линия за утре; ще се видим в клубчето в 1 часа (надявам се да се познаем  Joy)

Simple Smile

# 214
Аз и антон сме на линия за утре; ще се видим в клубчето в 1 часа (надявам се да се познаем  Joy)

Simple Smile

И ние сме на линия!!! Hug
Дано само да не вали като тръгваме!!!

Embarassed Лелеее как се вълнувам само!!! Wink

# 215
Привет - мривет и от мен  Mr. Green
Не съм писала тази седмица (но поне чета колкото мога), че търча да си оправям документите за ясла и знаете какво е, особено имайки предвид, че още не се знае какви документи трябва да подготвяме  #Crazy Та търчим да вадим всичко, че знае ли какво ще му потрябва на човек  ooooh! Отделно си вадихме с мъжо нови ЛК с новия адрес заради районирането  Rolling Eyes Поне вече знаем на колко опашки ще чакаме и мръзнем на 4-ти срещу 5-ти.  Confused
Пък каква е тая система на НОИ и Социалните...незнам. Мъжо никъде не фигурира като член на семейството, т.е. не сме женени и не живеем заедно. Пък като напишат в системата неговото ЕГН излиза името на Кристофър  Shocked Абе българска му работа  ooooh!

Тристе, много сладка картичката, наистина Simple Smile Пък за свекито...те и милионерки да са пак същото. Мойто свеки подарък ми направи само един...и то тогава просто си мислеше, че съм просто увлечение за сина й и повече нема ме види  Joy Joy Joy Ама ядец  Twisted Evil  Mr. Green Раздуй къФ е подаръка де, че инак няма сън да ме фане  Crossing Arms
Меги, кви са тия дуфалаци бре? Честно казано аз не бих дала...И аз знам, че наистина е за краен случай, пък и при Кари не е система  newsm78
Гале, как мина проверка на  afwitch ?

коки аз кат занесох урина, питай ме ся отишла ли съм да взема резултати  Embarassed Направо ще се гръмна. Дали ги пазят от преди месец  newsm78 Мноо съм проста начи.

Joy Joy Joy Кефиш  Hug Много целувки на Катеринка
софийски мамета, да се наснимате хубаво, и не само дребните, ами и вас да видим  Party
Пък за варненската среща, който ден кажете, ще гледам да дойдем. По принцип сме по пътищата най-рано от 11:45 (заради кухнята) и най-късно до към 15:30. В тоя интервал ставаме за срещи  Simple Smile
Di&Ro, май само аз не съм ти казала "здрасти"  Crazy Както е казала Галето, в наш район си  Mr. Green

Момичета, пиете ли хапчета за нервите бре  Embarassed...аз започвам да се замислям вече  Laughing Laughing Laughing Толкова спокойствие и в същото време енергия вече нямам...днес едва качих малкия 3 етажа на ръце - всичко ме боли. Пък по цял ден мрънка за нещо и нищо не помага. Научи се да се качва на дивана в кухнята и сега хептен не мога да го оставя без да го виждам, за да свърша нещо. Май единствената ми надежда е да го възпитат в яслата (ако го приемат)  Rolling Eyes А, да ви кажа днес с какво се забавлява дребния - с чушка  Laughing Подмяташе я насам натам, буташе я навсякъде, радост голяма  Stop

Уффф, спирам, че от незнам кога се мъча да го постна тоя ферман  Crazy

# 216
Джидже инспекцията мина и замина
  изрядна съм  ама детето имало прекалено много играчки  ама днес бях с избирателна пропускливот ...чувах неща дето ме интересуваха..т.е нищо не чух  моя девиз бе "говори си - не ми пречиш"
за успокойтелните...пия аз....я водка, я някой нещастен тюламорец

# 217
  • София
Здравейте момичета! Аз сега се прибирам  Crazy и да драсна някой ред  Laughing
За утре сме готови с подаръка ,ей и аз се вълнувам и се радвам ,че ще се видим ,а също така ,че и Мишолина и Маграт ще успеят да дойдат Party Дано намерим клубчето Party
Бяхме до Джъмбо успяхме да се вмъкнем последния работен час . На паркинга намерихме торба пълна с покупки ,та лепяхме бележки на мястото и си дадохме тел. на информация ,така решихме ,че иначе нямаме доверие на персонала нещо  newsm78,та хората се обадиха преди малко и мъжът ми е на среща сега Party ,добре ,че се обадиха ,че иначе ми стана много гадно -да си купят толкова подаръци за Коледа и да ги забравят Confused   
Тристия ,страшна картичка и Катето каква коса е имала самоо Crazy,мойто диване е бедна на коса и шноли не търпи ,та те разбирам за пострижката Heart Eyes

Цитат
новото ако е минавало покрай това твърдото
Меги,че туй възможно ли е newsm78, важното е ,че сте добре вече   bouquet

Мехх съболезнования за дядо ти!

Гале,    Joy
Цитат
моя девиз бе "говори си - не ми пречиш"
за успокойтелните...пия аз....я водка, я някой нещастен тюламорец
Joy Joy

Хайде лека на всички ! Не можах да се обърна към всички ,но по-нататък  Confused,че стана късно ....

# 218
Ей ма на и мен,спала недоспала.Ма викам да дам отчет от травматолога.Успокои ме малко,каза никакви обувки,никакви колани,забранявам вика.Каза,че е съвсем нормално в тази възраст да има такова изкривяване,разбира се ,не е съвсем нормално,при МИла е по-силно изразено стъпването навътре ,обяснява ми как е важно да са напред колената,стъпалата с времето се оправят,каза,че трябва да се наблюдава растежа на детето,януари месец ще яравим ренген на крачетата,за по-голямо успокоение.Също каза,че е 90% сигурен ,че на Мила й няма нищо сериозно и алармиращо.Това е,каза,че тези боти и колани дето ги слагат на децата с дори вредни,не помагат нищо,и се отразяват зле на психиката на децата.Така също каза децата като малки трябва да ходят колкото се може повече време без обувки,в къщи или боси или по чорапи,обувките на децата да са меки,като я сложиш на дланта си да можеш да я сгънеш на две с една ръка.Колкото се може да ходи по пясък,трева,ей такива настилки.Никакви подложки в обувки,всичко да е равно,така се оформят краката най-добре.Каза също,че плоското стъпало не е вродено а е последствие от отглеждането на детето.Вика индианец виждал ли си дюстабан,не,ми те само боси ходят ,няма как да стане.Доктора много ми хареса,млад е,има доста опит за възраста си,той е също хирург реставратор на кости,ортопед ,травматолог и работи в повечето време в детски клиники,едната от които е специализирана Ортопедична детска болница,вече съществува 63 години.Това е в общи линии,днес тръсих да купувам чорапи с гумички отдолу да не се хлъзга по пода,ох,побеснях сега ,баткото ще спи в хола,че има един приятел на гости и канапето ни е кожено,има проблем нещо с механизма за разпъване.Сега го напъна и ми скъса кожата на подлакатника,ей,казвам ви вдигнах кръвно сигурно.айде до утре ,че направо ще пукясъм,мъжо утре ще дивее здраво.весело изкарване утре и да не забравите да сниматеее.

# 219
Мишонкааа, радвам се за новините за Мила. Ама аз си бях убедена, че няма място за притеснение. За дивана ..не се ядосвай. И аз преди така се вързвах за такива неща, че знам колко трудно се купува всичко, но вече съм се примирила. Това са само предмети  Wink Ти си знаеш де Wink

Така сега да не забравя ...
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН на Аlyona ! Щастие, любов, сбъднати мечти и много да те слушкат твоите мъже !  Hug на сладък Дима !   bouquet

При нас денят се очертава мрачен , дъждовен и ветровит Sad  Така се канех за дълга разходкаааа Sad
Дано в Сф. да  не е така, че да е по-приятно за срещата.
Айде желаем ви ВЕСЕЛБААА !

# 220
добро утроооо!!! Hug
Кафето и закуската от мен:

Мишонка, много се радвам, че с Мила всичко е наред Hug  bouquet

Това е от мен, по-късно може и още, ама след купона ще да е най-вероятно, та до тогава - хубав ден на всички!!! Hug

# 221
здравейте мами Simple Smile
Bulechka™  благодаря за кафето и за закуската   bouquet
Мишонка, много се радвам, че с Мила всичко е наред 
 Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН на Аlyona ! Много здраве , късмет и много любов
приятно изкарване на срещичката

# 222
Нелкин, страхотно сте постъпили!! Представям си как са се радвали хората като са открили, че има честни и добри хора, които ще им върнат подаръците  bouquet
Тристия, картичката ти е много интересна, страхотна е!!

Съжалявам, че няма да дойда на срещата, аз съм виновна, щото не се организирах да се включа навреме Cry
Чакам снимки и да разказвате за такива калпазани като мен!!
 Гале, принципа ти е много полезен, само дето от време на време не се стърпявам и режа, а не трябва. после ми е мъчно и съжалявам:)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ALYONA!!! ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА, ЗДРАВА И ОБИЧАНА ЖЕНА  bouquet

# 223
Ахааа,повечето се готвят за среща и гледай как е пусто.Венерка,абе не мога да не се ядосам бе човек,то от простотия неговото,мързеше го и за това,хем знае ,че не трябва да напъва.Знаеш ли колко горзно седи сега,то да е малко дете да не го мислиш,ама голям дангалак.Ще се опитвам сега да лепя с лепило,че туй канапе не става и да го нося на ремонт,не влиза в асансьора а сме на 12 етаж,качаха го по стълбите,а как тежи,щото е разтегателно .Кофти за времето,седете в къщи,че то ако е влажно времето е опасно.

Азалея -ти защо не отиваш,то няма значение дали си се оабдила предварително,доколко знам,момичетата са запазили повече места от предвиденото.Отивай,че кой знае кога пак ще се съберете .Ох,що не съм там сега,така ми се иска и на мене една срещичка с вас. Sad

Да ви кажа Мила пак е с пъпки,на едната ръка има само една пъпка,но на другата е ужас.има и под вратлето,избиха й вчера сутринта на един път.Сега сме пак на лекарства.Писна мииии.Докторката вика имай търпение до 3 год. възраст така ще е.Хем слагам комарника на леглото вечер,кога я ухапа пак бе.Иначе днес сме на тържество в мола до нас.Една верига супермаркети правят винаги тържества по случай празник,какъвто и да е,ще има и Дядо Коледа.Та ще се замъкнем до там Мила да се порадва малко,то ще е пълно с дечурлига,много й харесва да има деца.Ходи и ги прегръща,хваща ги за ръка,понякога се опитва да ги милва обаче много мечешката и някои се разревават.Купих й вчера един фотьойл(така ли се пише?),много е готин след амлко ще го снимам.Исках да е на принцеса Ягодка ама свършили и ги купували много,та грабнах с Принцесите.Айде до след малко.
Eто http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175418&pid=9372772

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 16:10 от mishonka95

# 224

Общи условия

Активация на акаунт