Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 876
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Шоши, благодаря за бързия отговор.

Нещо не мога да си променя ника. Иска парола, а като я напиша пак я иска.  Confused
като си промениш името, после пак си влизаш със стария ник и парола, но ти излиза новия  Peace

# 166
От друга страна четох, че х-ът бил за траур и вече не се слагал newsm78

# 167
Ди за алергия се изследва детето чак след 2 годишна възраст.Незнам от какво е алергията,а и когато му давам зиртек той не кашля.Абе здрав човек.Оня ден такъв номер ми направи.Вечерта не  му дадох зиртек и на следващият ден го водя да му бият ваксина и точно като отидохме в кабинета почна да кашля! Shocked суха спастична кашлица както казват.Ест.не му биха ваксина и ми се скараха,че 3 месеца трябвало да давам зиртек.Абе аз май се оплаках.Почнах от днес да уча без памперс.До момента 1 пералня и още 3 панталона мокри в пералнята.1 стол мокър и малко мокро петно на килима  Grinning заредила съм се с търпение и имам още няколко чифа гащи.Ади лека от мен

# 168
  • Варна
Щъки, и аз смятам да се заредя с търпение и през почивните дни да махам памперса. Вики беше точно на година и шест, когато го махнах и за 2 седмици беше "пушка".
В групата на Вики от днес има карантина - Варицела. Сигурно този път няма да ни подмине, но и не ми се ще. Да я изкарват и да ни се маха от главата. Лошото е, че в моя картон не пише, че съм я карала  Rolling Eyes.

# 169
Вики беше точно на година и шест, когато го махнах и за 2 седмици беше "пушка".
Еха, вие сте страшни, как го правите този номер? Диана беше две и шест и цял месец не разбра за какво иде реч, перях пералня след пералня, говорих, лепяхме лепенки и кво ли не и нищо. С Емата определено ще чакам късна пролет-ранно лято и дано стане по-бързо това упражнение Praynig
Личи си, че имам супер много работа нали, само във форума вися цял ден Whistling

# 170
Щък,и аз на няколко пъти се пробвам без памперс като вечер задължително се разхождаме един час по дупе.Но ефект никакъв,на гърнето сяда за секунди и скоква.Преди два дни за един час намокри 4 чифта гащи,много на често пишка.докато се усетя че трябва да го слагам на гърне и той мокър.Не си давам зор,може да дочакаме пролетта EmbarassedСложихте ли ваксината?
Аничке,стискам палци да ти се размине Peace

# 171
Ди стои си ваксината в хладилника,след нова година ще му я ударим ако е добре.А за гащите.Смятам че му е дошло времето,защото се хваща за гащите след като се изпишка,дори и като е с памерс пак се усеща и се хваща за гащите.По голяма нужда си показва че има аку и сам си взима гърнето,ето още една основателна причина да го уча,а че изпрах всичките му панталони е отделен въпрос.
http://www.biberonbg.com/info/toilet.htm
Търпение му е майката и спокойствие.Хайде цунки

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 21:46 от Щък

# 172
Здравейте и от мен. Днес искам да ви почерпя , че имам Рожден ден и ставам на 28 г
Вечерта ще излезнем да се почерпим с приятели . Подаръка си го получих още онзи ден , като мъжо  ми даде парички да си купя нещо по мои избор.Избрах си официални ботуши  за Нова година и палто .
Евгений вчера като го водих на преглед , лекарката каза че е добре и няма нужда вече от лекарства.Георги утре за последно е на градина и Дядо Коледа ще им дава подаръците.Тои няма търпение Simple Smile.
Това е от мен , Чо на всички и лек ден.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 08:39 от trapezica

# 173
 ЧРД !!! Да си жива и здрава и много щастлива.

Ние сме добре , Мики си ходи с голямо желание на ясла , а майка му редовно на работа.
 Сега започваме да се стягаме за празниците.
 Неделя ще ви пиша повечко.
 Приятен ден и много усмивки.

# 174
Трапезица  Hug Честито,да си жива и здрава,много любов и разбирателство в семейството ти желая.Весело изкарване довечера.
Наминавам да ви видя  Wink

# 175
  • Пловдив
Трапезица ЧРД! Здраве, любов и повече усмивки!

# 176
  • София
trapezica, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве на теб и цялото ти семейство, много щастие, късмет и успехи. Честити подаръци и весело изкарване на празника.

# 177
Здравейте и от мен,
Ужасно време. Малката полудява у дома  Crazy
Еличко понеже чаках да разбера как е минало вашето ЕЕГ, и след като сте преживели всичко искам да ти кажа, че и ние бяхме по същия начин. Когато ни дадоха направление за ЕЕГ ни тупнаха при един доктор, чиято асистентка се отказа на 2рата минута, защото Мира ревеше като бога. Съответно аз се отказах да правя ЕЕГ, ако Мира не получи трети пристъп и тогава се бях запътила към София. Но по съвет на нашата хомеопатка все пак реших да проверя, къде другаде в Бургас правят ЕЕГ и след като ме отсвириха от 2 клиники като чуха възрастта на детето, се обадих в една частна клиника. И какво стана - супер внимателни, супер кадърни докторка и асистентка - като асистентката прави манипулацията, а доктора разчита ЕЕг-то. Успяхме - Мира плака съвсем малко само в началото и се успокои. Важен е подхода! Това ми струва 35 лева.
Искам този път да предупредя, че Лъвичката те съветва грешно. По време на сън ЕЕГ-то не показва верни резултати, това важи и за упойка. Упойка се слага на деца, за които ЕЕГ е наистина задължително и се предполага тежка патология, а няма иначе как да се проведе.
Така че ако наистина искаш ЕЕг на детето - имаше една детска клиника в София, от там си комуницирах по интернет с един мн внимателен доктор, ако те инетересува ще потърся името. Оф спамосах те.
Трапезица - Честит празник! Най-мили пожелания!  bouquet
Момичета евала за пробването без памперс. Аз нямам нерви. Май ще чакам 2рата годинка.  newsm78
Слънце в сърцата, че времето е ужасно  Hug

# 178
ЧРД, ТРАПЕЗИЦА,
бъди жива и здрава и много обичана и подкрепяна!!!

Гери, дано бързо премине това при Ели. Стискам палци.
Еличко, кофти е това с ЕЕГ-то, но в крайна сметка, дано всичко да е наред и да не се налага пак да се измъчвате.

Момичета, и аз съм много доволна от хомеопатията, смятам, че на нас много ни помогна за алергията, сега папкаме козе сирене и риба. Нашият е във В.Търново за жалост и не можем да ходим редовно, а ми се иска да си намерим свестен в София.
Аничке, кажи как го правиш това с памперсите. Ние сме на гърне уж отдавна, обаче не може да си казва и това си е. Сега го оставих на мира и ако си каже, каже, иначе става следния сценарий: "Ку" и като попитам "имаш ли пиш", тръгва да бяга и вика "нямаа", а и повечето пъти това "ку" е просто за да ме изпробва, според мен, и направо ми къса нервите. Вчера съвсем примерно каза "ку" и седна на гърнето, но това е веднъж на хиляда newsm78. Не, че не го разбира, според мен много добре схваща. Сега напоследък пак ставаме в 6ч и искаме гърнето и вършим нещо, да не повярваш. Но това не знам колко ще трае, защото и преди имаше пак така една седмица, тогава ставаше в 5ч Whistling Отделно след ядене и преди и след сън си е закон да си върши работата в гърне. Обаче вече съм на път да вдигна ръце, защото и да се научим евентуално да си казваме сега, зимата, как ли ще бъде лятото, това лято пишкахме точно, ама точно през 10-15 мин, щото пиехме сигурно по два литра вода. В един момент си мислех, че го прави нарочно, да привлича внимание. И мама по цял ден трябваше да слага на гърне и да обува и събува #Crazy.

# 179
  • София
Жужата, докторите какво казаха? От какво се получава загубата на съзнание и какво да правиш ако пак се захласне?
sachun, супер, че хомеопатията влияе добре на Валерката и вече си хапва сиренце и рибка. Май се оказва трудна зарача да си запишеш час при добър хомеопат.
Щък, успех с махането на памперса.
Ани, дано ако ви хване шарката да мине бързо. 

Аз за сега не мисля да правя ЕЕГ на Ели. Надявам се ако има още пристъпи да са рядко. За гърнето: Ели не иска да сяда на него. Пишка и ака в банята клекнала около канала. За акото си казва, но с пишкането ще е по-трудно, защото не си казва върши си работата в гащите и не я притеснява да стои с мокра.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт