Едно бързо включване, че нещо много работа ми се е събрала, а не мога да се организирам. 
По повод пускането на темата, не знаех за промяната.
За заглавието, ако някоя от вас даде предложение за ново, веднага го сменям, защото хич не ми харесва. Ама нещо не можах да измисля друго.

Краси, благодаря за информацията ще потърся такъв грах.
И аз си мислех да записвам какви думички казва Ели. Ех, много е неприятно нощното будене и Елена се буди ама още минаваме леко, заради кърменето, ама като реша да го спрем направо не ми се мисли какво ще става. Анту, разбира се, че Макси е там. Ама искам по-актуална снимка пък.
Дано не плаче при боцкането на ваксината и няма реакция след това. И аз не мога да си представя Ели с раничка на гърба на ходи към яслата. Стискам палци наистина лелките да са готини и да гушкат много малкия глезан.Петя, Мики да не е болен, че сте си в къщи?
Чао за сега.

браво!!! Краси ,и аз вече се замислям да записвам уникалните думи на Диди,такива бисери ръси че.... наистина след време ще е много забавно . Вече провежда и разговор с баща си по телефона който винаги започва с "ало тати гъде си" после се обяснява как си "гай Кики, Степчо паака"(играе си с Кристина и Стефчо в парка-две деца на нейната възраст)и т.н. Много ни радва вече си е удоволствие да си приказваме
За по-актуална снимка, амииииии добре, ще измисля нещо.

Поздравявам те и за мерака и за резултатите.
.