Житна диета - 2

• 67 838
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ЛИЛЕ_ПИЛЕ Grinning
радвам се, че сме заедно...
За жалост аз май ще мина изцяло на минерална вода...не виждам друг начин...
Всъщност може и на чешмяна...Тя като не е преварена не е толкоз гадна...Ма нали идеята е прочистване...Че какво такова ще е с тоз мътильок...?!?!?! ooooh!
А някой да може да каже...Глава много ме боли от първия ден...Нормални ли са някакви неразположения...Обостряне на болежки... Tired?!?!?! newsm78

# 136
Напълно е нормално главоболието - разкарваш токсините , споко след 2-рия ,3-ти ден ще мине Hug

# 137
Напълно е нормално главоболието - разкарваш токсините , споко след 2-рия ,3-ти ден ще мине Hug
много мерси за бързия отговор.....
Дано да е така, че вчера не издържах и треснах едно хапче...Знам , че не трябва...Но просто беше непоносимо...А за днес ще гледам да устискам   ooooh!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 138
Аз лично не си преварявам водата. Не се вманиачавам чак толкова, а и като съм на работа няма как да стане. Сутрин и вечер обикновено пия гореща/топла вода, а през другото време - чешмяна. Също и чай с мед.
 Peace

# 139
Я да се разпиша,да не решите ,че съм се от казала Laughing Аз също не преварявам водата,пия си чешмяна леко затоплена или чайче.Но,не мога да се огранича до 7-8 чашки,вчера съм изпила почти 3л,а днес до тук вече имам 2л.Всъщност така премахвам главоболието  eat   пробвай и ти ако искаш,при мен се получи.yes

# 140
Аз нямам силно главоболие, но си го обяснявам с това, че си пийвам кафенце сутрин. Когато карах на чай и ябълки, бях изключила и кафето и първия ден имах адско главоболие. Сега или кафето ми спасява главицата, или нямам токсини за чистене  tooth Ако ме заболи ще пробвам и аз повечко вода Peace

# 141
и аз изкарвам втория ден от житната много по леко от първия,даже имам -500 гр.Пия изворна вода,но житото ми е от това за покълване и го варих доста време докато поомекне.
Вчера ме болеше малко стомаха ,но днес сигурно вече свикна и е спокоен.
И утре ще издържа ,но събота и неделя ще е трудно.
Успех момичета!

# 142
  • в резерват
След вторият ден съм вече минус един килограм. И аз вчера бях с главоболие, обаче вече премина и май всичко е наред. Нагласата ми е да изкарам и десетте дни.  Peace

# 143
Хайде и от мене -1кг. на втория ден newsm44.Харесва ми диетката- не съм гладна, лесно е за приготвяне, не търсиш разни продукти по еди колко си грама...
И мен от време на време ме боли глава, дано утре вече да спре.Пия изворната вода на девин, ама не ми се пие много, щото от нея огладнявам.
  bouquetза всички  вас и дано сме заедно до финала с много минусчета и по- красиви и пречистени smile3558

# 144
petinka vd за горещата вода не бях се сетила, утре сутрин и аз ще пия такава с лимон, нали е за пречистване.

# 145
Добро утро
Днес -1кг (които си е малко колеблив) , това ще рече че за 4 дни съм свалила 2кг ..
Днес съм последни на жито..събота и неделя ще я карам на салата ...
От понеделник може пак да започна житцето ..(не обещавам)

# 146
На два дена жито - нито грам  #Cussing out

Но тази сутрин след като почти бях готова да скоча от високо на кантара се сетих да си погледна в календарчето и се оказа, че МЦ е на път и се отказах.
Продължавам с усмивка напред и надолу.

Честити минусчета на всички свалили грамчета и килаграмчета   bouquet

Пожелания за свалени такива на всички, които са като мен  Wink   bouquet

Слънчев и успешен край на работната седмица  Hug  Hug Hug

П.П. И не се отпускайте събота и неделя  Naughty  Heart Eyes

# 147
 HugЕЕЕЕЕХХХХХ, как ме радвате момичетааа.....И аз още съм в редиците Peace
Не е зле като за сефте Joy
 Praynigдано удържа фронта петък и събота...че тогава съм си в къще ooooh!
Ще ми се към всичкото главоболие, стомашни неразположинея при някои да добавя и днешното ми отлепяне от леглото...Ама като казвам ОТЛЕПЯНЕ, разбирайте го буквално TiredКакто понечих да стана, така един световъртеж ме тръшна обратно в леглото Confused Бая се позамислих дали да не преустановя всичко...Нооооо JoyЕТО МЕ И ДНЕС С ВАС CryМола ви не се отказвайте, че ще се чуствам изоставена като пале на мократа улица...
А иначе всичко е на 6...Още не съм се мерила...е не съвсем де. Първия ден се матнах с двата палеца за бързо и отчете кило и кусур ЛИПСАААА Joy Joy Joy
Но това много не ме радва...Все пак първия ден са само вода и прочие WinkНо си звучи обнадеждаващо...Може би в неделя ще се меря newsm12Да видя как вървят нещата....
 smile3535УСПЕХ НА ВСИЧКИ...!!!
Приятни почивни дни...  bouquet

# 148
Да се отчета - днес ми е 5 ден.
Чувствам се добре и ще мъча да продължа режима с Вас и в събота и в неделя. Не съм се теглила обаче за да дам точни резултати. Имам чувство, че не съм мръднала и грам. След първото прилагане на житната диета свалих 8 кг. за 8,9 дни. По всичко си личеше, че прогресивно отслабвам - по дрехите, по мнението на околните, по кантара. В последствие направих още 2 курса и този 3-ти и ми се струва, че от първия такъв и грам не съм отслабнала. Радвам се, защото в моя случай по-скоро целта е да запазя килограмите и не толкова да свалям. То ако сваля още 8 ще се затрия. и мъжа ми все повтаря: Стига си влачила това жито нагоре, надолу ще вземеш да изчезнеш  hahaha. Но аз се чувствам прекрасно след всеки курс - по-лека, по-добре изглеждаща, емоционално по-свободна. Пожелавам го и на Вас   bouquet.

# 149
Слънчев ден и от мен момичета   Nature Sunny /въпреки,че навън всичко е побеляло  Wink/
Аз също badscale ,но продължавам напред.Вчера неможах да си изям житцето,много ми идва,почти половината остана,1 ябълка,4 ореха и 2лъж. мед също си стоят.Само на мен ли ми идва в повече  newsm78   Но пък се чуствам чудесно,лека като перце и изпълнена с енергия     newsm68

Общи условия

Активация на акаунт