Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 858
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте.Не съм писала отдавна ,но ви четях редовно.Компа се скапа и се наложи преинстал..... Whistling
Еличко много кофти.Как е сте сега,какво показаха изслдванията/може и да си написала и де на съм видяла/
gogolina защо чак и на джипито пдарък ще купуваш Rolling Eyes,стана ми старнно.
И в яслата на Ивка имаше дядо Коледа.Снимах тайно тържеството ,защото беше без родители.Снимах през стъклото на спалнята им.Стана горе долу записа.Ивайла се съдра от рев като я взе дядо ти Кольо/Коледа/едвам успяха да я снимат.Ще покажа после снимка ,като ми я дадат от яслата.Ставам че звяра ревеееееееее иска мамуууууууу

# 196
Маслинка, имаме си традиция, откакто Гого се роди Wink Просто много си го обичаме чичо Доктор, а и той подарява на момчетата Heart Eyes Някаква взаимна слабост. Като влезеш в кабинета му е много шаренко, защото и други го правят и е пълно с календари, рисунки, дрънкулки и др.

# 197
Маслинка, имаме си традиция, откакто Гого се роди Wink Просто много си го обичаме чичо Доктор, а и той подарява на момчетата Heart Eyes Някаква взаимна слабост. Като влезеш в кабинета му е много шаренко, защото и други го правят и е пълно с календари, рисунки, дрънкулки и др.
  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 198
  • София
Момичета, къде стееееееееее?  Grinning

Имам нужда от помощ! Дойте идея за подарък за свекър и свекърва. Много са ми трудни и нищо не мога да измисля.  Confused

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 14:29 от GERY80

# 199
  • София
Ето меееее Laughing!

Току-що се върнахме с Алекс от пазар и съм много доволна Simple Smile - купих подаръци за мъжа ми /пуловер+пантофи/, за брат ми /портфейл/ и за Алекс /дървен ксилофон/ и един куп други нещица за вкъщи. Портмонето ми доста олекна Crazy, но по-важното е, че отметнах по-голямата част от подаръците. Останаха ми само нашите, но ще ходим заедно с мъжа ми, че съм намислила да им купя спален комплект и ще ми трябва помощник за носенето му.
Иначе около нас няма нищо ново - малкия си расте и все повече разбира, както предполагам са и вашите мъници. От известно време насам е почнал да си изразява обичта към мен и към татко си - ако съм права идва и ми прегръща краката, а като седим на дивана минава зад нас и почва да ни гушка Hug. Голям е сладур Heart Eyes.
Бъдни вечер и Коледа ще прекараме с нашите, даже ще останем да пренощуваме там - нещо, което не обичаме да правим, но в случая се налага Mr. Green.  А пък Новата година за сега ще я посрещаме в къщи с едни приятели, че е най-удобно заради Алекс.
А какви са вашите планове за празниците? Ще ходите ли някъде?

Имам и една идея за заглавие на следващата ни тема, ама като гледам с какви темпове пишем, може и да не е актуално до тогава:
Ей, Дядо Коледа "Здравей" - ЮНЧЕ весело си пей!

Май това е за сега! Весела и усмихната седмица на всички, изпълнена с много щастие и подаръци!

# 200
Момичета, къде стееееееееее?  Grinning

Имам нужда от помощ! Дойте идея за подарък за свекър и свекърва. Много са ми трудни и нищо не мога да измисля.  Confused
Гери тъкмо  гледах Шоуто на Слави"Моята голяма телевизионна сватба" и задачата им беше да направят подарък на свекървите си . Mr. GreenЕ паднах от смях Laughing..
А аз им подарахих по един календар на Ивка стенен.Става и чаша със снимката на Ели и да пише чашата на баба,чашата на дядо.Миналата година им подарих рамка на Ивка и от долу пишеше за баба и дядо

# 201
  • София
Жени, браво за покупките! Много радост да донесът. Всичко от базара ли взе?
Маслинке, предложението ти е добро, но става да е към подарък.  Wink

# 202
Гери, аз съм казала, че тази година за възрастни персонални подаръци няма да има. На всички баби и прабаби съм направила календари, на двете лели - чаши и снимки на децата. И толкоз. Иначе аз лично не бих купувала отделно на свекър и свекърва. Бих взела нещо общо, за дома им, или бутилка хубаво вино, например. Миналата година, срам не срам, подарих и на леля ми, и на свеки подочистачка  Sick, ама те ме врънкаха много отдавна, че искали да им взема от Метро. Даже настояваха да си платят, ама аз викам "Айде, Коледа е, подарък от мен".  Mr. Green Това последното в кръга на майтапа, но наистина това им бяха подаръците.  ooooh! Заклела съм се повече такива тъпотии да не купувам за подарък. Подочистачката е супер де.
Аз трябва да стягам куфари, а ето къде съм.  Confused След 1 час сме на рожден ден, като се върна ще съм изморена, а утре вечер тръгваме. Трябва да приготвя целия багаж на Макарони за яслата. Направо не ми се мисли. Ако го оставя сам да си стяга куфара, дали ще се справи?  newsm78

# 203
Привет и от мен!
АнАн,що не пробваш това с куфара и Мацо Grinningзнаеш ли ,може и да стане JoyСтами много обича да прибира дрешки в шкафовете.И аз като теб  стягам багаж че за първа година ще празнуваме при мама свекърва Коледа Mr. Greenи ще е една малка лудница.
Та в този ред на мислиГери,моята свекърва ще получи пердета дето съм и обещала от една година насам Wink и снимки на хлапетата.
Най-накрая купих подаръците за децата и племениците.Стами ще получи дървено пъзелче и  ксилофон.За Новата година още не се знае къде ще я посрещаме,накрая може и у дома.Имаме предложение да ходим на хижа в местността Чудните мостове в Родопите,но сега по Коледа ще решим окончателно.Това е засега от мен и тъй като няма да се включвам 5-6 дни искам да ви пожелая
Весело посрещане на Коледните празници!

# 204
  • София
Анту, ситуацията е малко сложна и подаръците е по-добре да са персонални.  Wink
Ди, и на теб и семейството ти весело послещане на Коледните празници.

# 205
Здравейте, момичета!
Не съм се мяркала от тооооолкова отдавна, че чак срам ме хвана  Embarassed Но наистина не ми остава никакво време. Надявам се по празниците да наваксам поне с четенето, а дано и с писането. Накратко за нас - добре сме. Хвърлих по диагонал един поглед на последната страничка и видях, че основната тема е подаръци. Аз съм до никаде с пазаруването, но и с това ще наваксам тия дни  Wink Много ми е домъчняло,  ще ви изчета с огромно удоволствие.
Целувки от мен и двете ми малки дами  Heart Eyes

# 206
  • София
Аз да се оплача  Sad. Ходих на гинеколог и за прегледа и рецептата ми отидоха 60лв. направо ме заболя сърцето. Много ме е яд, че тези пари не отидоха за подаръци. Прибирайки се минах през някой друг магазин и като видях цените направо загубих ума и дума. Та май нещо пред празнично се сдухах. Confused

# 207
Хей, момичета, предпразнично нещо много зачезнахте Wink
На мен пък ми се спи постоянно и нямам усещане за предстоящи празници Embarassed

# 208
ГЕРИ КАКВО ТИ Е?И аз се сдухах предколедно от безпаричие.Лоша работа.

# 209
  • Варна
Здрасти, мацки!

На мен и е едно Коледно  Mr. Green. С пари или без пари важното е да сме с тези, които обичаме и които ни обичат  Hug. От днес запразнявам и съм на работа чак на 5-ти Януари, когато е рожденият ми ден  Mr. Green.
Ди, Ели получи ксилофон от Дядо Коледа в яслата, а за под елхата има дървен пъзел  Laughing. Как сме се дублирали.
Гери, не се ядосвай  Hug. По-добре да ги дадеш за преглед и рецепта и да си здрава, отколкото за, не дай си Боже, по-сериозни неща  Peace. И при нас работата с подаръците е малко, но от сърце  Heart Eyes.
Все още не съм измислила половината подарък за свеки, но и утре е ден  Crazy.
Да се похваля от фирмата на мъжа ми направиха коледен подарък на децата годишна карта за детски център в МОЛ-а . Много съм доволна, защото Вики направо полудява там, а хич не е евтино и рядко и се отдава да лудува там.

Весело посрещане на Коледа  Hug Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт