Житна диета - 2

• 67 819
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
desire, как да не те обичам бре душкооо....Точно от това имах нужда - КАК СЕ ЗАХРАНВА!!! В момента се лутах в мрежата за примерни захранки smile3503 и ХОП, попадам на правилното място  love001 Само дет ни ми е много ясно - то нали захранването е толкоз колкото е бил режима...При мен ще са 10 дни....Как да ги докарам останалите 5 newsm78 Но все ще прочето от тук от там по нещо и сигур ще ги натъманя newsm53
petinka многото мина малко остана newsm44 newsm68...А аз направо съм възхитена от себе си...За пръв път в живота си да устискам и да не се тъпчаааа newsm53
БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА  love001  love001  love001
А що се отнася за ЕЖЕМЕСЕЧНОТО прилагане на ЖИТНАТА ДИЕТА аз мисла, че няма лошо ....Какво ще попречи едно прочистване периодично...!!! Стига да може да издържите, аз лично маааай noняма да съм в тези редици...
ОООООPETINKAAAAи на теб мерси за ЗАХРАНКАТА smile3521
Аз май го удрам на писателстване и пропускам нещицатааа newsm12
Стига съм ви тормозила
СПОРЕН ДЕН НА ВСИЧКИ
УСПЕХ С ДИЕТКАТА....и нема да се пуашите....НЕ БОЛИ newsm47

# 196
Здравейте и от мен.Привет и на новите житенки  smile3525
  eat  нещо и мен взе да ме гони лакомията,като всички около мен само хапват вкусотийки и ме дразнят,че ми се и подсмихват под мустак  smile3512,ама нейсе,
все пак само 2,5 дни останаха,няма накрая да се излагаме,я Mr. Green Момичета,я кажете-тези които сте по запознати,би ли могло всеки месец да се прилага режима,пък било и за 5дни  newsm78 или не?

Не се впрягай !!! Нека си се смеят...Нали знаеш, че последния се смее най добре...

# 197
  • софия
Добро утро дами, днес е втори ден за мен не усещам глад освен снощи но като си хапнах жито ми мина,но днес се събудих с зверско главоболие и за закуска аулин. newsm10

# 198
Зеленчукът се ползва без подправки.
А бре,,petinkaq аз мислех саладките да заформям а то глей са кво се получава.... ooooh!

# 199
Добро утро дами, днес е втори ден за мен не усещам глад освен снощи но като си хапнах жито ми мина,но днес се събудих с зверско главоболие и за закуска аулин. newsm10
magi
споко душа ..VИ аз бях с главобол 2 дни....Ще мине Hug

# 200
 HugДнес ми втори ден и се чувствам много добре
Сутринта закусих с първата дозичка житце и сега летя... Hug Party

# 201
  • София
Добро утро.

Ден втори. Вчера мина добре, но сутринта бях много гладна. Трябва да отбележа обаче, че съм - 1,5 кг. Леко ми се вие свят, но все още не съм яла, само пектина си взех. Пия много вода обаче - около 4 л. и съответно съм редовна във тоалетната.

Успешен ден на всички.

# 202
Eat, и аз съм на 10 дневен режим, но тъй като това захранване е за лечебен глад(само плодове и чай), затова реших, че 5 дневно захранване  ще ми е додтатъчно, като след това разбира се пак ще внимавам - само леки меса - пиле, риба със салата, като избягвам да смесвам картофите с месо, защото това на мен не ми влияе добре  Thinking Или само картофи със салата, или само риба или пиле на скара или печени със салата. Но ако все пак искаш 10 дневно захранване, ето ти го:

10 ДНЕВНО ЗАХРАНВАНЕ

1 ДЕН:
8ч.  чай с мед и лимон или вода с лимонов сок или минерална вода - по желание
10ч. порция плодове
12ч. чай с мед
12.30ч суров зеленчук №5
14ч. порция плодове
16ч. чай с мед
18ч. суров зеленчук №5
20ч. чай с мед и лимон

2 ДЕН:
12ч. суров зеленчук №5 + А (1 бр.)
18ч. суров зеленчук №6 + А (2 бр.)
В 8, 10, 14, 16 и 20ч. както първи ден.

3 ДЕН:
12ч. суров зеленчук №5 + Г (1 бр.)
18ч. суров зеленчук №6 + А (3 бр.)
В 8, 10, 14, 16 и 20ч. както първи ден.

4 ДЕН:
8ч. чай с мед
10ч. порция плодове
12ч. суров зеленчук №5 + Г (2 бр.)
16ч. чай с мед
18ч. суров зеленчук №6 + Д
20ч. чай с мед и лимон

5 ДЕН:
12ч. суров зеленчук №5 + А (3 бр.) + Б (1 бр.)
18ч. суров зеленчук №6 + Д или С
В 8, 10, 16 и 20ч. както 4 ден.

6 ДЕН:
12ч. суров зеленчук №5 + Г (3 бр.)
18ч. суров зеленчук №9 + П (3бр.) + Г (2бр.) или само В

7 ДЕН:
12ч. суров зеленчук №5 + Р
18ч. суров зеленчук №10 + Е

8 ДЕН:
12ч. суров зеленчук №5 + И (30гр.)
18ч. суров зеленчук №6 + Ж

9 ДЕН:
12ч. суров зеленчук №6 + И (50 гр.)
18ч. суров зеленчук №6 + К

10 ДЕН:
12ч. суров зеленчук №12 + Н
18ч. суров зеленчук №5 + №19 + Д или З (Тофу)

СУРОВИ ЗЕЛЕНЧУЦИ

1.Марули            11.Карфиол
2.Зелени салатки                 12.Червена ряпа
3.Краставица         13.Репички
4.Домат            14.Спанак
5.Морков            15.Лапад
6.Зеле            16. Лук
7.Пиперка            17.Праз
8.Камба            18.Чесън
9.Алабаш            19.Червено цвекло
10.Гулия (земна ябълка)

А - картоф на пара средно голям
Б - морков на пара
В - тиква - печена или на пара
Г - препечена филийка пълнозърнест хляб
Д - порция овесени ядки ( 1 малка к.ч. овесени ядки ври в 3к.ч. вода с щипка сол)
Е - порция качамак (към 1ч.ч. гореща леко подсолена вода се прибавят 3с.л. царевично брашно; бърка се непрекъснато върху горещ котлон докато се сгъсти добре; накрая се прибавя малко краве масло)
Ж - порция булгур (1 малка главичка лук нарязана на ситно се задушава в 1 ч.л. олио и 1/2 к.ч. вода; след това се прибавят 2 к.ч. булгур; разбърква се за 1-2 минути, след което се добавят 5 к.ч. вода; ври на тих огън до сгъстяване)
З - 50гр. сирене от соя Тофу (по желание може 24h преди консумация да се накисне в саламура)
И - сурови ядки - орехи, бадеми, лешници
К - зелен боб на пара или от консерва
Л - тиквички на пара (с размер около 15 см)
М - карфиол на пара
Н - картофено пюре (2-3 големи картофа на пара се пресоват с малко топла вода и се прибавя съвсем малко краве масло)
О - спанак или лапад на пара или като супа
П - печен пипер
Р - порция прясно зеле на пара или задушено с малко олио и вода
С - елда /гречка/ (1 к.ч. елда + 2 к.ч. студена вода; след като заври се изключва и оставя на котлона, докато поеме цялото количество вода) newsm51

Айде, какво да те правя като си такъв сладкиш сладък  newsm53
Много мина, мъничко остана...сега целта ни е да задържим сваленото, а след 2 седмици не пречи да направим още 2-3 дни житна диета за перфектна форма на празника  newsm44

# 203
  • нейде там, където ....
Аз направих няколко житни дни миналата седмица. Захранването ми беше по-различно, но се чувствам добре.

Благодаря за споделената информация.

# 204
desire Hug
ма направо и утре ще си те обичкам....Само дано успея да спазя захранването, че нещо бая временце ми се чини CrazyМа аз 10 дни изкарах та сега още 10 с повечко манджаре ли няма да изкарам...Как па не Party

# 205
Здравейте момичета,преди нова година правих житната диета,сега съм решила пак,от утре набавих си житце,мед и ябълки,но орехи неможах да си взема,дали ще е проблем да започна без тях newsm78 Като гледам вие сте доста напред,щом мислите вече за захранване  Rolling Eyes
Надявам се да имам вашите резултати и воля,поздравлени на всички   bouquet
Ще се възползвам от това,че скъпия е в командировка,та няма да готвя и да се дразня  Simple Smile
Лека вечер на всички  Peace

# 206
eat , аз си мисля че захранването е по-зорно от самата диета. Аз за това го ударих пеаз просото и нападнах пържолите hahaha
Продължавам да закусвам с житце обаче - много ми е вкусно и мисля да си го хапвам за напред  Peace
Цветомира, аз без орехи минах, не ги обичам просто, но пък и аз не съм най-примерната житанка  Joy

# 207
 PeaceЗдравейте
вече съм ден № 3 и се чувствам добре.
Ама довечера ще има ...кюфтенца,но утре е ден № 4... и така продължавам. Rolling Eyes

# 208
  • София
Добро утро.

Ден трети започва и за мен. Малко по-малко съм гладна тази сутрин, но вчера в трамвая ми стана малко зле. Днес продължавам, много искам да устискам до края, защото се чувствам по-лека, кантара е благосклонен всеки ден, което ме стимулира много.

ХУбав и щастлив снежен ден.

# 209
Отчитам още -1кг и съм хепи newsm68
Остават днес и утре за всички, които започнахме на 11ти.
А вие тридневките се дръжте. Ако го правите за пръв път този режим е възможно да ви боли глава, стомах... - просто чистите токсините. Това е и целта на режима. Би трябвало да мине за 1-2 дена. Аз този път нямах такива проблеми  Peace
Някой питаше за ежемесечни житни дни. И аз си го мислех и може да пробвам всеки месец след пълнолуние за 1 или 3 дни. Но има време. А и мисля да постя от 1ви март.
Желая ви страхотен снежен четвъртък  Hug

Общи условия

Активация на акаунт