"На две годинки стана вече, ДЕКЕМВРИйското човече!"

• 16 347
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Венета и Михаел!Да са палави и щастливи деца!  bouquet

MUSIMI , имате ли проблеми с третата сливица?Възможно е запушен нос или болки в ушето да го будят така.Поне при нас се оказа ухото и като четох после на доста места, точно това събуждане с писък и плач говори за болки там.Бързо да минава, каквото и да е! Peace
Слънчев ден!  bouquet

ПП:Бети, сварих те онлайн-Честита ти рожденичка!Весел празник! Hug

# 106
Честит Рожден Ден на Венета на Бети   и Михаел на Деси! 

# 107
ами не сме го водили на лекар за трета сливица,но мисля,че не е от това.може да е и от ушето.просто незнам какво да правим вече.ще идем на лекар да го видят.-

# 108
  • София
Честит Рожден ден на Венетка и Михаел, здраве и усмивки Heart Eyes
Честито на Муун и на всички пропуснати рожденици, весели празници
newsm67

# 109
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден на всички малки рожденици които празнуват днес.Пожелавам им един весел празник и много подаръци.

# 110
  • Варна
MUSIMI и Лора ми се е събуждала така, все още не знам на акво се дължи,
в повечето случаи не е напълно будна, затова светвам всички лампи и я събуждам, като се събуди се успокоява Rolling Eyes

# 111
благодаря ви за поздравите!

честит празник и на Венетка!

# 112
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНЕТА!! МНОГО УСМИВКИ И ЦЕЛУВКИ ЗА МАМА!!

ЧЕСТИТО И НА МИХАЕЛ И НА ВСИЧКИ ВЧЕРАШНИ РОЖДЕННИЧЕТА!!

Момичета, знаете ли нещо за задната хрема или заден ринит. Не можем да се оправим сума ти време и детето не може да спи от това носле, направо ми писна вече.

# 113
Момичета, знаете ли нещо за задната хрема или заден ринит. Не можем да се оправим сума ти време и детето не може да спи от това носле, направо ми писна вече.

Ох, ох, все едно сме ние. Аз водя Дани вече в частния кабинет на док. Кънчева, от ИСУЛ. Но оправия още няма. Всички общо взето вземат секрет от носа и се започва едно лечение на стафилококи и дрън-дрън. Имаше веднага резултат, но след следващата хрема се започна отначало. Вече и аз се обърках какво трябва да се направи. Водя си го при лекарката, която разбира от тематиката, и това е засега.

# 114
ох незнам вече какво да правим.сутринта даже като го закарах на яслата и питах лелката да не се еизплашил нещо вчера,а тя оооо..не от какво.макар,че си мисля-в яслата им се карат сигурно като плачкат и те се стресират малките душички,но няма как-мама и тати трабва да работят.

лори и тя май-е родена на 19.12.06?
 Simple Smile
много сте смели за второто бебче-браво на вас

# 115
  • София
Честит втори рожден ден на Венетка и Михаел!
Много здраве и усмивки им желая, и много подаръци!
Специални поздрави на мама Бети!

Не съм се разписвала в темата от доста време - уж детето е вече по-голямо, но аз не съм по-свободна, както си представях, че ще бъде.
Почти с нищо не се заиграва сама, много рядки и то за кратко играе с колите на батко си.
Все още аз си я гледам, напролет мисля да се връщам на работа и тогава ще търсим детегледачка.

И да се похвалим - преди месец махнахме дневния памперс - много бъро и лесно стана. Сега сама си казва и си носи гърнето.

# 116
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Венетка и весел празник за цялото семейство.
Бети   bouquet

MUSIMI някои деца са по-емоционални и сънуват кошмари така че е нормално да ревете - принципно казват че ако няма опасност да се нарани детето може и да не го будиш но аз ако се случи да ревем събуждам малкия да се поуспокои и после си заспива нормално.

# 117
Здравейте, момичета!

Честито на празнуващите днес! Hug

Ето какво купихме днес за РД на Калоян Mr. Green:

Опаковах го бързо, докато спеше, че едвам се
сдържах да не му го дам....

# 118
Честит рожден ден на всички наборчета, които съм пропуснала да честитя   bouquet

# 119
Честито на всички празнуващи    bouquet
Понтес, хремата я лекувам много бързо по следния начин - в 10 мл физиологичен разтвор се капват 5 капки прополис, слагат се няколко пъти на ден по две, три капки. При повторена или упорита хрема като вашата може направо през половин час да се капе. Дано ви помогне при този заден ринит  Rolling Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт