Житна диета - 2

• 67 833
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

Здравейте момичета! Както виждам сте започнали Житния режим на Дънов. Хубаво, но имам една малка забележка към вас. Житото не трябва да се вари, защото се губят ценните му качества. Дънов е написал,че житото вари онзи,който има проблем със зъбите,но по принцип,когато правите житото,то си остава леко твърдо. И житото наистина трябва да бъде за покълване.

$

# 166
Честит празник момичета  loveuuu Two Hearts  Желая на всички ви да сте обичани и ухажвани , ценени и незаменими не само в този ден! Hug
И аз за протокола -3 до тук.И днес ще издържа, нищо че ще готвя само вкусотии.Искам за следващия празник 8март да изглеждам и да се чувствам перфектно, така че никакво отказване.
Иначе вече не ми е вкусно житото- прекалено блудкаво ми стана и ям все по- малко.Малко не ми е ясно и захранването после, освен ангелската супа друго яде ли се, колко дни продължаваме да се захранваме и връщат ли се килограмите като почнем да ядем нормално?

# 167
sherr , искрено ти желая да постигнеш желаната форма за 08.03, че даже по-рано  Hug
Ако ти е безвкусно житото, зашо не пробваяш да му добавиш мед и нарязана ябълка. Незная дали не се нарушава режима, но така е по-вкусно, поне за мен Simple Smile Може и на теб да допадне  Peace

# 168

Житото не трябва да се вари, защото се губят ценните му качества..... И житото наистина трябва да бъде за покълване.

За пореден път се убеждавам,че трябва много повече да се вслушвам в тялото си.То най-добре знае от какво има нужда  Peace

# 169
Само жито ли трябва да се яде?Нищо друго ли?  bouquet

# 170
Lile Pile благодаря за хубавите пожелания HugСлагам си в житото мед и орехи- да ми е сладко и хрупкаво, с ябълки не съм пробвала, но ще сложа.Аз да си призная снощи прегреших, не можах да устоя и си хапнах по една хапчица от почти всичко на масата EmbarassedДо момента съм само на две ябълки, житото само го поглеждам и не ми се яде от него, ама ще се насиля довечера.Дано не съм спряла процеса на отслабване, че много ще ме е яд.
Вие как отпразнувахте снощи, има ли и други прегрешили или само аз ?

# 171
Здравейте, Житенки! Hug Регистрирах се тук само за да споделя и аз житуването. Вече преваля за мен 5 ден, започнах от сряда / 11.02/ и съм свалила 4 кг . Това е повече от миналата година за целия режим за 10 дни, когато свалих общо 3,5 кг, но тогава стартирах от 57 кг, а сега от 60. Така, че тези 3 кг си бяха йо-йо и мисля, че затова се свалиха по-лесно. Сега съм 56 кг и силите ми да издържа докрай се възвръщат, макар, че в началото бях много тъжна от липсата на любимите ми храни и чашка червено вино вечер  Cry Но миналата година се чувствах страхотно след това, а ангелската супа беше най-вкусното нещо, което съм яла в живота си  Joy Пожелавам на всички ви успех с кантарчето  Wink А за ефекта върху организма и душата, не се и съмнявайте нито за миг !!! Ако се справим с глада, ще се калим да се справим с мнооого други трудности  Peace Така че след пост и молитва  Praynig ще дойдат и сбъднатите желания  Hug

# 172
desire* страхотен пост и страхотен стимул  Hug

За пет дена отчитам -3кг и вече съм под 70  newsm44 . Чувствам се супер и дори нямам главоболие, глад за сладко или каквото и да било друго. Мисля, че ще издържа десетте дни без проблем. Пожелавам го на всички вас   bouquet

Единственото ми прегрешение на 14ти бяха 2-3 кръгчета банан от плодовата салата на децата.

# 173

Мила, ако знаеш по време на първия курс, колко ми беше зле - не е за разказване. Свят ми се виеше, глава ме болеше и едни стомашни болки - ужасно. Едвам изкарах цяла седмица.
Много благодаря за насърчението ДОНА
Сигурно и аз ще се поосвеста...Дано само да е скоро smile3506...че втората ми работа е свързана със слизане и качване по висооочка стълба..от тез алуминиевите с 10-тина стъпалца...и на моменти се притеснявам...
И така ЖИТАНКИ СЛАДУРАНКИ,
продължавам 6-ти ден...За тези,които питат за килцата...Ми нека ви зарадвам 5 дни = - 4кила newsm53не е зле,а?? Само дано не оплета конците със захранването....Че да иде коню у ряката Confused
Само дето всички се чуствате по-леки, по-ведри...При мен това чудо на природата нещо убягва...Старая се ежедневието ме да е изпълнено с положителни емоции...но не се получава..А като се замисля на моменти дори съм и не на кеф...Клиентите ми го казват... newsm09което не е добре
ПЕТИНКАСамот атка момиче...Аз ако знаеш как бленувам зи килата под 70...Така че...Ще се справиш, СИГУРНА Съм newsm53
 smile3503Спорна седмица на всички   love001

# 174
И житото наистина трябва да бъде за покълване.

Бе къде го намирате туй жито за покълване бреее.. newsm78

# 175
  • в резерват

В Търново го продават в пакети по 1 кг. в магазините за здравословна храна. А насипно, виж по пазарите има разни магазинчета,   където продават различни храни за животни. За другите градове предполагам е аналогично.

# 176

В Търново го продават в пакети по 1 кг. в магазините за здравословна храна. А насипно, виж по пазарите има разни магазинчета,   където продават различни храни за животни. За другите градове предполагам е аналогично.
МЕРСИ...Аз съм у СОФЕТО...ма сигурно и тук си имаме токвоз чудо..Само дето аз нямам времето да търся по пазарите Cry

# 177
Има диетичен магазин на Патриарх Евтимий, близо до тролейната спирка с Витошка, но точен адрес незнам. 20-30м след спирката, посока попа. Той не е на самата улица, а се влиза в нещо като вход, но има табела и реклама. Там има жито за покълване, аз си купих от там.

# 178
  • София
Момичета, записвам се във вашите редици.

Сега ходих да накупя необходимото и от утре почвам. Намерих жито за покълване в един магазин за диетични неща (и не само) на Шишман, но беше, последния пакет от 0,5 кг. Казаха, че до няколко дена ще заредят пак.

Целта ми е пречистване, отслабване и засилване на метаболизма, защото от миналата година се опитвам да преборя килограмите от бременността, но нещо запецнах последния месец и трябва да се сръчка пустия ми метаболизъм. Уикенда ще ми е много трудно, но да издържа до тогава, пък дано намерия мотивацията.

Аз мисля да продължа да пия и ябълков пектин, не е проблем, нали?

# 179
И аз като petinka_vd за 5дни-3 кг,чувствам се прекрасно.И още нещо целулита ми видимо намалява Laughing
catty m и аз попитах за пектина,но поради липса на отговор го спрях,засега. Sad

Общи условия

Активация на акаунт