Вече не сме срамежливи, защото сме Дюканки красиви - 137

• 24 521
  • 471
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Здравейте на всички и честит празник   bouquet
Ето и снимчица от срещата ни в Шумен (k_savova и Сашко, vani_nik и gulbenur и Лили)

# 286
  • София
Ехеееееееей, Боби1973 здравей! Радвам се да видя една позната дюканска муцунка:-))) Значи и ти качи в четвърта фаза...? По отношение на хапване - разбира се че оттам идва всичко, лично аз олабих отново сладкия фронт...Sad(( Благодаря ти за съветите, ще пробвам обаче поне 3 ударни, пък да видим:-) Обещавам да се отчитам редовно, мисля че ще е поучително за всички, а и...при все 44 -те ми години, по-мотивирашо ми е, когато съм в група:-) А килограмите рязко качих в момента, в който спрях протеиновия четвъртък... #2gunfire

# 287
Rally_and_Betty, аз бях с 4 кила под калкулатора - толкова тежах в 8 клас, не успях да ги задържа в 4 фаза, но ако не се бях нахвърлила безконтролно на вафли и баница, сега може би щях още да съм толкова...всъщност сега съм на препоръчваните от Дюкан кг. и не са ми проблем.Проблема ми е, че искам да ми стърчат кокалите Joy
Буба64, и аз оплесках нещата с вафлички, но мотивацията е всичко, нали знаеш Hug

Шуменки и Креми, много сте свежи, а vani_nikедвам я познах Laughing

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 15:59 от Боби1973

# 288
Много сте  ни хубави шуменски  дюканки.Сладурки  Hug

# 289
  • Варна
СПОДЕЛЕНО – Ето какво споделя един от засегнатите от аспартама пациенти: “Пиех по две бутилки диетична кола на ден в продължение на осем години. Постепенно общото ми състояние се влоши. Стигнах до момента, в който не си спомнях домашния си адрес и номера на телефона, когато трябваше да го дам на свои приятели. Загубих работата си, само защото забравих името на прекия си началник. Имах съмнение, че това се дължи на добавките и подсладителите в диетичната кола, в дъвките без захар и в някои други продукти, които редовно употребявах. Реших да не ги комсумирам и само три дни по-късно мъглата започна да се прояснява. След три месеца паметта ми започна да се възвръща, а тревожността и безпокойството ми изчезнаха. Сега някой по-лесно би ме накарал да пия антифриз, отколкото диетична кола.”
Източник: http://www.superbilki.info/?p=54

Симптомите звучат ли ви познато? Амнезия, туй-онуй?  Joy
Ох, напоследък четох малко материали за подсладителите - има изказвания в двете крайности и така и не съм си съставила мнение, честна дума!

Джокаторе, не се отказвай така бързо, бре!

Buba64, и аз те помня! Послушай съвета на Боби за ПЗ дни, пробвай!

# 290
Дори, при мен е туй-онуй hahaha
А за любимите ми подсладители - да ти напомня, че се получават като остатъчен продукт при производството на пестициди...дано ти наклоних везните.
Моето мнение по въпроса - ако се спазват препоръчаните дозировки на кг. телесно тегло за деня, може и да няма проблеми, ама хайде някой да ми каже калко точно за моите 61 кила и 35 години и в кои храни точно по колко ги има и в каква концентрация - дано ме разбрахте... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 16:54 от Боби1973

# 291
  • Варна
Боби, аз за себе си притеснения нямам - толкова рядко употребявам подсладител, че не ми е никак важно колко е вреден. Обаче, като трябва да дам съвет на някого, искам да се обосновавам. Би ли ми дала източник, за тези пестициди къде прочете? Може би вече си пускала в темата, аз обаче НЕ ПОМНЯ  hahaha

На шуменската снимка виждам едни хубавици (и сладурковци малки), не ти е работа!!!  Heart Eyes Драго ми е!

# 292
  • София
Здравейте
аз вече съм се отчаяла напълно
въобще не свалям за общо 3 седмици съм смъкнала само 500 гр.   newsm45 newsm45
телешка кайма вече не мога да помириша , така че вече наблягам на пилешко и риба
незнам аз ли греша или какво Sad
няма ли да успея да смъкна и другите килограми , или съм обречена така да си ходя  smile3511 newsm45

# 293
Аз пиша от партията на Джокаторето Simple Smile Но наистина, за 7 дни (ударните) като сме спазвали всичко стриктно няма свален нито един килограм... Разбирам, да беше малко (1-2) и да сваля бавно... Ама нали уж в ударния най-много се сваля и след това по-бавно... Е щом сега не е свалил, при условие, че не е човек дето се бори за 3-4 кила общо... ами за 30... не знам реално какво може да очакваме натам. Аз бях супер надъхана за тоя режим, намерих всичко, извадих рецепти, книги... и по това което чета и което виждам... нещо не се връзва...
Няма нищо, което да сме пристъпили или яли в повече (аз в работата си обядвам, себе си не гледам за килограми такаче не съм показател)... Ама сериозно, за 7 дни нито кило, нито сантиметър... ми се струват отчайващ резултат. Доколкото съм виждала как слабее като е на ябълки и чай и каква енергия има тогава... Може би този режим не е за всеки. Аз така си го обяснявам... вие ако можете да изкажете друго обяснение, наистина би ми било интересно....

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 16:32 от AvAdAkedAvrA

# 294
  • София
Аз пиша от партията на Джокаторето Simple Smile Но наистина, за 7 дни (ударните) като сме спазвали всичко стриктно няма свален нито един килограм... Разбирам, да беше малко (1-2) и да сваля бавно... Ама нали уж в ударния най-много се сваля и след това по-бавно... Е щом сега не е свалил, при условие, че не е човек дето се бори за 3-4 кила общо... ами за 30... не знам реално какво може да очакваме натам. Аз бях супер надъхана за тоя режим, намерих всичко, извадих рецепти, книги... и по това което чета и което виждам... нещо не се връзва...
Няма нищо, което да сме пристъпили или яли в повече (аз в работата си обядвам, себе си не гледам за килограми такаче не съм показател)... Ама сериозно, за 7 дни нито кило, нито сантиметър... ми се струват отчайващ резултат. Доколкото съм виждала как слабее като е на ябълки и чай и каква енергия има тогава... Може би този режим не е за всеки. Аз така си го обяснявам... вие ако можете да изкажете друго обяснение, наистина би ми било интересно....
Ава, това е абсурд! Аз и много други пред ударния период свалихме много малко, но след това се отпуши... но тук вече съм изброила над 300 души - и няма нито един при който режима не действа! Камо ли ако има да сваля 30 ... Може би трябва да изтрае още малко...
Проследи дали не става да яде насън  Misc Ghost съвсем сериозно...
Дай менюто ви за 1 ден да го обсъдим  Hug

# 295
Ехо, да ви се похваля Laughing Днес ми се случи нещо невероятно и съм най-щастливата Дюканка на света Grinning След дълго задържане особено и около МЦ днес установих, че съм олекнала с цели 2 кг. Направо не можах да повървам на очите си..Скоро ще си променя линийката Heart Eyes пожелавам същото на всички тук!

# 296
Моля,AvAdAkedAvrA и lepidopteria да си напишат с точност менютата и как се хранят - на веднъж, по малко, често, рядко, месото какво е и т.н - всичко, за което се сетите...
Има човек и то от нашия форум, на който не действа режима, но тя не може да отслабне по принцип - в смисъл има проблеми.Ако човек е в добро здравословно състояние, особено хормонално, би трябвало да няма проблем, но винаги има изключения.Но седмица ми се струва твърде рано да се откажете...!Плодовете и чаят ще доведат до загуба на тегло, но все някога ще започне нормалното хранене и тогава не е истина...а колко ще е ощетен организма до тогава!
Дори,ще потърся и направо тук ще го постна.

# 297
  • София
Боби1973 предимно ям сутрин и вечер (от първия ден съм такапросто няма как повече)
закуска: 3 с.л. трици с 2 с.л. верея 0.1 , 2-3 тешешки кюфтета с мъничко извара
Вечеря: пилешка пържола, едно сварено яйце
преди да легне мляко 0.1 с нес кафе
през деня : вода около литър и половина -два
кола лайт вече много рядко консумирам , преди повече я пиех
това в п дните

# 298
  • Варна
Пеперудке нощна, организмът ти сигурно се чуди как да се съхрани!!! ПОдложила си го на ГЛАД и той сега извлича 100 и колко там процента от храната и всичко си складира, разбираш ли?

# 299
  • София
Леле, Боби1973  Hug- добре че не съм знаела за този човек който не отслабва, каквато съм параноичка и лесно си внушавам сигурно щях да бъда втория.... Досега си мислех, че режимът действа напълно безотказно...

Лепидоптерия, и аз съм съгласна с Дорчестър, не само че гладуваш, а и пийваш прясното мляко вечер преди лягане, не ми се струва редно ... смятам че организмът ти наистина засмуква всичко... от зор

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 17:29 от Lucie

Общи условия

Активация на акаунт