Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за даване на вигантъл на деца?
Какво е ретинопатията на недоносеното бебе?
Какви са симптомите на вирусно заболяване при деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за даване на вигантъл на деца?
-
Какво е ретинопатията на недоносеното бебе?
Ретинопатията на недоносеното бебе е състояние, което засяга очите на преждевременно родените деца. Това може да доведе до увреждане на ретината и дори до загуба на зрението. Развитието му се дължи на недостатъчното развитие на кръвоносните съдове в ретината и намаленото снабдяване с кислород до очите на недоносеното бебе.
-
Какви са симптомите на вирусно заболяване при деца?
-
Какви са причините за повръщането при децата?
-
Какви са възможните причини за лошо храносмилане при деца?
.
.
-как е възможно
да е чак от предния ден. Но тя на обед яде пюре със спанак,а това, което изкара беше оранжево като плодовото ,което яде предния ден. От сутринта беше яла само мляко, попара и спанака. Затова се чудя
какво да я правя и дали да я водя на гастро.
имай вяра всичко ще се оправи моята дъщеря също имаше инфекция на дробчетата и тя беше на два антибиотика, но всичко свърши благополучно.На Тони честито прохождане и от мен
питката наистина е убийствена сигурно и на вкус е такава. На mim4eto мисля че и аз ти казах, че има основателна причина за да ти каже докторката така явно аз не съм разбрала въпроса ти. Гастроентероложката обаче каза да пасирам. И сега се чудя какво да правя 

.Спомням си моите перипетии и ..... Всичко ще се оправи
.Хубавото е ,че и докторите намират мили думи да те успокоят. Аз все трябваше да слушам само голи мед. термини без никакви обяснения,а какво остава и успокоение
. Ние сме с теб
.
, защото ми е първо дете.На 14 дни ни приеха по спешност с двустранна бронхит пневмония.Виновната бях аз, била съм го простудила,а три дни преди това ни изписаха от родилното. С него стоях десетина дни в родилното защото имах проблеми със секциото.За това не разбрах къде съм го разбуляла,но обвиниха мен.От тогава той не спря да се разболява.У дома беше станало аптека. На шест месеца от ново стигнахме до болница на девет също и все с двустранна бронхит пневмония.Тогава се усъмних, че му има нещо и го заведох на специалист изписаха ми кетотефен и флексотид за впръсква не сутрин и вече.Сега ба ти Хари е на 6г. ,но първите две бяха ужасни
.Да астмата се надраства стига да се лекува правилно.