Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 818
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Ехо здравейте.Да ви кажа моята калпазанка какво направи.Както винаги и я оставям всяка сутрин в кошарата и докато приготвя закуска и оправя .................и по едно време чувам туп и старшен вой се нададе .Тичам  аз и гледам моето съкровище седнало на земята и реве.Прскочила решетката на кошарата.Не ми стана ясно как точно е паднала че да се каже седнала/като котките/ама не плака много значи не се е ударила.Направо настръхнах като я видях и се уплаших.Викам си край нещо си счупи.Слава боги не.
Така сега запрятам ръкави и ще правя коледна питка,ориз пържолки  десерчета.Забравих да ви споделя че свекито ще са на нейното село и сме сами.Ивайла толкова ме ядосва днес.Хич не слуша и само реве.Два пъти изяде боя вече сега е на път трети път да изяде шамара.
Весели празници!!!!!!!

# 211
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ! Гери,и аз така я закъсах предпразнично и днес получих и реакция от АБ та никак не ми е весело,още повече ,че проблема ми е сериозен та и аз така се сдухах. Не се обвинявай ,че си ги дала тези пари за лекарства ,по-важно е да се излекуваш! Желая всички да са здравички и мамита и деца ,да получите много подаръци и да изкарате едни щастливи празници!

# 212
Privet na vsichki i pozdravi ot Praga.  Hug
Predvaritelno se izviqvam, tuk nqmam kirilirca.
Pravq foto na poraziq , a moqt sin daje i ne se se6ta za men mai mu e dobre pri baba  Joy
Celuvki  Heart Eyes
Veseli praynici na vsichki!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 213
Весело посрещане на Коледа! Да сте живи и здрави всички! Heart Eyes Из нас се разнасят вкусни аромати, къщата ми е пълна с най-близките ми хора, какво повече му трябва на човек!  Wine Glass

# 214
  • София
Лусия, пожелавам ти бързо оздравяване.  Hug
Гоголина, как е настроението?
Маслинке, същата работа.  Confused На мъж ми тази година му дадоха двойно по-малко коледните от миналата година, а нали се сещаш, че майчинството отдавна го няма.
Тед, супер, че Денката е спокоен при баба.
Шоши, ех много ми стана хубаво като си представих как вие се суетите, а малките госпожици обикалят около вас.
Мили момичета, пожелавам ви весело изкарване на Бъдни вечер и незабравимо посрещане на Коледа. Да сте много, много здрави и щастливи.

# 215
Мили майчета, пожелавам ви весело изкарване на Бъдни вечер и незабравимо посрещане на Коледа!!! Да сте много здрави,обичани  и щастливи.

# 216
  • FRANCE
Здравейте и от нас,

Вече сме при баба в Бг .  И много ни глезят и Алекс и мен Grinning

Весело изкарване на Бъдни вечер и незабравимо посрещане на Коледа. Много любов и само хубави неща

# 217
ЧЕСТИТА КОЛЕДА

На всички майчета, татковци и дечица желая здраве, щастливи мигове заедно, любов и разбирателство.
Весели празници.

# 218
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!
Да сте много здрави и щастливи!

В къщи сме болни, на се надявам да се разминем леко само с хремата и кихането.

# 219
  • Пловдив

Мили майчета, честита Коледа!!! Желая здраве и късмет на вас и вашите семейства!Обичайте се!

# 220
  • Варна
ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички!
Бъдете много здрави, весели, обичани и големи късметлии! И мноооого подаръци  Wink.

# 221
  • София
Честит рожден ден на
DragonFly и на
just_an_ODDalisque !
Да сте много здрави, усмихнати и щастливи, много късмет и успехи!

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 09:53 от GERY80

# 222
  • Пловдив
Честит рожден ден на DragonFly и just_an_ODDalisque  !
Бъдете здрави и вечно с усмивка на лице !!!

# 223
  • Варна
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВАС И НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ, ЗДРАВИ И ЧЕСТИТИ!

bouquet

# 224
Здравеите момичета. Честита Коледа на всички. Пожелавам ви много здраве , щастие и късмет.
Честит рожден ден  на DragonFly и just_an_ODDalisque  . Пожелавам ви да бъдете много щастливи здрави и обичани.

Общи условия

Активация на акаунт