Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 884
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ди, честито ти пораснало момче!

Много здраве, весели игри и усмивки му пожелавам!

Гери, честита годишнина!

Пожелавам ви дълги години съвместен живот, изпълнен с много любов, взаимно уважение и разбирателство!

Календарчето ти е страхотно. Искам и аз пък Blush, ама нещо не мога да се справя.

Честито и на Анита на патерици! Здраве, любов и късмет пожелавам!

Шоши, много хубави снимки - явно добре сте се забавлявали.
Еличко, чакаме да се включиш с добри новини Hug. Стискам палци всичко да е наред с Катринка.

Всички болнички да се стягат и да се оправят Naughty, че празници идват.

Това е от мен. Лек и усмихнат ден на всички!

П.П. Забравих да се похваля - утре сме на "Два Свята" на Нешка Робева и съм very happy - от години искам да гледам
представлението. После ще споделя впечатления.

# 151
  • FRANCE
Супер, колко хубави поводи Simple Smile
Гери, честита годишнина! Heart Eyes

ЧРД на anii_ta!
Честит 8-ми рожден ден на батко Мити!

Алекс е на АБ. хремата стана на отит. И сега е рев и скандал, застото тиа хич не обича да и слагаме несто в устата. И после от рев и напъване повръща; Няма с какво да го смесвам защото тя иска само кърма. Оплаках ви се Sad

приятен ден

# 152
  • Варна
Честит рожден ден на Мити и Аниита!
Честита годишнина и на Гери и половинката и!
Желая на всички ви много здраве, усмивки и късмет.

Мадам, гадна работа това с отита. Дано бързо минава  Peace.
На Ели пак и тръгнаха сополите. Май ще са ни верен спътник цяла зима  Rolling Eyes.
Щъки, на кой хомеопат отиде?
Шоши, страхотни снимки  Heart Eyes.

# 153
Аничке при Хаджолян отидох.Най-близко ми е!Пък и само 35 кинти дадох.За илачи още 25.Надявам се да има ефект.Цунки мунки и лека от мен.
За гърло Тантум верде изписват някой доктори.

# 154
  • Варна
Щък, дала си 60 лв., бе душа. Аз при Хаджиева дадох 50, което включваше лекарствата за първия път и прегледите в следващия месец. Дано помогне  Peace!

# 155
Здравейте, момичета!

Включвам се с бърз отчет, че незнам докога ще ме "оставят" да пиша. Ходихме днес на ЕЕГ и направихме едно голямо НИЩО.
Виснахме пред кабинета на доцентката в 9 както ни беше извикала. Тя беше на консултация обаче и към 10 и нещо случайно разбрах, че ще ни извикат за ЕЕГ-то, което се  правело в друга сграда. Почаках още 10 минути и ходих да попитам, кога всъщност да чакаме да ни извикат, защото се сещате как едно едногодишно дете седи и чака в един коридор. Те не знаели.. Обикновено към обед ги викали за ЕЕГ (!) И оттук почват абсурдите. Изведнъж ме питат дали сме минали за кръвните изследвания (!), на което аз казвам, че за пръв път чувам подобно нещо, а и за ЕЕГ не трябва кръв. Трябвало обаче да идем. Хеле, съгласих се. Реших, че поне ще и видя хемоглобина. Отиваме до съседна сграда за кръв и там се оказва, че искат да и вземат кръв от вената(!) Нов абсурд! Отказах категорично, уговорката за ЕЕГ-то беше да е без упойка и познайте ако се опитат да и вземат кръв от вената, дали после ще мога да я успокоя да седне. Тръгнахме без кръвните изследвания към сградата за ЕЕГ и бях решила, че ако до 10 мин не ни приемат - си тръгваме. Успях да говоря с лаборантката и решихме да изчакаме. Разбрах се само, че ще правим ЕЕГ само ако е без упойка. Такава ми беше и предварителната уговорка с "доцентката", при която бяхме на преглед. Е, не успяхме да направим ЕЕГ. След 2 часово седене по коридорите, изобщо нямаше вариант Катринка да седи и да мирува в мен, каквото и да правех. След като видя детето колко рев дръпна докато му слагаха кабелите по главата, като седна зад компютъра, лаборантката "мъдро" заключи, че нямало нищо да стане  #2gunfire Е, това е по въпроса за българското здравеопазване!!! Сега просто незнам какво да правя, но със сигурност ако няма друг пристъп - засега нищо няма да предприема. И това е. Пак ще пиша, но засега просто нямам сили.

Лека вечер на всички!!!!  Hug

# 156
  • Пловдив
Мале луди пари давате  Thinking и това само за преглед ли взимат по 35 лв. newsm78 Аз да се радвам значи, че на Вики педиатъра е и хомеопат и не плащам съответно. Винаги изписва хомеопатично. В началото бях резервирана, но с течение на времето се оказа, че съм грешала. Доволна съм! Да чукна на дърво до сега не сме пили АБ и винаги сме се лекували с тези лекарства.
Малко се отклоних  Embarassed

# 157
Относно парите за лекарите.Когато виждаш,че детето ти прави някаква алергия и че от нея тръгват по сериозните болести,а педиатъра казва Зиртек осъзнаваш,че е по добре да си платиш при специалист,който може да лекува детето и без такива зиртеци.Ми,че той може да си откара до пубертета със зиртек. #Cussing out Еличко мила абе що не им тегли една ... да им тегля аз  #Cussing out
Ади лека от мен.М/у другото има ли дечица който вече да са без памерс?Че се каня да приучавам малкия вече и затова питам

# 158
  • welcome to the Jungle
 Hug  Еличко, с нетърпение чаках да прочета резултатите, но пък гледай какви перипетии сте имали, значи  ooooh!
Първо - мноого неприятен е момента с висенето по коридорите на болниците и поликлиниките. Направо се чудя как сте издържали това кибичене, честно...
Относно взимането на кръв от вената обаче се чудя  newsm78 - защо те е страх? Стига да бъде направено от професионалист, това си е рутинна манипулация, която не води до никакви усложнения и проблеми? Да не говорим, че върховете на пръстите са далеч по-чувствителни на болка, отколкото боцкането на вена, а кръвните резултати са истински, за разлика от тези, при които кръв се взима от пръстчето.
А относно ЕЕГто - защо не пробвате следната тактика - щом по обед правят този тип изследване, да вдигнеш достатъчно рано сутринта Катринката, така че детето да заспи по обед (я в колата, я в количката някъде около болницата) и направо спяща да я закарате в кабинета да й направят ЕЕГто спокойно? Така или иначе в първите 10-15 минутки от заспиването, децата спят изключително дълбоко и непробудно и няма да имаш проблеми.

Аз лично, на твое място бих направила нужното, за да се успокоя напълно и повече в тази насока страхове да нямам  Hug!

# 159
Добро утро!Благодаря ви за пожеланията към Мити Hug
Гери,честита годишнина!Пожелавам ви много любов и да остареете заедно с половинката!
Еличко,големи перипетии сте имали.Незнам дали ще има дете което да търпи спокойно кабелите и шапката,а трябва и да е спокойно и да не мърда много.Съгласна съм с Лъвичката направете каквото е нужно,за да си спокойна.Боцкането във вената не е толкова страшно PeaceНо все пак ти си решаваш.Стискам палци всичко да е наред Peace
Щък,установиха ли на Коцето алергия?Към какво?Дано хомеопатията помогне!

# 160
  • София
Момичета, благодаря ви за пожеланията!  Heart Eyes

Еличко, много неприятно, че сте чакали много и не сте направили нищо. Ели вчера пак ми направи същия номер  Confused (с захласването и отпускането в ръцете ми). Точно в този момент бях с едно майче, на което голямата дъщеря (вече на 14г.) до третата годинка се е захласвала по същия начин. Тя ми каза да не я тупам по гърба и да й духам в устата. Най-важното е да запазиш спокойствие.

# 161
Гери, Еличко, милички, надявам се да няма нищо притеснително при вас.
Радвам се, че Жаси (Жужата) се включи с нейния опит, за да ви поуспокои малко.
Еличко, аз винаги съм се ужасявала от вземането на кръв от ПРЪСТА. За мен това е равно на изтезание. Винаги съм искала, ако е възможно, да е от вената, защото тогава не боли изобщо. Аз лично не усещам нищо. Докато пръста ми стои изтръпнал цял ден.  Confused Успех с ЕЕГ-то, в крайна сметка. Сигурна съм, че няма да има нищо притеснително.  Hug
И със закъснение да честитя на Рождениците - хлапето на Ди и Ании_та. Да са живи и здрави и обградени с любов!   bouquet
Гери, честито и на вашата къща!   bouquet
Ние сме добре. На Максим кашлицата намаля без абсолютно никакви лекарства. Убедена съм, че хомеопатията му влияе страхотно. Ако не бяхме на това лечение, да са ми легнали с висока Т от червено гърло и със сополи. А това им "разболяване" премина без нито едно от тези неща.  Praynig На Стефо снощи му дадох една дозичка от неговото лекарство, кашлицата му спря като отсечена. Тази сутрин малко се изкашля от смяната на топъл/студен/топъл въздух, но съвсем за кратко. Ако изкараме така цяла зима, ще си разцелувам хомеопатичката, макар че не смея да се надявам да изкарат абсолютно здрави зимата. Все пак Максим и на ясла тръгва - нещо, с което не е свикнал и сигурно ще има някой и друг сОпол. Стеф като че ли свикна с бацилната среда в неговата група.  Praynig

# 162
  • София
Анту, радвам се, че момчетата са по-добре и хомеопатията им влияе положително.

Момичета, знаете ли защо пред някои никове има (х)? newsm78

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 14:16 от GERY80

# 163
(х) Знак за съпричастност към кампанията срещу насилието - започната от студенти - колеги на убития наскоро студент Стоян пред дискотека в София.
Стискам палци Катринка да е здрава! Praynig

# 164
  • София
Шоши, благодаря за бързия отговор.

Нещо не мога да си променя ника. Иска парола, а като я напиша пак я иска.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт