Житна диета - 2

• 67 794
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Имаме нужда от подкрепа
Вчера мен ме боля глава - но ми мина.  bouquet

# 211
catty m... ConfusedНаистина е гадно това което си почувствала като неразположение в трамвая....Надявам си, това да не те откаже или демотивира в някаква степен...Аз също се чувствах ГАААДНООО първите 3 дни, а след това като ме залюля един световъртеж та до днес....Но аз просто се тъпчех неимоверно преди режима и естествено тялото ми е в революция...Ама няма къде да ходи, ще свиква и без "глезотийките" които само ни тровят Sad
petinka newsm53 истински дсе радвам за теб...  bouquet то не остана Joy
Само да се захраним правилно и ще сме отличнички...то това за мен се отнася, ма турям и другите в кюпа, че да не съм сама JoyМалко не съм доволна от кантара, но аз съм му свикнала да ме бойкотира Crossing Arms...Важното е , че като усещане мога да се похваля с по-добро разположение на тялото...Няма го вече чуството , че като се наведа да завържа обувките ще ми изкочат очите от орбитите се...Като че ли и болките в кръста понамаляха newsm44Бе само хубави неща. Надявам се с това да дам ентусиазъм на започващите или вече започналите режима...Лакомията е само и единствено в нашите умове...Не и се давайте smile3521
Аз май пак се улях във филосовстване Embarassed
Желая ползотворен ден на всички... newsm10
Ама как тихо и красиво вали снежееееец Hug

# 212
Имаме нужда от подкрепа
С вас сме...Не се отказвайте...Всички тези неразположения са много гадни но ...Ще минат...
Дерзайте Hug Heart Eyes  love001

# 213
Имаме нужда от подкрепа
С вас сме...Не се отказвайте...Всички тези неразположения са много гадни но ...Ще минат...
Дерзайте Hug Heart Eyes  love001
Сърдечно благодарим   bouquet  bouquet  bouquet Party

# 214
# 215
  • в резерват
Аз май пак се улях във филосовстване Embarassed

Peace ами то и от това има нужда. Аз съм доволна, че децата покрай мен и те си сипват от "семенцата" на мама  и забравиха за боклуци като нес - куик и подобните......

# 216
  • софия
 HugХубав ден от мен мамчета,днес ми е 3ти ден вече не ме боли глава и се чуствам чудесно .Радвам се ,че прочетох за тази диета и се реших да я пробвам даже мисля да я направя 14дни и ще ви кажа резултатите.Щом вчера устисках след като свекито имаше рожден ден и беше приготвила сумати вкусотийки Mr. Green.Това ,че има с кой да споделяш радостите и проблемите покрай диетата е важен фактор в изпълнението .

# 217
Привет момичета  Hug аз вече направих две дозички от житцето,взе да ме стяга главата,не много,търпимо е,след обяд ще легна малко с малката  Simple SmileИскам да ви питам,боров мед може ли да използвам  newsm78
Лек ден на всички   bouquet

# 218
Важното да е  мед - какво като е боров - още по хубаво.
Успех.  bouquet

# 219
Успех.  bouquet
Боровия мед се вари като сладко от борови връхчета и захар, ако не се лъжа. Мисля, че пчелен мед се има предвид в режима. Peace

# 220
АИЯ благодаря за отговора   bouquet

# 221
Успех.  bouquet

На боровия мед само името му е мед. Съвсем различно е - нито се събира от пчелни пити, прави се със захар. Не може боров мед, само пчелен.

# 222
Момичета аз имам и пчелен мед,действително има разлика между двата,с пчелния ми е по вкусно,а другия е като сладко  Rolling Eyes

# 223
Кураж, момичета! newsm10 Няма лесно щастие  newsm47 Главите ни болят, защото излизат отровите. Ако ви кажа, че ще е лесно през тия 10 дни, ще ви излъжа. Но си струва. Ето днес е 9-ти последен и утре ще ставам ангееееееееел Praynig Удовлетворението е невероятно! - 5 кг за 9 дни  си е направо постижение!!! Трудно е, но си заслужава всяка минута глад !!! След 5-я ден започват да намаляват дните и куражът се възвръща...казваш си, издържах досега, ще издържа още малко! И те така.... Всяко чудо за...10 дни...в нашия случай! Утре ще празнуваме на картофена суПИЧКА и после продължаваме глада със захранването, нали??? newsm44

# 224
Момичета,ами ако прегрешиш с нещо малко/имам предвид храна/през този режим,какво ще стане?
Щото аз май хапнах една рибка и зелева салата!Какво следва по нататък.Ох,развалих си режима Thinking ooooh!
Я ми кажете като съм висока 1,59 см. - колко кг.трябва да съм?

Общи условия

Активация на акаунт