ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 5!

• 24 374
  • 444
  •   1
Отговори
# 195
  • густо майна Филибето
Даже не забелязах, че Елица отсъства Rolling Eyes
Ама много хубави имена имат актьорите (без Стойо) Simple Smile

# 196
Много ме дразнят Крис и Валери,някви смотани гейове-сухари

# 197
Ама много хубави имена имат актьорите (без Стойо) Simple Smile
Вярно е, не се бях замислила.
Ама пък на Стойо му ходи името, че и фамилията - Маймуната.  Mr. Green

# 198
Беше една прекрасна едночасова серия без Елица    Mr. Green
Peace

Знаех си аз,че тоз Николов е доста по-млад от Ехо Савекс  Peace Като гледам какви усмивки й хвърля на Норчето и как промени тона в последните 2 епизода ,ми се струва,че и той ще я залюби. Mr. GreenТъй де, като ги сложим една до друга майка и дъщеря....  newsm78
А Мартин!Бива ли да е толкова наивен!  #Cussing out
Супичката съвсем скоро ще се изяви.Уж си кротува,супички готви (и кюфтета  Mr. Green), ама всичко знае!  Flutter А на Марина  smile3501 Една жена да му викне на Митето право в лицето!

Ама верно няма нито една любов в сериала дето да не е забранена newsm78
учител/ученик
брат/сестра
гейове
престъпник/Марина
айде да не изреждам всички  Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 09:29 от sweety

# 199
Много ме дразнят Крис и Валери,някви смотани гейове-сухари
цъцъцъ, та всичко е още в подтекстта, как по- сочно да ти го пресъздадат?
Кво разбираш под гей, който не е сухар. Има всякакви гейове, всякакви сме гледали по телевизията. И такива като Крис и Валери. Те играят този тип. Аз съм сигурна, че актьорите могат да изиграят всеки тип гей, но сценаристите са решили да играят този. И за мое щастие, точно този тип харесвам аз.

# 200

Знаех си аз,че тоз Николов е доста по-млад от Ехо Савекс 

Ролята на Силвия е 8 години по възрастна от Николов...Това беше споменато още в началото когато той започна да се появява в тях. Тя го попита, дали не се притеснява,че е 8 години по-голяма от него

# 201
Абе тя му стои като майка по-скоро.Много са ми гнусни като двойка...Силвия изглежда много по-стара.

# 202
Защо пък да са лоша двойка? По-добре ли звучи като двойка - Нора с учителя.

# 203
  • София
Много са крайни някои хора, като че ли в живота всичко е черно и бяло!
Може би ако се научим да бъдем малко по-толерантни живота ни ще бъде много по-хубав!

# 204
Е хайде сега,някоите хора в живота сме си дотатъчно толерантни,но на екрана искаме малко повече фантазия и красота Mr. Green

# 205

Знаех си аз,че тоз Николов е доста по-млад от Ехо Савекс 

Ролята на Силвия е 8 години по възрастна от Николов...Това беше споменато още в началото когато той започна да се появява в тях. Тя го попита, дали не се притеснява,че е 8 години по-голяма от него

Явно съм пропуснала този момент  Hug

# 206
На мен вчерашния епизод не ми хареса. Crossing Arms
Нищо интересно не се случи,надявам се скоро да има развитие с тая Мая,че направо не мога да я гледам. #2gunfire

# 207
Много са крайни някои хора, като че ли в живота всичко е черно и бяло!
Може би ако се научим да бъдем малко по-толерантни живота ни ще бъде много по-хубав!
Аз толерирам всякакви връзки,но тук става въпрос,че не си подхождат визуално.Нора и учителя повече ми харесват.Просто ми харесва да ги гледам заедно повече отколкото със Силвия.Както казва *Феникс* на екрана търсим хармония и красота  Hug

# 208
  • Вече в моята си приказка...
Не мисля, че Валери е син на Борис. Мисля, че Кристиян е син на Борис. Моята версия е как ще се разбере това е: Борис ще се разболее тежко( то малко ли му дертовете) от някво автоимунно, ако знам, за такива болести се присажда костен мозък. Та ще се наложи донор., А донорите за костен мозък трябва да съвпадат по 6 показателя. Ще се окаже, че Мартин,единственият му пряк роднина има съвпадение само 4. И тогава Силвия ще бъде принудена да признае пред Крис , че Борис му е баща, за да го накара по този начин да се изследва. Крис ще съвпада и по 6те показателя, както се случва в добрите стари сапунени опери Mr. Green

Според родословното дърво, което многократно беше пускано в темата, Мартин май не е син на Борис... newsm78, защото с чертичка е свързан единствено с Каролина...

# 209
  • София
Е хайде сега,някоите хора в живота сме си дотатъчно толерантни,но на екрана искаме малко повече фантазия и красота Mr. Green

По скоро изказването на Русалката ме подразни!

Общи условия

Активация на акаунт