Мило сладко мъничко човече, Дядо Коледа пристига от далече

• 17 731
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Кейт ,как е малкия мъж днес?
Дано скоро е при мама и тате у дома Praynig Praynig Praynig

# 241
keit83 Стискам палци и се моля  Praynig всичко да е наред с Наси и вярвам , че ще е така  Hug  Много скоро ще си го гушкаш вкъщи  Hug Кажи ни как е той?

# 242
Ами той от петък през ноща диша самичък hahaha newsm44 ,не сега пък тези разширени стомахчета в мозъчето му много ме притесняват .
Днес ми казаха ,че в понеделник може да го преместят в първа градска болница ако няма проблеми с дишането.
 АКо продължат да нарастват тези стомахчета ще се наложи да го оперират  smile3518и от това много се страхувам. Дано да започнат да намаляват и да се оправи малкото ми слънце.

# 243
Ами той от петък през ноща диша самичък hahaha newsm44 ,не сега пък тези разширени стомахчета в мозъчето му много ме притесняват .
Днес ми казаха ,че в понеделник може да го преместят в първа градска болница ако няма проблеми с дишането.
 АКо продължат да нарастват тези стомахчета ще се наложи да го оперират  smile3518и от това много се страхувам. Дано да започнат да намаляват и да се оправи малкото ми слънце.

Praynig Praynig Praynig

# 244

Много е малък процента на децата,които развиват хидроцефалия и се налага клапа,по често вентрикулите се разширяват,но не се стига до там,дори има деца ,трудно родени ,но доносени,които имат леко разширени вентрикули,но никога не разбират това,просто защото никой не ги е изследвал,а и не е имало защо PeaceТака че,успокой се,разширени мозъчни стомахчета все още нищо не значи Hug

п.п. д-р Симеонова беше лекуващ лекар и на моето дете,но преди почти 7 години Wink

# 245
  • Варна
Момичета, не мога да се въздържа да не си похваля гарджето - след онова висене час и половина да пишне, реших да започна да го слагам на гърне. Нали един от критериите дали детето е готово е да може да се стиска (да си контролира мускулатурата). След 2 стоенета по половин час на гърне без резултат, преди малко Вики сам ми донесе гърнето и като го сложих да седне по голо дупе и пишна.   newsm44

# 246

Много е малък процента на децата,които развиват хидроцефалия и се налага клапа,по често вентрикулите се разширяват,но не се стига до там,дори има деца ,трудно родени ,но доносени,които имат леко разширени вентрикули,но никога не разбират това,просто защото никой не ги е изследвал,а и не е имало защо PeaceТака че,успокой се,разширени мозъчни стомахчета все още нищо не значи Hug

п.п. д-р Симеонова беше лекуващ лекар и на моето дете,но преди почти 7 години Wink
Много ти благодаряза отговора.  bouquet

# 247
Много сте писали бре, девойки   Wink
Viki_76, браво на Вики  Hug Ето, значи е порастнал за гърнето. Аз също не насилвам Жоро, за сега гърнето му е само играчка. Обича да сваля гащите, сяда на него, става, вдига гащите и така до безкрайност  Rolling Eyes
Ние снощи пък направихме една кръчмица, че може би от месец и повече дори на бяхме излизали...И губим тренинг  Wink

Жорко е добре вече. Чудя се дали утре да отива на яслата...Или да го заведа за празника само и вече след почивните дни, в новата година, с нови сили  Mr. Green Ще видим....

Айде, време за следобедно кафенце  Wink

# 248
  • Варна
Днес имаме рожденници:
Честит 3-ти рожден ден на Веселина на мама УФСЪ!
Честит 4-ти рожден ден на Ники на мама Мanzhelka!
Да са много здрави, щастливи и палави.  bigdance2 newsm59

# 249
Здравейте Hug HugЧестит празник на всички рожденници Hug

# 250
Чвстито и от мен на рожденниците. happy bd Да за живи и здрави и много засмени newsm59

# 251
  • София
Честито и от нас на рождениците  newsm59 Да са живи, здрави и много щастливи!

keit83,  Praynig Всичко да е наред и утре да го преместят в първа градска, а много скоро да си го гушкаш вкъщи  Hug

Браво на Вики за гърнето  Hug И ние като Жорко само сваляме гащи, сядаме и нищо не вършим Simple Smile Но ще се научат, няма къде да ходят.

# 252
  • София,
Живи и здрави рожденици, весело и щастливо детство и да са радост и гордост за семействата си!   
 Tada  ura Tada  ura nbirthday  ura Tada  ura Tada 
keit83   Praynig дано скоро се гушкате в къщи! А Колко тежи сега Наси, расте ли на грамчета милото, само дано не е спаднал много! Ще ни стане любимец той да знаете Hug

Ние пък нещо в последно време само сутрин успяваме да свършим нещо на гърнето, все я изпускам тези дни Mr. Green, ама и то много хич не ми се занимава. А и на земята е студено и ме е страх да я държа по голо дупе на гърнето, да не простине, че то долу сатава страшно течение под вратите, ужасно е! Hug

Момичета аз пък да ви се оплача, днес нещо ми става, пети ден от цикъла ми е, а сутринта вместо да ми спира като тръгна един кръвоизлив, видях се в чудо! Да е жив и здрав мъжо милия, че изпра, простря и цял ден се занимава с децата, сега отиде до Билла да на пазарува, докато Вероника спи, а аз се натъпках с кръвоспиращи и цял ден вися в тоалетната  Tired. Ужасно е, а си мислех, че съм се оправила от тези неща, отдавна не ми се беше случвало, пак ще трябва да се помъкна по гинеколози, белким открият най после какво ми е и защо се получава така ooooh!.

# 253
А, Семирамида да идеш при гинеколог NaughtyЗадължително посети специалист!

# 254
Здравейте момичета  Hug
Честито и от нас на рождениците. Да са живи и здрави!    bouquet

keit83, една голяма прегръдка и от нас  Hug Много се радвам, че бебчо вече диша самичък. Не се притеснявай, мила. Моята дъщеричка също имаше мозъчен кръвоизлив, но това ми беше спестено от лекарите, разбрах го доста по-късно. Имаше и разширени мозъчни стомахчета, за резорбирането на които пиеше аминокиселини и липиди още в болницата, а и доста време след изписването /по препоръка на лекуващата я лекарка/. Стискам палци скоро да се гушкате с Наси в къщи и вярвай, че всичко ще бъде наред.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт