Житна диета - 2

• 67 796
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Признавам си, трудно ми е. Не само защото изпитвам лек глад, ами и заради вредните си навици, като се прибера от работа и да почна да хапвам от това, от онова SadSadSadSadSad Много се обезсърчих, сега се измерих като се прибрах и бях с 1 кило повече от сутирнта Sad Дано е от количеството вода, което изпих (пия страшно много течности по принцип, а сега така си притъпявам и глада, та изпивам по 4 литра вода Sad )
Но такива постове като този на desire* ме окурабават пак   bouquet

АИЯ, според мен си продължи режима, въпреки прегрешението. А колкото до килограмите - стандарта е ръста минус 100-110 см., т.е. за твоя случай 49-59 кг., но всичко си зависи и от структурата на тялото, костна система и най-вече ти как се чувстваш. Аз съм 180 см. и на 70-73 кг. се чувствам идеално. Не мога да си се представя 55 кила, колкото има манекенки на моя ръст. Ама съм много далече и от тези килограми  Cry Cry Cry

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 20:44 от catty m

# 226
Браво момичета,  Hug един ден ме нямаше и сте изписали толкова много  Laughing
И за да не се повтаряме  Wink
Кураж, момичета!..... - 5 кг за 9 дни  си е направо постижение!!! Трудно е, но си заслужава всяка минута глад !!!.... Утре ще празнуваме на картофена суПИЧКА и после продължаваме глада със захранването, нали??? newsm44

Peace  bowuu  Peace

# 227
Признавам си, трудно ми е. Не само защото изпитвам лек глад, ами и заради вредните си навици, като се прибера от работа и да почна да хапвам от това, от онова SadSadSadSadSad Много се обезсърчих, сега се измерих като се прибрах и бях с 1 кило повече от сутирнта Sad Дано е на количеството вода, което изпих (пия страшно много течности по принцип, а сега така си притъпявам и глада, та изпивам по 4 литра вода Sad )
Но такива постове като този на desire* ме окурабават пак   bouquet

АИЯ, според мен си продължи режима, въпреки прегрешението. А колкото до килограмите - стандарта е ръстта минус 100-110 см., т.е. за твоя случай 49-59 кг., но всичко си зависи и от структурата на тялото, костна система и най-вече ти как се чувстваш. Аз съм 180 см. и на 70-73 кг. се чувствам идеално. Не мога да си се представя 55 кила, колкото има манекенки на моя ръст. Ама съм много далече и от тези килограми  Cry Cry Cry

Сърдечно благодаря за окуражаването.Аз продължавам твърдо.  bouquet  bouquet  bouquet

# 228
ДЕСЕТИ ДЕН - УРА
Днес на обяд мисля да си направя бульон от морков и картоф а за довечера ангелската супичка, макар да имам чувството че мога да продължа още, но няма да насилвам нещата.
Препоръчвам да не се теглите вечер точно заради натрупаните течности през деня. Сутрин на гладно  Peace
Супер петък (защото е последен ден  Wink )
  bouquet   bouquet   bouquet

# 229
  • в резерват

.... аз засега съм на зелен чай с мед.....равносметката ми е минус 5 кг. за деветте дена, утре след супичката ще видим какво ще покаже кантара.....

# 230
  • София
Добро утро.

Ден четвърти.
Кантара беше благосклонен тази сутрин, а аз съм доволна и мотивирана (сякаш имам сили да издържа още поне 10 дена, но стомахчето ми почна да се обажда, че все още не е получило нищо, освен кафе  Sunglasses ). Ако и при мен на 9-10 ден резултатът е -5 кг. ще съм повече от доволна.

Момичета, 10 дена ли е цикъла с житото или на 10-я ден е захранването с ангелската супичка? И моля ви, споделете как се чувствате след захранването, как се отразява ан килограмите и т.н. Всякако инфо в тази посока ще ми бъде интересно и полезно (и не само на мен, надявам се).

Хубав снежен ден   bouquet

# 231
ДЕСЕТИ ДЕН - УРА
Днес на обяд мисля да си направя бульон от морков и картоф а за довечера ангелската супичка, макар да имам чувството че мога да продължа още, но няма да насилвам нещата.
Препоръчвам да не се теглите вечер точно заради натрупаните течности през деня. Сутрин на гладно  Peace
Супер петък (защото е последен ден  Wink )
  bouquet   bouquet   bouquet
уХХХХ душкооо, ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ МИ ...тЪКМО ПРЕЛИСТВАХ ЗА РЕЦЕПТАТА НА АНГЕЛСКАТА СУПА...мА НАЛИ СЪМ РОГАТ ДОБИТЪК ВСЕ С РОГАТА НАПРЕД....иЗЦЪКЛИХ СЕ да чета и търся къде беше рецептичката...Ма де акъл да почна от последното написано newsm61
Както и да е ДЕН ДЕСЕТИИИИ, newsm44
И ТАКА ...сЕГА СЕ ЗАХВАЩАМ ДА ГОТВЯ...!!! Лелееее, от кога не съм го правиле - цели 10 дни Joy
Но днес ще го нваправя с ГОООООЛЯЯЯЯМ мерак...
petinka, надявам се няма да ми се разсдърдиш за плагиатстването по отношение на супицата...Чини ми се ВКУУУУСНОООО eat
Е ! Успях ! Както ми бяха мираж 10-те дни, така вече са минало-бешело... С това искам да кажа на всички, които се двуомат...Ма хич не се помайвайте...Не е толкоз ЗОР колкото ви го схваща умът...Аз съм от тези дето не могат да се похвалят с воля, в каквато и да е степен...Но както казах преди време - ВСИЧКО Е В НАШИТЕ УМОВЕ!!!
И една равносметка...Ден 10 ти = минус 5 кила, УРААА!!!... Не съм недоволна thumbsupСега остава да ги задържа и така да следващия режим, който замислам да е МАРТ smile3506
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!! hug

# 232
Момичета, 10 дена ли е цикъла с житото или на 10-я ден е захранването с ангелската супичка? И

Драга ЖИТАНКЕ smile3503
Като начало насърчения за старта ти...УСПЕХ!!!
Захранването е но 10-ия ден , житцето + супицата Flutter Hug

# 233
  • София
Момичета, 10 дена ли е цикъла с житото или на 10-я ден е захранването с ангелската супичка? И

Драга ЖИТАНКЕ smile3503

Благодаря, това явно не съм го разбрала - значи на 10-я ден към житото с мед и орехи и ябълки се включва и супичката. А тя какво количество трябва да е за дена?

# 234
Привет момичета,да отчета първото минусче,днес втори ден,сутринта кантара показа 1,800 надолу  newsm44 Поздравления и на вас и успешно захранване и задържане на килограмите  Peace

# 235
Успех на всички HugПоглеждам аз, вие сте ми слабост Heart EyesДругия месец и аз ще житувам, но реших като почнат постите, след мааалко повече от две седмици и аз съм тук Flutter

# 236
Да      newsm68           ,Да,    newsm44         Да           smile3534        Сега нека пак да ми се смеят     smile3533  -6кг ,Чак не можах да си повярвам на очите    newsm03     Това е за 9-те дни на този режим,като през цялото време съм пила по 2 понякога и 3 кафета на ден с  smile3546   Знам,че не трябва да е така ,казвам го за тези,които искат да направят режима,но се чудят заради навиците си.Смело напред и успех на всички   babydust7
И моята супичка вече къкри на котлона  smile3521

# 237
iv-danКазах ли ти, че коЙто послЕдЕн се смее най-сладко се смее....Що не се смеят сега де...Ами как ,като ги гложде заааавист... smile3534Ма нека им е...
Аз хапвам супицата и чак ми е БОООООЖЕСТВЕНА smile3503

# 238

Драга ЖИТАНКЕ smile3503

Благодаря, това явно не съм го разбрала - значи на 10-я ден към житото с мед и орехи и ябълки се включва и супичката. А тя какво количество трябва да е за дена?
Сладурка...Аз понеже съм ламя ГОООЛЯМА Embarassedа не трябва...Съм си приготвила в около 2л.вода 3 средни картофа с един морков, малце сол и капки олийце. А като си сипа супичка слагам и супена лъжица лимон. Това ще да ми е за деня...Незнам дали е добре, но то ще си покаже Flutter

# 239
  • в резерват
А аз сложих повече вода  за супата и сега си пия топъл бульон с лимон и се размазвам от кеф.....
а картофите са тоооооолкова вкусни  Crazy
  Thinking А житото днес мисля да ми е само за вечеря

Общи условия

Активация на акаунт