Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 564
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Ели, Румен не се впечатли от дядото - не реве, ама никакво внимание не му обръща. Нали имахме тържество и във ВУЗ-а, та видях. Но подаръка взе Mr. Green Дори имахме пререкания кой от двамата да го носи. Битката спечели...той Wink Пожелавам ви да сте здравички за празниците - аз днес моят явно ще го водя на лекар. Майчета, я кажете сега за градината - на пети ли се подават документите? И за очаквам ли опашки...Хич не съм в час, а и онзиден се сетих, че не трябва да пропусна момента, понеже наесен румен тр да е на градина. За съжаление Деветката е само ясла newsm78

# 241
сладурки благодаря на всички за поздравите  Heart Eyes
аз лично предпочитам сестриче,малката също държи да е `момиценце`  Mr. Green но и братче да е няма да го върна  Laughing
дани искам снимки на всичко  Blush прическата горе-долу се вижда искам в комплект с роклята обаче
деси май те мернах сутринта  на един светофар   newsm78 препознала ли съм се шофьорка ли си днес
ние тази година нямаме снимки от партито в детската само една обща която така и не разбрах от коя майка да я търся
а имаше поре 4 фотоапарата ама милите госпожи не са имали време
сега чакаме дядо коледа да дойде у дома то и аз вече нямам търпение като я гледам ани колко е въодушевена и като знам какво ще и донесе дядо коледа  Mr. Green
не се преработвайте днес който е на работа аз тея два дена ще се разкрасявам следвайки примера на дани   Blush
така че май няма да работя особено пълноценно  Sunglasses
 Hug и да се усмихвате дядо коледа сигурна съм и за вас е подготвил изненади не само за фъстъците 

# 242
като разчиствах вчера в къщи открих че имам останал още от лятото пакет с 20тина Памперс 5 ако има някой от ползващите такива памперси да ми пише да му ги дам

# 243
Добро утро!
Честит празник на Пухелота - пожелавам здраве, много усмивки и поводи за щастие!
Днес работа има за целия китайски народ, заплати няма, а мен ме е обзел мързел като за трима...надявам се вашият ден да бъде изпълнен с повече положителни емоции от моя!

# 244
  • 42.016399,23.101179
Добро утрро,
и мене много ме мързи и едвам чакам да минат днес и утре. Sad
Ние чакахме да минат рожденият ден и тогава да пишем писмото на дядо
Коледа, защото не знаехме какви играчки ще получи. Последно за подарък си избра Снежанка, та сега трябва да ходя да я купувам. Laughing
Пухелотка а на вас какво ще ви донесе белобрадият старец.
И да ви питам, ще имате ли в къщи наистина дядо Коледа, или просто ще  оставите подаръка скрит под елхата. Как наистина им давате подаръците. Ние до сега винаги звъннвахме на вратата и оставяхме пред нея чувала с подаръци, а на Вики обяснявахме че е много бързал и затова не е влязъл в къщи, но общо взето винаги е оставала разочарована от това. Sad

# 245
  • Благоевград
puhelota   днес не съм шофирала , но вчера да  Grinning

За моята дъщеря вече е Коледа  hahaha Joy, понеже й казвахме,
че след ЧРД-то идва Коледа и сега не мога да я убедя в противното.
Не пита за подарък от дядо коледа, може би защото в събота в театъра
заедно с Вики получиха по едни подарък лично от стареца. Wink
Не спира да пита кога ще месим питка ( за бъдни вечер) и кога пак
ще спира тока  hahaha Joy. Това е така защото миналата година
точно да сложим питката да се поче и спря тока  , а тя милата толкова се
впечатли , че не го е забравила . Сега дори си има  и  фенерче и само
чака да спре . Laughing
Добро утро!
Днес работа има за целия китайски народ, заплати няма, а мен ме е обзел мързел като за трима...надявам се вашият ден да бъде изпълнен с повече положителни емоции от моя!
днес и аз съм на този вариант. Работа колкото щеш, проблеми - само желание за работа
нямам особено.
Като знам че мъж ми е у дома с детето  Cry -искам и аз да съм с тях.

Мама Цоцоланка нямаш проблем с организацията, само се обаждай навреме  Mr. Green
Момичета  за сега чао !  bouquet

# 246
И аз чакам да дойде време за питката ..дотогава ще съм в Ма(га)дан при мама и сестричката с тумбака ще са вкъщи...никакво търпение нямам - утре пътувам и ще бъда вкъщи чак до 04.01

# 247
марси в градината дядо коледа им е донесъл подаръци общо за групата поотделно не искаха госпожите за да няма сърдещи се
в къщи е дошла коледата от както сложихме елхата само сега чакаме дядо коледа да остави подаръците отдолу всяка сутрин тайничко надзърта щом стане чак ми става жалничко като я видя че първо там гледа и от време на време си казва едно стихче`дядо коледа къде се бавиш в тая бяла зимна нощ да не ме забравиш да не дойдеш с празен кош...` чували сте го сигурно хиляди пъти  Rolling Eyes и ми става и на мен нетърпеливо да идва тая коледна сутрин че да не се тревожи дребната че ще я остави без подарък
миналата година се събудихме преди нея и подредихме пакетите под елхата а тя като стана и видя купчината шарении и ококори очите и мига мига а баща и я пита кой е идвал тая нощ а тя ухилена `Маз`
миналата година не даваше да казваме дядо коледа тая година не дава да казваме дядо мраз   Thinking вече Е дядо коледа
деси извинявай тогава ама ми заприлича на теб не съм се заглеждала просто като завивах и в една отсрещна кола мацката ми заприлича на теб да ме прощавате ако някой някога подмина така
просто ме е страх да оглеждам шофьорите в другите коли току виж съм направила някоя беля (да пази господ)
деси дай рецепта за питката миналата година я правих по някаква рецепта от нета
кажи твоята

# 248
веси как е положението при вас ели каза че е повлиял към добро антибиотика каква се оказа всъщност причината за предишните резултати

# 249
Eй,тука сто дена качвам тия снимки Twisted Evilно вече пускам линк,да ви предупредя снимките са от банкета на цялата компания,но предполагам че ще ме разпознаете Wink
имам още десетина и край Mr. Green

http://danijoro.multiply.com/photos/album/13
аз пък да ви кажа днес за последно заведах децата на детска преди празниците и успях да отида до града и да купя по 2 книжки с мечо пух от една поредица и по една за оцветяване,ще ги сложа също под елхата,много ще се зарадват Blush

# 250
Имам нужда от малко помощ....дайте идеи какво да купя за подарък на младо семейство - сестра ми и зет ми...искам да е нещо за къщата, но не практично, а ефектно..и си блъскам главата от няколко дни без резултат..

# 251
  • София/Благоевград
Момичета, може ли да ми пишете къде в Благоевград може да се поръча хубава торта за детски рожден ден??? Предварително благодаря!!!  bouquet

# 252
  • 42.016399,23.101179
vbsisi ние миналата седмица поръчахме от тук: http://www.yoannacakes.com/index_files/galery/kids11.htm.Там май има най-голямо разнообразие от торти. За детската градина пък поръчахме от една сладкарничка, на ъгала на Даме Груев и Джеймс Баучер. Там са и по малко като разнообразие тортите, но много по вкусни, и евтини. Wink

# 253
  • 42.016399,23.101179
Ле леееееееееееее jinjer много снимки! Чудех се защо се бавиш толкова с качването, а то защо било. Laughing
Глоям купон е било, личи си. Здравата сте се забавлявали. Wink Нищо, че си с червена коса успях да те позная и харесам особено с тази рокля. Laughing
На нас пък преди малко чичото на Вики се обади и каза, че той и е купил Снежанката,та явно аз ще трябва джуджетата да купувам. Joy
Селесте нямам никакво идея за подарък, но всело изкарване от мен при мама. Wink

# 254
Диде, какво е това деколте #Crazy, мила? Той Жоро значи е играл ролята на бодигард вечерта! Че току-виж с теб отишъл, без теб се е прибрал............

Ние си направихме днес календарите и малките календарчета във фотото при подлеза.

Деси, вярно.....дай рецептата за питката......С мая или без мая е? Пък може и за моята питка да се престраша да ви напиша........

Общи условия

Активация на акаунт