Отговори
# 90
Дея, радвам се да те видя  Hug Малката муцка става все по-голяма кокона  Flutter
По въпроса ти - ами Данката не искаше да се ражда до момента на секциото (планово, 10 дни преди термин). Беше много дебел - над 4 кила и понеже даже не беше слезнал надолу в таза, главата му беше идеално кръгличка. Той и Иво не напираше да се ражда, но поне беше слезнал надолу. И с двамата никога не съм имала контракции. Просто си е до бременност. МОже би единственото е, че при нормално раждане първия път, втория път и въобще всеки следващ път, е в реда на нещата бебето да се роди доста по-бързо като време от началото на контракциите и може би малко по-рано от термин. Това се получава, защото шийката на матката се изглажда по-бързо, един вид вече има опит.

# 91
  • Варна
Личната мие бивша комшийка и ми е наборка даже Mr. Green Аз ако й каже, че и треперя вече сигурно ще ме набие...
Пускам cv-та всеки ден и все няма обаждания. Днес даже питах един дето му дължим пари се имам с него дали свободно място, много нахално от моя страна, ама какво да се прави  Joy
Аз съм била дълго без работа и зна какво, нотогава си бях при мама. После от няма накъде се набутах при военните и сега пак на улицата.
Не знам как е в София, но при нас работа няма или предлагат заплати по 400лв.
Както и да е все ще оживея, за да се мъча занапред Mr. Green
Дея, на племнника главата беше като яйце, адски деформирана..е, оправи се Mr. Green Моя палавник беше с деформиран нос и уши, уплаших се като го видях, ами и той се оправи  Mr. Green

# 92
  • 2 етажа над тавана
Момичета, благодаря за подкрепата, наистина се надявам нещата да се окажат просто лошо стечение на обстоятелствата и мантуто да е отрицателно. Praynig

Дея, радвам се да те видя Hug

Ренка, бързо оздравяване на Валката Praynig

За успокоение на тези, които бяха на коледното парти - Маги не е заразна, в това ме увери лекарката в клиниката за белодробни заболявания, не е проблем да си играе с други деца., Така че контакта с нея не е опасен.
Това го пиша не като оправдание, а за да не се притеснявате и вие. Hug

Покрай ходенето по лекари тия дни и Коледното парти Маги си разби тотално режима, последните 3 дни изобщо не е спала следобеден сън. Вечер издържа до 9 без проблем, а ако  я оставя и до по късно ще стои без да заспи. Днес се борим пак да спи следобяд. Някой ако може да помага с идеи newsm78 Praynig

# 93
Бабълче, дано наистина да е някаква грешка, ще стискаме палци за отрицателно манту.

Аги, то съвсем не останало.Надявам се да мине много бързо и безпроблемно.

Дея,наистина втория път се ражда хем много бързо, хем малко по-рано/поне при мен беше така/.Деси почти си изчака термина,появи се само два дни преди датата. А за самото раждане нямам думи,докато да ме приемат и подготвят за раждането, тя беше тръгнала да излиза, за разлика от батко си,когото чаках цял ден да благоволи да се покаже,че накрая чак след като ми включиха система се измъкна.

И със закъснение честит празник на вчерашните именнички!  bouquet

# 94
Мамче, прати ни снимка на Деси и баткото  Heart Eyes

Бабълче, не мисля, че на някой изобщо му е минавало през ума да те обвинява  Hug 
За режима не знам какво да ти кажа, но може и тя да усеща твоето напрежение и затова да е превъзбудена, но си мисля, че постепенно ще си влезе в ритъм  Hug

# 95
Хехе, сега ми казаха датата - 16.12, ако устискаме. Така имаме шанс бебето да си избере датата и със Саш се успокояваме, че може и да тръгне по-изненадващо. Иначе ще ме видят в понеделник, за да си оправя документите и за да не ме приемат предварително.
Сега говорих с баба ми да дойде в София и да поеме Тони от другата седмица, ама не трябва да е болен,че бабето мрънка да не се разболее от него  Confused За 2ги 8м веднъж не съм я молила да гледа детет, братовчедка ми за щяло и нещяло я вика, сега зор детето ми да е здраво. И аз й казах, че ако Тони е болен няма да я викам, а тя...ама не , ще дойда.

# 96
Аги, хич не й се връзвай на бабата. По-добре да е тук и да мрънка, но да гледа Тони, отколкото да се притесняваш какво да го правиш. Никаква милост.

При нас векърва ми не мрънка, тя е толкова добра, че е винаги готова да помогне. Но майка ми... Първо хиляда уговорки, десет хиляди пъти поне повтарям от коя до коя дата. После, докато дойде и вече си е отишла  Crazy  Миналата седмица ме хвърли в транс направо, защото се бяхме уговорили отпреди месец за тази едничка седмица. Дойде в събота и в неделя каза, че в понеделник ще си ходи. И за какво ни била през седмицата, нали идва детегледачката. Аз този път обаче се запънах като магаре и не я пуснах  Crossing Arms В четвъртък баща ми се обади да й се оплаква как нямали нищо за ядене в хладилника. Горките те с брат ми. Не знаят какво е това магазин и как се използва. Но я удържах до неделя, тръгна си веднага, като се върнахме от партито с децата. Да им напазарува вечерта на горките ми брат и баща, че да не нападнат на котката храната   ooooh! 

# 97
  • София
Бабълче, и от мен пожелания за отрицателно манту!

Дея, аз съм забелязала след всичките ми приятелки, които повториха, всички раждат по едни и същи начин и двете деца. Която пренася - пренася, която ражда по-рано - по-рано, която на термин - на термин. Така че спокойно и аз Лора я носих ниско и от 6 месец имах подготвителни, но си я родих 11 дни по-рано, а Матей 8 без да е толкова ниско долу.

Краси, давай го по-спокойно, ще намериш нещо, жалко, че така се развиха при теб нещата. Стискам палци.

# 98
Леле Дея, вече си в 22ра седмица, браво на теб! Как лети времето. И двете ми деца са родени преди термин, като Лекса се роди по-рано от Крис ( с 5 дни).

Смин, аз съм на линия  Mr. Green.

Аги, стискам палци Hug

Бабълче, дано при вас всичко се окаже наред. На моите нали едва сега им биха БЦЖ-то, та се питах докато изградят имунитет как ще са защитени. На всичко отгоре на Крис дори не му личи къде е, та се оказа, че може и да не е хванало и сега чакам за направление, за да го водя на ново манту. Има ли някой друг на който не му е станало бобче след инжекцията?

Енви, точно това и аз имах предвид. Ситуацията тук не съм и имала намерение  да я коментирам (няма смисъл), всички я знаят, знаех си я и аз преди да си дойда. Въздържам се от личните коментари все още, защото не мисля, че ще се адекватни поради факта, че не съм си дала достатъчно време да свикна с новата ситуация. Ето вчера писах ( и се оплаках) на моята дружка от Щатско и явно съм я стреснала здраво съдейки по мейлите които ми прати обратно Mr. Green. Та днес трябваше да я успокоявам, че реакцията ми е нормална на този етап и в моята ситуация и да не ме чака на летището другата седмица Mr. Green. Мисля че като мине зимата ще съм в едно много по-оптимистично настроение или поне се надявам да е така. Но обещавам да коментирамн като ми дойде музата. Hug

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 00:25 от missZ

# 99
Добро утро!

Варненките Аз съм на изпит събота - може да се видим неделя, ако и на вас ви е ОК тогава Peace

Бабъл4е направо незнам какво да ти кажа-как не свърши и при вас с тиия болести одисеята...

Аги на теб малко ти остана до финала Mr. Green

Дея аз и при Теди бях на хап4ета през цялото време заради контракции и болки.

Мис4е не съм разбрала - вие прибрахте ли се ве4е?

Все не ми остава време да седна да пиша, но ви 4ета сутрин като стана и надзъртам  Wink

# 100
Добро утро  Hug
Дея, радвам се, че се включваш  Grinning Няма ли да ни покажеш снимка на коремчето  Mr. Green Дея-Мария е много красива, същинска принцеса  Heart Eyes
Вени, Стенли го изнудвам с Лора  Mr. Green Нещо като не ме чува и му казвам, че като е лош кака Лора няма да си играе с него и той веднага спира  smile3508
Аги, това са последни метри преди финала  Grinning Да идва бабата и да не мрънка толкова  Crossing Arms

# 101
Добро утро приятелки!
Ели  Hug, вярвам наистина че притесненията ви ще се окажат напразни.Стискам силно палчета за бързо възстановяване на Приказлива. Praynig
Ние пак сме без Юл, оставихме ги с мама в Т-ще, ние здраве и живот се прибираме на 24 и до 04,01 ще сме почивка PartyАз започвам в новата фирма/Софийска, но ще работя в Бургас Crazy/от 05.01-като ще съм в София на обучение 5 дни.На разположение съм за вечерна среща в периода 05-10.01 Flutter.
Роди, успех на изпита Peace
Аги, стискам палци всичко да мине по план и на Коледа да сте най-щатливото семейство Flutter
Дея, дай снимки на коремчо Wink.И още чакам аз да се обадиш да се видим из Бургаско Crossing Arms

# 102
Аги си има момчеееееееее

Разбрах, че Агито е родила момче, но още не знам подробности, като науча веднага ще пиша  Peace

# 103
Аги, честито мъжка майко. Да ти е жив и здрав! А ти бързо да се връщап във форма!
Чакаме подробностти!

# 104
Честито момченце на Аги! Да са живи и здрави и двамата!

Общи условия

Активация на акаунт