Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 12 218
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Светли излязоха ли резултатите на детенцето?
Не още. Казали са до седмица и никаква информация повече. На всичкото отгоре е бил в стая с друго дете със съмнение за туберкулоза, ей това умът ми вече не го побира  #Cussing out

# 136
оооооооо,тази тема съвсем я изтървах,че и време нямам за наваксване.Направо ще чакам следващата,дано успея да я следя...

# 137
Сега като ви чета, разбирам колко сте ми лиспвали...  Hug Утре като мине ще гледам да пиша или довечера като се приберем в нас  Peace Целувки на всички  Heart Eyes

# 138
  • Варна
Ето ни и нас  wavey!

Позагубихме се малко, но 4 дни нямахме нет, а после не ми остана време да се добера до компа. Добре сме. В събота бях на Коледно парти и си изкарах супер  Mr. Green, а тати гледаше госпожиците  Laughing. Утре ще идва дядо Коледа в градината. Всъщност той вече ни посети един път миналия четвъртък, когато беше партито за децата от фирмата на мъжа ми.
ЕличкоHug всичко ще бъде наред с ЕЕГ-то.
Светли, стискам палци резултатът от хистологичното изследване на Константин да е добър Hug Peace.
Гери, страхотно календарче си сътворила. Браво!

# 139
  • welcome to the Jungle
Еличко, стискам ви палци утре, притесненията ти да се изпарят мигномено щом видиш резултатите от ЕЕГ-то !
 Peace

Светли, и за Кике се моля всичко да е наред!

madame, според мен смело и упорито можеш да наложиш режим. Просто си седмица-две упоритост и инат. До около годинка и половина децата искат да спят по два пъти на ден ( естествено, не всички). Нагласи й режим да става в 8 и ако направи ранно заспиване около 10 - то не й давайте да спи повече от 15 минутки. Така ще заспи по-раничко наобед и после вечерта пак по-ранко.

Режимът на Любанко е  - събуждане към 6:30-7 ч.
обеден сън около 12-13 ч. до към 14-15 ч. ~ около 2 часа непробуден
и вечерта заспива към 21 ч.

# 140
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА anii_ta!
Да си много здрава, щастлива, много успехи и късмет, и усмивката да не слиза от лицето ти!

Еличко
, надявам се утре Катринка да е спокойна и резултатите от ЕЕГ-то да са добри.  Praynig
Ани, супер всяка седмица по един дядо Коледа. Wink И аз искам така.  Laughing
just_an_ODDalisque,  включвай се няма какво какво да чакаш.  Grinning
Щък, половинката е свалил Adobe Photoshop CS3. Голяма е зарибявка. Grinning

Аз да споделя, че Ели цял ден е с Т и се надявам нощта да е спокойна.

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 23:20 от GERY80

# 141
Ей ме на и аз да драснаааааа
Относно режимите абсолютно подкрепям Лъвицата.Смятам,че вие трябва да и оправите режима на малката madame .
И нашият режим е подобен като на Лъвицата.
Похвал днес бяхме на хомеопат.Много съм доволна 40 минути разпит проведе и накрая изписа илачите.Всичко открих бързо от аптеката,а утре ще ни хакнат пентаксима.
Гери защо е с температура ?А относно фотошопа ще си направя аз един подарък видях такава книга с диск.Та за нова година Wink че сега за коледа мъжу ми купи страхотна ютия,че старата беше по добре с някой чехъл да гладя по можеше да огладя,голяма борба ви казвам.Ади сега лека вечер,че окъснях малкия спи вече 2 часа сън преди мен.Цунки   bouquet

# 142
  • София
Здравейте, момичета!
Снощи след изпотяване Ели смъкна Т и през нощта не я е вдигала и спа спокойно без да се буди.  Grinning

Щък, не разбрах от какво е Т. Като я гушнах сутринта след като се събуди ми се стори много топла и като я премерих 380 и така целия ден. Сама я смъкна нищо не съм й давала.

# 143
добро утро,
Гери ние бяхме така с Т в неделя за часове я вдигна на 38,9 от нищо при положение че в сряда спряхме антибиотика. И цяла нощ Т беше около 38  ooooh!Вчера нямаше но по веднъж дневно Нурофун и графифолин на спрей така ни каза педито, имал леко зачервено гърло иначе гърдите са ОК.
На и който и да реве и вика ще ме се зачерви леко гърлото, оф не знам вече. Дано минава че в събота тръгваме,а ако е така значи че трябва да го оставя болен или полуизлекуван на майка. Tired

# 144
Привет мамани,
надявам се всички са в добро здраве и настроение Hug
Бяхме няколко дни на ски, Диана направи сефетето на ски училище, много й хареса, добре ги забавляват освен с упражнения за ски и с игри, возят ги със шейни, влакчета. На обяд им дават ядене, пиене, близалка Grinning Правят се на маймуни и как не, за тия пари!  Naughty Емма също беше скиорка, на гърба на баща си в раница Grinning
Ето малко снимки Heart Eyes
Отивам да въртя 100 перални ooooh!

# 145
Здравеите. Ние вече сме добре , Гошко оздравя и си е на градинка.Вчера бяхме в Метро да му купуваме подарък , които Дядо Коледа ще му връчи в петък в градината. Беше си избрал писта Хот уиилс , но бяха свършили и взихме друга. На Евгений още не сме купили подарък, но ще изберем и на него.
Шоши много хубави снимки , явно сте си прекарали супер.
 Това е от мен , лек ден на всички.

# 146
Оффф и ние сме с червено гърло вече 1 седмица,на антибиотик сме Клацид,гърдите са му чисти,но пусто гърло с кво да го лекуваме.Предписаха ни за него Ангин-хилл но е без ефект от тях,дайте акъл кво да давам.Наплашил се е от лекарства милото,но няма начин.Знаете ли нещо за пръсканев гърлото за толкова малко дете?Това е от нас,седим и се гледаме с него тази седмица съм болнични.Чао за сега.

# 147
Привет,момичета!Почерпете се за здравето на големия Митикойто днес става на 8 години.
Гледам че има болнички,бързо оздравяване за празниците Hug Peace
За гърлото последния път давах на Стами Инфлуцид.Хомеопатично е и съм доволна.Не пи АБ,а само Парацетамол за болката.
Еличко,всичко ще бъде ОК Peace
Гери,календара е станал много добре!
Та толкова от мен че отивам да шетам.

# 148
  • София
Момичета, сутринта съвсем забравих да ви почерпя, защото днес имаме годишнина от свадбата.  Wink

Ди, честит рожден ден на Мити! Да е много здрав, много щастлив, да слуша и да бъде добър батко!

# 149
  • Пловдив
Такааа, включвам се с честитките, много празнуващи днес Laughing Hug
ЧРД на anii_ta! Много здраве и повече усмивки!               

Честит 8-ми рожден ден на батко Мити! Много здраве, игри и щастие!

Гери Честита годишнина мила! Дълги години семеен живот, обсипан с цветя и много любов!!!

Общи условия

Активация на акаунт