Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 866
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от нас с Алис!!!  bouquet
Първо-честито на рожденничката.....само най-хубави неща ти пожелавам.  bouquet
Ние растем и много бели правим,но вече взех да не обръщам внимание много,защото явно си е нормално за тая възраст.Малко сме болни и нащата лекарка нали е хомеопат реши,че само осцилококциума ще ни оправи - другото било от зъби.Да,ама тя кашля жестоко и се дави на сън от гъстите сополки. #Cussing out После и аз се разболях.......и аз от зъби ли??? newsm78На всичкото отгоре те си седят още от август 12. #Crazy Не виждам да има някаква промяна.Вждам,че обсъждате гърнето-ние го имаме за играчка,ама знаем за какво служи иначе.Сяда на него само когато е с гащи,иначе става веднага.Май и аз ще го отложа за по-топлото време. LaughingНе щем обаче да се откажем от бибата,особено като  се скарам или ще спи. SickКато бебе не я искаше,а сега май я има за спасение някакво.Ами толкова засега,че се правя на добра домакиня и готвя. Joy

# 181
  • welcome to the Jungle

ТРАПЕЗИЦА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам ти много здраве, ежедневие, изпълнено със щастие и много любов!

Искам този път да предупредя, че Лъвичката те съветва грешно.
Peace сигурно е така  Hug, просто е вариант да се избегне упойката ако задължително я искат спяща  Peace Всъщност, най-важното е да няма поводи за ЕЕГ и всички дечица да са здравички!  Hug

# 182
ГериАми мила, най-доброто обяснение на това какво е това, което се случва на моето, твоето и други някои деца и как да се справяме с него беше в едно немско онлайн информационно издание (попаднах на статията съвсем случайно). Най-важното  е да поставиш детенцето легнало в странична поза, за да не гълта език предполагам. Принципно децата сами се съвземат, естествено ако знаеш че няма сериозна травма нали. Никога не буташ главата, т.е. не биеш шамари, не щипеш бузи и тн. Важно е да знаеш че детето наистина спира да диша, така че следи времето. Германците са оптимисти и дават време за съвземане до 2 минути, нашите доктори казват макс. 25 секунди, но явно е индивидуално. Мира ми се струваше че и двата пъти беше около минута.
От бг докторите знам, щипеш дупето и гъделичкаш стъпалцата - стимулирало там някакви нервни центрове на дишането, а духането в лицето е ясно, но при Мира не помага, аз съм пробвала и изкуствено дишане.
За съжаление никой не дава някаква универсална панацея.
Важното е без паника - което е тотално невъзможно, но все пак  Crazy
Освен това и аз да кажа, че съм супер доволна от хомеопатията. Скъпо е наистина - 60 лева интервю и 20 лева преглед - гърми трещи, но факт - детето не е боледувало 2 и 1/2 месеца освен 2 хреми, които изкарахме без грам лекарство - само витамин С. Но нашата хомеопатка е традиционен хомеопат, т.е. без гранулите на Боарон май.
Поздрави

# 183
Поздрави и от мен. Искам да споделя , за проблема който възникна след реимунизацията която поставиха на малчо с пентаксим. Като ни сложиха ваксината детенцето си беше напълно здраво, но на втория ден започна да вдига температура докато на третия ден- 24 часа беше с 39,6гр. и всичките ми опити за сваляне на температурата останаха безуспешни. А за компетентността на докторите...... просто не ми се говори. Много съм благодарна на Д-р Михайлова от Детска педиатрична болница до ВМА която много професионално се отнесе към случая и направи веднага нужните изследвания.
Искам да попитам дали някоя от вас е имала такива проблеми с малчовците.

# 184
Гале,
Моля те дай повече информация за случилото се от Пентаксима, понеже и ние сме с тази ваксина уж заради липсата на странични ефекти, а ни предстои реимунизация.
Поздрави

# 185
В мен възниква следната чуденка.
Детето дали найстина е било здраво?

# 186
  • welcome to the Jungle
От 24 до към 72 часа продължават инкубационните периоди на разните вирусни заболявания, дето са характерни за този сезон  Thinking . Период без симтоматика, без неразположение...

# 187
От 24 до към 72 часа продължават инкубационните периоди на разните вирусни заболявания, дето са характерни за този сезон  Thinking . Период без симтоматика, без неразположение...
Нали!И аз имам едни съмнения,че не е възможно пентаксима да направи такова нещо.При условие,че досега никъде не съм чела за такива температури.
Аз продължавам с гърнето,човека показва че ще стане работата и не ме отчайва.
Целувам ви   bouquet

# 188
Здравейте момичета , искам да ви благодаря много за поздравите и хубавите пожалания.
Преди малко забрахме Евгений от баба му , защото спа там и заведохме баткото на градина.
Пожелавам ви лек и спокоен ден.

# 189
Добро утро,
влизам и аз набързо да се оплача след като приключихме с Аб в сряда /миналата седмица/ в неделя  Денката реши да вдигне Т 38,9 за да изпробва баба си как ще реагира на такива ситуации. Нищо друго, но след това се появи и прокашляне и хайде пак на лекар, до тук добре грунифулин за гърлото и за Т както всички знае над 38,9 Хексалгин и т.н. , но вчера кашлицата се влоши поне на мен така ми се стори и пак там  Tired абе просто ужас утре тръгваме а Младен  вече втора трета сутрин отказва да яде, а иначе на обед и вечер си яде следобед също линка като коте. и сме кисели едвам се траем ooooh!
Трябваше да сложим и ние Пентаксим, но както сложим.... Crazy
оплаках се  Tired

# 190
Тед   bouquet вървят нещата при теб така като гледам,само не разбрах бабата аджеба как е реагирала в ситуацията?
Купих подаръци за синковеца и племеника остана още малко да попазарувам и съм готова с посрещането на празниците.

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 21:25 от Щък

# 191
  • София
Жужке, благодаря много за инфото.  Hug

Аз пък освен на малката и половинката (получи си ги авансово) на никой друг не съм купила подаръци.  Wink

# 192
Много отдавна не бях влизала в темичката и направо настръхнах!
Много болнички пак SadБързо да оздравяват мъниците, че Дядо Коледа скоро идва и ще има подаръци.
Еличко, изтръпнах, припомних си Гого как ми се захласваше като бебе, но тогава определено не го осъзнавах напълно. Сега да чукна на дърво, всичко е наред. Наистина само духането в лицето помагаше Peace
Гери, много хубаво календарче!
Светли, стискам всички пръсти за малкия герой!
Босилече, добре дошла на родна земя!
Ние за сега заобикаляме болестите. Давам Клеева тинктура и вит. С, когато се сетя Embarassed , но явно Гого вече си изгради имунитет, особено след като извадихме третата сливица, а на Радо алергията и тя изчезна и може би това е причината.
Днес бях на пазар Sunglasses На Гого купих огромен робот, който пее, стреля, върви и т.н., Дядо Коледа в у-ще му донесе самолет с дистанционно. Радо ще получи огромна музикална кутия, с хиляди копчета, дупчици и какво ли не още по нея. Мама си купи панталонки и блузка, че в понеделник е на банкет Mr. Green Тати ще има ръкавички за фитнес, които ще ползва за колата WinkБабите ще си накичат внуците на стената в страхотни дървени рамчици. И добре че вчера ги водих на фото сесия момчета, че Радо днес е с нова огромна цицина на челото Confused На една 5-годишна приятелка взех чисто бяло плюшено коте. Само за Джипито не мога да го измисля.
Улях се нещо Embarassed
Лека вечер!
Много целувки!

# 193
Ние вече сме здрави,да чукна на дърво,дано не се разболява вече така сериозно,защото се вбесих на тези лекари.Ходихме при трима педиатри и 3-мата си противоречаха.Накрая  аз сама реших кое да пие и кое не,и детето се оправи.Сега сме готови да посрещнем празниците.Пожелавам на всички болнички,бързо да оздравяват,защото Коледа чука на вратите ни,а е хубаво да сме здрави.Аз първо взех подарък на малкия за яслата,там Дядо Коледа му го подари-полицейска кола с дистанционно и много и се радва.С мъжо си направихме общ подарък фотоапарат.Купила съм подаръци и за прабабите и дядовци на малкия.А за свекър ми и свекърва ми,и мама и тати все още не съм защото незнам от какво имат нужда.Ще измисля тези дни.Лека вечер  bouquet

# 194
 Здравейте ,

хайде всички болни да оздравяват.
 Ние с Мики сме добре.Няма нищо ново около нас .Сега се стягаме за празниците и чакаме да минат последните работни дни.
 В чуденка съм за подаръците, ама ще се оправя някак до Коледа.

Е това е за сега , през почивните дни ще се мяркам по-често.

Приятен ден и много усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт