Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 821
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета,да се включа по тъмно и аз.Първо една късна почерпка за здравето на моя мъж,който днес е рожденик
Другото при нас е че от вчера Стами е без биба.Затри я някъде из апартамента,а на мен ми омръзна да я търся за N-ти път Confusedи така се започна.Да не се хваля много,но заспа сравнително лесно на нашето легло,като през ноща си проплакваше от време на време.Но удържахме фронта бях се настроила за неистов рев...Само дето преди се приспиваше за 15 мин.,а днес следобед мина час и половина докато заспи.
Гери,как е Ели?Мина ли и обрива?
Маслинка,браво на Ивка,много думички използва Hug
Цигарет,бързо оздравяване PeaceКолко зъбки има Никола?Хич не ти е лесно,няма ли някой на който да го оставиш за час-два?
Шоши,ами този Николаус с тези очила е изплашил Ема GrinningСлед време и тя ще му се радва.
Айде лека от мен!

# 91
  • София
Ди, да ти е жив и здрав мъжа! Още многоооооо години да сте заедно, да се обичате и уважавате.
За съжаление екземките не са се махнали. Да успеете без много мрънкане и по-бързо заспиване да махнете окончателно бибата.

# 92
Добро утро,
Ди, да ти е жив и здрав половинката!!!
Сега докато пишех този пост, дочувам в другата стая как нещо се трака, викам си, сигурно Валери си разнася гърнето, ама не. Отивам, а той смъкнал един рафт книги от шкафа и почва втория Mr. Green. Накарах го да ми помогне да ги подредим и беше много услужлив. Сигурно тайно си мислеше как ще ги свали пак Wink.
Гери80, за екземите, а не може ли да се хване дали не е от някаква храна. Заподозираш някоя и не я даваш 3-4 дни и следиш, ако няма нови, може и тя да е виновника. Ако е наистина тя, старите минават за минимум седмица-две. Какви плодове даваш, може ли да е от някой цитрусов плод например. Малките са много чувствителни и може да ги правят тези работи. А сърби ли я?

# 93
Добро утро!
Гери,да не би да излизат екземите заради чорапогащниците ако нещо материята я дразни. newsm78Аз пък не попитах къде са екземките CrazyПросто се сетих че Мити като беше на 2г му излезе една на крачето и отам реших че и на Ели и е на крачето.Луда работа Crazy
Сашун,Стами и той ми намери книгите,вади на поразия тези от долния рафт.Разлиства ги и много ме е страх да не ги скъса.Такава съм читанка че си ги обичам и си ги пазя ама малките ръчички все там.
Благадоря ви за пожеланията към мъж ми!

# 94
Ди като ти гледам аватара и се чудя какво има в подаръка с червената джуфка.За екземите аз да се обадя и аз.Малкия получава от изкуствени или вълнени дрехи.Особенно от на бабите нещата.Как са обличали едно време бебета с такива неща Shocked как не са се обривали newsm78 или са се обривали  Rolling Eyes ама не са им обръщали внимание Wink
Мтъй минавам да скажувам сега!Малкия ще си го гледкам до края на февруари.Пуснах една бележка по семейни причини.Надявам се до тогава да се е имунизирал или поне подсилил малко срещу бацилите.Спрях му сиропите и почнах да му давам зиртек.Окончателно съм решила да сменям педито.Даже съм се ориентирала.След като му бият ваксината обаче ще е работата.Демек другата седмица.Казвайте ориентирахте ли се за подаръци на децата.Пускайте линкове,че незнам какво да мисля да му взимам на дребосъка.Пък и на племенника нещо трябва да взема. Ади цунки   bouquet

# 95
Здравеите и от мен. Гошко от понеделник е болен , а Евгений от вчера се разболя. Идвамата са с хрема , а Гени и с тем - ра. Снощи имаше, сега не е вдигал и дано да няма вече. И двамата пият АБ , Гошко се оправя вече , дано и Гени вече да не ми вдига Т.
Ох  , и двамата като са болни ми идва в повече. А утре мъжа ми е рожденник и щехме някъде са празнуваме , но ще го отложим за другата седмица  , когато пък аз съм  рожденничка , важното е децата да се оправят.
 Споделих си мъката и ми е по-добре , чао ви за сега от мен.

# 96
Щък аз днес накупих всички подаръци.Купих за лемениците си пиратски кораби с камиончета където се разглабят.На малкия на кумците ни влакче на релси, и още много подаръци.За яслата на Ивайла и взех лаптоп.А бе днес много пари хвръкнаха Crazy

# 97
  • Пловдив

Хайде по едно следобедно кафенце от мен  Hug

# 98
  • Варна
Щък, какво стана с хомеопатката? Аз на мойто дяволче съм купила музикална китара, нали ми е танцувален Flutter . Взех я от продавалника, че за такива пластмаси не ми се дават луди пари.

Да се похваля снощи пекох коледни сладки до 11 ч. Станаха супер и двата вида. Имам още 1 планувано, да видим кога ще му дойде редът.

# 99
  • FRANCE
Здравейте и от нас

честито на всички празнуващи!!!

Алекс от една седмица си отглежда ужасна хрема. А на всичкото отгоре без цица не заспива (и нощем така се успокояваме) та със запушеният нос е много трудно сученето та са едни ревове... Сега пук аз се заразих от нея. Купон.
Всички болни бързо да оздравяват че идват празници Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ди, Сашун и Алекс само ми пренарежда книгите, и с такъв ентусиазъм ги разглежда..

приятен ден на всички

# 100
  • Варна
Момичета, моля ви помолете се за детенцето на моя приятелка и съфорумка, днес е оперирано от тумор на кръвоносните съдове. Дано е доброкачествен и му се размине на милото. Родено е септември 2007 г.
 Praynig

# 101
  • Пловдив
 Praynig милото дете  Praynig

# 102
  • София
Оф тези дни много работа имам.
И чета доста болнички има.
И сега Светли с това дететце ме разби. Praynig
Да се оправяте всички ей.

# 103
Момичета, моля ви помолете се за детенцето на моя приятелка и съфорумка, днес е оперирано от тумор на кръвоносните съдове. Дано е доброкачествен и му се размине на милото. Родено е септември 2007 г.
 Praynig
Бели кахъри ми се виждат мойте,като прочета за такива дечица.
Относно хомеопата каза,че е извън града тази седмица и да и звънна в неделя да си запазя час.Но в нета има само добри отзиви за нея, така че със сигурност знам кой ще е хомеопата.Ади лека

# 104
Я врътнете по една баница с късмети
http://banici.net/

ето и моят късмет    newsm68
Пътуване
На теб се падна път далечен,
на скиташ много си обречен.
Но тук, в родната ти къща
Една любов щете завръща

svetli дано момиченцато се оправи  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт