Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 826
  • 274
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ха, сега здравейте.  Grinning Едно бързо включване, че нещо много работа ми се е събрала, а не мога да се организирам.  Wink
По повод пускането на темата, не знаех за промяната. Rolling Eyes
За заглавието, ако някоя от вас даде предложение за ново, веднага го сменям, защото хич не ми харесва. Ама нещо не можах да измисля друго. newsm78

Краси, благодаря за информацията ще потърся такъв грах.  Simple Smile И аз си мислех да записвам какви думички казва Ели. Ех, много е неприятно нощното будене и Елена се буди ама още минаваме леко, заради кърменето, ама като реша да го спрем направо не ми се мисли какво ще става.
Анту, разбира се, че Макси е там. Ама искам по-актуална снимка пък.  Crossing Arms Дано не плаче при боцкането на ваксината и няма реакция след това. И аз не мога да си представя Ели с раничка на гърба на ходи към яслата. Стискам палци наистина лелките да са готини и да гушкат много малкия глезан.
Петя, Мики да не е болен, че сте си в къщи?

Чао за сега.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 22:37 от GERY80

# 16
запис в новата тема  Peace
за информация - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172043.0  Wink
Morena  вече го е написала   Wink

# 17
  • FRANCE
Здравейте и от нас,

много е хубава новата тема Simple Smile

усмихнат ден на всички

# 18
Да се разпиша и аз! Ама много ни е снежна и хубава първата страничка  Hug браво!!! Краси ,и аз вече се замислям да записвам уникалните думи на Диди,такива бисери ръси че....  наистина след време ще е много забавно . Вече провежда и разговор с баща си по телефона който винаги започва с "ало тати гъде си" после се обяснява как си "гай  Кики,  Степчо паака"(играе си с Кристина и Стефчо в парка-две деца на нейната възраст)и т.н. Много ни радва вече си е удоволствие да си приказваме  Grinning  започна да вади и съскащите и шъшкащи звуци и вече ботушите са туши ,а не буки  Wink Навързва по две три думички и ни изненадва много.

# 19
Аз съм втрещена и възхитена!  Hug Много се радвам за бърборещите ви сладурчета, моето е мноооого далеч от вашите!
Гери, ОК.  Peace Мен малко ме мързеше да се взирам.  Blush За по-актуална снимка, амииииии добре, ще измисля нещо.  Embarassed

# 20
  • Пловдив
Хайде дами почерпете се от моята питка с медец за здравето на децата !!!  тук

# 21
  • Варна
Ето ни и нас  Mr. Green!
С приказките и ние сме зле още, но кака и почна да плещи изведнъж на година и 11 месеца.
Ох, Асе, мъжът ти много е гледал като е избирал  Mr. Green.

# 22
 Weary newsm48 newsm61 smile3507  sleepuu
ядосва  ме, тоя пуст дявол свекърва ми  пуши вече главата и ми се доспа.лека нощ.
Това исках да и изразя

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 22:02 от maslinka

# 23
  • Варна
Гери, продължавате ли да се кърмите наистина? Евала!
Асе, евала и на теб!
Маслинке, какво е станало бе душа? Дано си ядосана на свеки, а не е станало пак нещо с Ивайличка.

Спокойна нощ!

# 24
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Ха, здравейте и от нас!
И честита нова темичка! Гери,   bouquet
Асе, скриваш ми шайбата всеки път, голяма готвачка си. Аз не съм се пробвала да майсторя пити, че много трудно ми се вижда  ooooh! Поздравявам те и за мерака и за резултатите.  Hug
Наш Никола прави сериозни опити да говори, а това че поватя всичко и ми надува главата по цял ден-не го броя. Определено обаче, речника му се обогатява всеки изминал ден. Цитирам част от речниковия запас: *иби/риби/, **пара//попара/, ку-ку/кус-кус/, **еб/хлЕб/, меко/млеко/, баан/банан/, аба/ябълка/, тапа/шапка/, дупа/дупка/, абе като се замисля има още бая, ма ме мързи вече. Да не говорим, че поне 20 човека назовава по име.
Аз днес направих едно пред Никулденско почистване и сложих коледната украса. Разбира се торпедото беше командировано у майка ми, иначе... нямаше да стане номера. Та цял ден лъсках и сега съм гроги.
Лека от мен  Heart Eyes

# 25
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Heart Eyes Hug Много обичам да се занимавам, да правя тестени неща. Нищо сложно няма  Peace

# 26
  • welcome to the Jungle
Йо, мами!!!

Абе нашата педиатърка се прави на лудичка и отказва да бием Пентаксима сега... иска март месец  newsm78, а не сме имали закъснение на приемите.

Краси, пожелавам ти успех в борбата с недоспиването и незаспиването на Цецо самичък. Още сърбам това мое своеволие с Оги (че до почти годинката спеше до мен), а Любослав от бебе си спи сам в леглото, неприспиван специално и слава Богу! Детето си заспива без рев, без кандърми, без мрънкане. Просто си полягва по коремче и се отнася.
Оги още мрънка, че иска някой до него и сам не заспива  Tired.
Та успех. Зная, че упоритостта ще ти е най-верния приятел в дългите минути по никое време, когато сънят, ще те бори, детето ще реве жално ....но трябва да си силна. Всъщност, ти си го знаеш със сигурност  Wink

Кики, специално за теб   bouquet.

Маслинкее, какво те трови свекървата, душо? Я сподели, излей си душицата. Ние тука сме половината бъдещи свекърви, но нямаме още грехове в тая посока, та ще те разберем  Hug

Мацки, да се похваля. В Пумпелина пускат на страхотна промоция страхотни пъзели за децата (много е страхотно всичко, та затова го повтарям). Има много образователни и развиващи пъзели, конструктори, игри.
НЕ им правя реклама, а просто ви споделям, защото ще откриват щанд на Коледния базар в НДК е ако някоя от вас е настроена за такива подаръци  - да отива о`време.
Направо ми се иска да съм с децата си, когато седнат да си играят и така по детски да подреждат малките фигурки. Под пъзели - бройте всякакви нвероятни неща, направени от дърво, не само класическото puzzel.

# 27
  • София
Асе, и от мен едно голямо БРАВО.  smile3501
Cigarette, супер, че Ники говори толкова много.
Светли, мда Grinning!
Маслинке,  Hug!
Лусия, снежна ни е страничката, ама май трябва цветенца да сложа с тези температури. Wink Браво на Диди за новите умения.
Гале, от кога е Коледния базар? А падиатъра обоснова ли се защо иска да забави ваксината?

Целувки на всички и лека и спокойна нощ.  Hug

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 23:18 от GERY80

# 28
Еййй, ама големи са сладури вашите говорещи сладурчета!  Heart Eyes  Hug   Heart Eyes
Направо вече нямам търпение и Миши да почне да говори... засега обаче предимно пищи, вика и си прави гласа на джас певец...  Rolling Eyes Tired  Казва само няколко думички и за мое огромно съжаление, на словашки....  Confused явно от яслата, защото вкъщи му говорим само на български. Казва  ахой, тати, тикитаки (=тиктак), папа (=папкам), тото (=това), тоуто  Mr. Green (=ауто=кола) и това е всичко...  Confused Всъщност е най-зле от цялата група в яслата, даже логопедката ни вика да си поговорим. Ама още не съм се притеснила, има време, най-вероятно заради двата езика ще забави говора. Само ако можеше да не пищи толкова.....  Confused

Искам да попитам има ли друго пищящо юнче? Миши вика много силно и много често, и като се радва, и като се сърди... просто МНОГО...  Tired

И да питам нещо - Анту, ти АнАн ли си?  Blush

# 29
Ох Лионес-така е !!! Още от родилния дом при мен беше за да го успокоявам.Нещо е твърде емоционален и плашлив.Там ми казаха,че такъв инат скоро не се бил раждал.....И нашия като Мацо на Анту е много гушлив,но и си отстоява своето.Все пак си мисля,че с характер се раждат.Може и от кърменето така да свикна вече не знам...Днес обявих на баща му ,че вдигам ръце от него и той да се оправя.Дори Дормикинд му давам от няколко дни,но нищо не се е променило.

Наоплаках се.....

Все пак по едно кафе за тези ,които не са спали като мен

Общи условия

Активация на акаунт