Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 846
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
здравейте!Малкия е болен от неделя и не се оправя,повръщаше,разтройство имаше от вчера тези 2-те изчезнаха,сега дига темпер.38,тече му нослето,няма много апетит,покашля но това е заради сиропа Проспан.Лекарката каза че гърлото му е червено,пием ангин-нео,капем коларгол в нослето,за гърлото пие и ефизол но с 300 зора,щот неще да го смуче.Като види лекарство и почва да реве и да вика не не не мама.Сресирало се е милото.Утре сме пак при лекарката и ще видим какво ще стане.Хайде чао от мен за сега.

# 106
Щък,подаръци още не съм купувала,но ще е нещо музикално и някакъв пъзел съм решила като за него.
Трапезица,Ели_ок2,бързо оздравяване на малчуганите Peace
Светли,добре дошла в отбора с коледните сладки HugИ аз опекох два вида,едните вече свършиха,но другите са скрити WinkСега съм на тема торти,щото си имам рожденици,но другата седмица пак ще правя сладки.Дано Господ помогне на детенцето и да се възстанови Praynig Peace
Тед,тази баница нещо... Mr. Greenмоето късметче излезе люлка Laughing
Така,сега отиваме да се приспиваме после ако не съм заспала може пак да подосаждам.

# 107
  • София
Писах, а поста ми го няма. newsm78

Светли
, моля се тумора да е доброкачествен и детенцето на се оправи.  newsm17 Дай рецептата за ксладките.
Ели, madame, trapezica и всички болнички пожелавам ви бързо оздравяване.
Маслинке, браво, че си взела подаръци и дано донесът много радост.
Щък, дано Косето се позакрепи и като го пуснеш пак на ясла да не боледува. Успех с хомеопатията.
Тед, моя късмет е МъдростGrinning
Ди, екземките са по лицето и се надявам, че няма да се пренесът и по тялото. Мммм, какво късметче ти се е паднало.  Grinning
sachun, не мога да хвана дали от някоя храна се повлиява.От цитрусите хапва мандарини, но мисля, че не влияят. Определено обаче от студено и топло пламват.

Елена е станала ревнива.  Wink Гушнах едно детенце докаго бяхме в градинката и ревна и дойде при мен да я гушна.

# 108
Гери както казва моята педиатърка."Ами светло детенце хубаво,ще трябва да се примириш.Нормално е да по-чувствително към температурите.Прави му компреси с ТЕТРА"Моето мнение е да си я заведеш на кожен и от там ако могат да ти предложат нещо.Хайде лека вечер от мен. Wink Hug

# 109
Гери,кога се появиха де не е наистина от студа да се влияят?За смрадликата-действа противовъзпалително.Правих на Мити промивки когато имаше той екзема.А на дерматолог води ли я Ели,не се сещам дали си писала?

# 110
Е, и Тонката се разкашля и някакви сополи изкара, ама лекарката каза, че нищо сериозно и му даде капки и някакво сиропче. Баткото е добре и дано не се зарази  Praynig
Светли, къде е оперирано детенцето и как се казва, че имам нещо предвид? Дано всичко е наред!  Praynig 

# 111
Ох Светли,дано се оправи малката душичка  Praynig ! И много болнички пак бързо да се оправят да не притесняват мама и тати. Щък и мойта Диди е много чувствителна към всякакви плетени дрешки и всичко съм изхвърлила ,а което можах раздадох на приятелки и докато разбера ,че проблема е в това обиколих доста лекари.

# 112
Здравейте,

Светли, моля се детенцето да се оправя.
Ели_ok, Трапезица, madame и Киkи29, да оздравяват бързо децата. Ние от вчера кихаме и покашляме, днес и сополи изкарахме. Още не е нищо страшно, мисля, че настинахме онзи ден, обаче ме е страх, че около нас познати деца са се все с вирусни инфекции с високи т. и не могат да се оправят и все се влачат.
Гери, и нашата алергия така се проявява, бузите му пламват от студа и от топлото и много изпръхват от студа. Не искам да кажа, че обезателно и при вас е същото. Иначе са дребни пъпчици или сухи екземи по другите места. Мандарините са си доста алергизиращи по принцип. Плюс това нали все ги обработват тези плодове с разни препарати. Наблюдавай храните, следи кога повече се зачервява и какво е яла скоро. Смрадликата и на нас ни повлияваше добре, но трябва някакъв овлажняващ крем нонстоп. Заведи я на специалист, въпреки че ти най-вече може да разбереш от какво е. Дали е само екзема или е от храна, важното е, че го израстват децата.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 09:33 от sachun

# 113
  • welcome to the Jungle
Светли, ще се помоля всичко да бъде наред с малката душичка!!!

Списъкът с болните е набъбнал  Tired, но пък се надявам, че до Коледа всички ще са здрави, бодри, весели, щастливи.
Иначе и през нашата къща мина болестната хала, ама се разминахме само с лек фарингит и много висока Т в рамките на 3-4 дни.

Като казах Коледа, гледам, че обсъдихте подаръците вече, но да вметна само, че Пумпелина (модераторите няма да се сърдят за рекламката, защото банерчето на Пумпелина си мига долу в дясно на страницата ) са на Коледния базар. За софийските мами, дето не са сколасали още с детските подаръци - смело ви насовам натам! Цените са свалени на 50% от досегашните, а качеството на стоките е ХАЙ. ДА не споменавам, че Монтесори залите се обзавеждат именно с тези играчки, а пък съвсем да не казвам, че играчките действат доста силно развиващо на детските умения и познания. МЕстонахождение - първи полуетаж в дясно, първата сергия в ляво.

Има доста подходящи играчки и за такива бръмбъзлъци, като нашите.

# 114
Светли, стискам палци детенцето да се оправи напълно! Миличкото, край нямат тези съобщения за болни дечица.  Cry
Всички болнички да оздравяват! На Коледа ви искам всички здрави!
То и моите нещо се разкашляха де, да видим дали ще опрем до лекарствата им или организмите сами ще се справят.

# 115
  • Варна
Светли, къде е оперирано детенцето и как се казва, че имам нещо предвид? Дано всичко е наред!  Praynig 
В Пирогов е, казва се Константин.
Операцията е минала добре, днес вече играе, няма температура, жизнен е. Според хирурга е доброкачествено "на вид", ама докато не излезе хистологията няма спокойствие.
Благодаря на всички за съпричастността   bouquet

# 116
Дано да е наред всичко с детенцето.
Лъвицееееееееееее,ти хубу информираш софийските мами,а нас кой ще информира.В интерес на истината ето какво ми допада за малкия Доста изкушителна.Надявам се да я има в магазина.Ади лека от мен  Wink

# 117
  • София
Здравейте,

от лудницата тези дни забравям какво щях да споделям. Crazy

Да базара не знам ще стигна ли или не. Едвам смогнах панаира на книгата да посетя. За това пък напазарувах книги за цяла година. Laughing

Светли, стискам палци, и в понеделник, след обед, чакам добри новини от резултатите на мъника.

# 118
Svetli, радвам се,че Коцето е добре и хистологията да е в норми за да спре кошмара до тук !!!

Днес чакам голямата да си дойде във ваканция и другата седмица ще пазаруваме за Коледа.
Изобщо не знам какво ще купувам.Голямата спомена за цветни лещи преди време,сега не знам какви акъли са и дошли....Малката не знае какво иска,но не иска дрехи....,а за Цеци избора е голям,но със сигурност ще има книжка ( може би със звукове на животни ).Имам и племенници на 11(момче) и 13 г(момиче) та те са ми най-голям въпрос.Нито са деца нито са големи....
Ще дам отчет другата седмица-като напазарувам.Обаче,ако някой ми даде идея за тинейджърите ще съм благодарна.

Приятен уикенд и по-малко чистене и готвене-повече разходки!! Laughing

# 119
 Привет на всички!!!

Хайде всички болни подред да се оправят и да се стягат за празниците.

При нас няма нищо ново - аз си ходя на работа , Мики на ясла и през седмицата цялото семейство е в движение.Събота и неделя (уж) си почиваме и после пак.

За подаръци още не съм мислила , но трябва малко да се позатормозя да изобретя някакъв подарък за племенника ( 3 .5 г) ,че там е сложно ,щото вече не бил бебе,а батко и няма шест ,пет.

Е това е за сега , после повече.Приятен ден и много усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт