"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 963
  • 898
  •   1
Отговори
# 360
Аз раждах през 2006 и също лежах два дни повече- имах контракции ,силни, без разкритие една нощ и после след раждането не исках да ме изписват на втория ден и ме оставиха на третия. Мислех, че ще ми вземат повече пари, но не ми взеха. Не си спомням цифрите, но платих точно толкова, колкото ми бяха казали, че струва нормалното раждане. Епидуралната упойка само се плащаше отделно, но не ползвах. Дано не са се променили нещата вече.

# 361
Харем стил стискам палци този път всичко да е наред и смятам,че си направила верния избор!Аз все още съм си много доволна от ЖК там-толкова са мили и отзивчиви всички и се чувствам адски спокойна!Вече спрях да обръщам внимание на злобните коментари на познатите.Да не говорим,че те хем се ядосват от държавните болници,от мизериите и от изнудването,хем плюят и МД ThinkingТа те досега са дали повече пари от мен,така че незнам какво има да завиждат.Смятам да разпитам лекарката ми какво не й достига на болницата при спешни случаи,защото знам,че имат нови,съвременни ковъози.
Искам да попитам раждалите вече там имат ли неонатолози и на повикване ли са или има отделение?
Освен това искам някойя,която е раждала естествено да ми каже как протича всичко,какво се носи,какво ти правят преди това?

# 362
на мен ми казаха че ще трябва да ида поне 3-4 дена преди термина и че се заплащало отделно ...
даже док. ми вика ако искаш иди на хотел за да ми излезело по -евтино ... не благодаря сама на хотел да не се чува.
и за това исках да разбера каква е цената и дали е със храната...

да и на мен ще ми бъде интересно да разбера как протича раждането в тази клиника.

# 363
Здравейте, аз раждах февруари месец и съм много много доволна, на всеки бих препоръчала с две ръце МД! Моето беше планово секцио, но стана спешно през нощта, че бебка реши да излиза по-рано! Тъй като и аз не съм от Варна постъпих предния ден и добре, че бях останала в болницата, а не на хотел, че всичко се случи страшно бързо, за има няма един час получих 5 см. разкритие без особени болки. Ако бях тръгнала тогава да пътувам - 100км, сигурно щях по пътя да родя, а беше 2 седмици преди термин.  Да, има храна (е, за мен нямаше, че ме чакаше операция сутринта, но иначе има). За цените, най-добре погледнете на сайта, зависи и каква стая искате, има и ВИП. Каквото пишеше на сайта, толкова са ми взели!
МИсля че доста вече са писали, но ще ви кажа- имат си всичко необходимо за бебетата и родилките превръзки, памперси дрешки- трябват ви само лични принадлежности, на мен ми бяха от полза помпа, подплънки за кърмене и Лансинох, а за бебето само дрешки за изписването!
Успех на раждащите и не се притеснявайте, в добри ръце ще бъдете!

# 364
ясно значи тези цени който са във сайта им са си актуални и за в момента + храна! ... еми чесно по добре да си там отколкото на хотел че недай си боже стане ейтака като мечо пуух и какво правиш  сама...?  ? ?

ти при кого ражда ... ?

# 365
Hriseto   Peaceточно това имах предвид, че е по-добре да си там, друго си е, минават, постоянно питат как си, мерят кръвно, ако нещо не си о.к. веднага ще ти пратят лекар, дават лекарство и т. н. Аз имах уговорка с д-р Максим Яков, честно не можах да повярвам колко бързо се събра екипа за спешното секцио в 23 и 30 вечерта, в 0ч. вече гушках принцесата( а беше насрочено за 8 часа сутринта Wink) Естествено д-р Яков ми водеше операцията, заедно с дежурните! Всичко мина перфектно, като по учебник.

# 366
Hriseto   Peaceточно това имах предвид, че е по-добре да си там, друго си е, минават, постоянно питат как си, мерят кръвно, ако нещо не си о.к. веднага ще ти пратят лекар, дават лекарство и т. н. Аз имах уговорка с д-р Максим Яков, честно не можах да повярвам колко бързо се събра екипа за спешното секцио в 23 и 30 вечерта, в 0ч. вече гушках принцесата( а беше насрочено за 8 часа сутринта Wink) Естествено д-р Яков ми водеше операцията, заедно с дежурните! Всичко мина перфектно, като по учебник.

боже аз като отидох за първи път там на преглед само като видях какво е отношението на лекарите спрямо пациентите просто .. неисках да си тръгвам ...
толкова спокойна се чувствах там че просто!
а й незнам какво по важно от това да ти се роди едно живо и здраво детенце .... майната му на парите , нераждаш пък всеки ден !
но ми стана интересно защото доки ми вика скъпичко е нали по евтинко ще ти е да идеш на хотел...  за това попитах

# 367
Здравейте и от мен  Hug

Нямам думи да изкажа колко съм доволна и признателна на целия екип в Майчин дом и в частност на д-р Максим Яков Heart Eyes Да им благодаря за вниманието и грижите, които положиха за нас през тези 4 дни. На 4 юли през ноща постъпих по спешност, след като ми изтекоха водите, а на сутринта проплака нашето съкровище Елин Hug

# 368
Radina  честито! Да ви е  живо и здраво детенцето!   bouquet

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 22:36 от amber

# 369
Живо и здраво бебе, Радина!
И аз родих и двете си деца при д-р Максим Яков и съм много благодарна!  bouquet

# 370
Благодаря ви момичета  Hug

Много приятно ме изненадаха всички акушерки, като насърчават родилките да кърмят. Аз още не знаех къде се намирам, като дойде една( не разбрах как се казва) и ми го сложи на гърдата  Peace

# 371
  • Варна
Честито бебенце! Да ви е живо и здраво! Много се радвам, че така насърчават кърменето, има явно подобрение в тази насока.

# 372
Да ви е живо и здраво бебчето и много да Ви слуша! ! !  Peace

# 373
Да, наистина има доста промени - в положителна насока - в сравнение с преди 4 години, когато раждах дъщеря си. Тогава без да ме питат си я захраниха с АМ, чак на 3-я ден ми показаха как да сложа детето на гърда, добре, че тя си засука нормално. Сега Боян ми го дадоха след 2 часа (роди се 23 дни по-рано и беше на топъл въздух) и ми го сложиха на гърдата да го кърмя, всеки ден ме проверяваха как суче, изобщо не ми предлагаха добавка. Мисля, че са се включили в програмата "Болница приятел на бебето" и на това се дължат част от промените, както и на добрата воля на персонала, разбира се!

# 374
това е много добре ! ! !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт