"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 83 294
  • 898
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета, аз искам да се включа за ЖК. Аз съм там на ЖК по здравна каса от Септември месец. Всеки месец ходя на преглед, първо при Снежи минавам, и след това при Д-р Георгиев. Винаги ме гледа на ехограф, мери бебка, гледа шийка на матката и плацента и т.н. До сега не съм пропускала месец да не съм минавала и при двамата. Вече съм 35г.с. и сега ще ходя на преглед през 2 седмици. Доволна съм, ще раждам ЖЗ планово секцио пак при Георгиев, мога после пак да пиша какви са ми впечатленията  Peace

# 196
Аз започвам да съжалявам че сега втория път не се записах при Георгиев, ама като не знаех ...
Само хубави думи чувам за този човек.И момичето с което бях в една стая беше при него.Имам само хубави впечатления.

# 197
amber за третото Wink

# 198
  • Варна
Бях забравила доктор Георгиев че е от готините там. Mr. GreenОня ден като го срещнах на стълбите, се сетих за него,че отдавна не съм го хвалела.

# 199
Бях забравила доктор Георгиев че е от готините там. Mr. GreenОня ден като го срещнах на стълбите, се сетих за него,че отдавна не съм го хвалела.

за кой Георгиев говорите за Боян Георгиев ли? защото и аз като раждах там 2005г също ми напарви добро впечатление тя и жена му е там,но тя сякаш не е толкова внимателна като него Rolling Eyes

# 200
Да, точно за Боян Георгиев  Peace

# 201
  • Варна

за кой Георгиев говорите за Боян Георгиев ли? защото и аз като раждах там 2005г също ми напарви добро впечатление тя и жена му е там,но тя сякаш не е толкова внимателна като него Rolling Eyes
Евгения Георгиева ми следи бременността, супер съм доволна, а бях с проблемна бременност. Няма такова нещо, че е невнимателна.

# 202
ААА сигурно вече стана ясно, че съм изцяло фен на Георгиева и на мен не ми е правила подобно впечатление.
С първата ми бременност +раждането се зае изцяло тя, сега пак съм при нея и ме изуми, че се сети за малка, но важна подробност от първата ми бременност, все пак са минали 3 години от тогава, да не говорим, че междувременно и тя роди.

# 203
  • Варна
ААА сигурно вече стана ясно, че съм изцяло фен на Георгиева и на мен не ми е правила подобно впечатление.
С първата ми бременност +раждането се зае изцяло тя, сега пак съм при нея и ме изуми, че се сети за малка, но важна подробност от първата ми бременност, все пак са минали 3 години от тогава, да не говорим, че междувременно и тя роди.
Върна ли се вече на работа? Браво на нея, не знаех.  Grinning

# 204
Аха, но засега без да дава дежурства нощни имам предвид горе в родилното. Май месец като стане малкия на годинка може и да се прежали.

# 205
можете ли да ме насочите кои са специалистите по фетална морфология в майчин дом,незнам при кого да се запиша?

# 206
  • Варна
можете ли да ме насочите кои са специалистите по фетална морфология в майчин дом,незнам при кого да се запиша?

Боян Георгиев е такъв.

# 207
Ей сега коментирахме клизмата в една друга тема та се подсетих да питам и тук! Как стой въпроса в МД? Задължително ли е или може и свещичка да се използва?

# 208
Първият път ми направиха клизма, но тогава секциото ми беше по спешност.
Сега вторият път ми предписаха свещичка за сутринта преди операцията.

# 209
А при раждане по естествен път? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт