След дълги години на лечение най накрая и аз имам моя малък принц.Благодаря и на Майчин дом за професионализма и доброто отношение
. Матей се роди на 03.12.08 сутринта в 7.40. Имах нещо като уговорка с д-р Максим Яков, той да ме изражда, защото при него бях ходила на последните два прегледа, но пристигнах в болницата с почти пълно разкритие и нямаше смисъл да настоявам да го викат. На смяна беше д-р Ани Атанасова и набързо между контракциите успях да и кажа, че не искам окситоццин и епизиотомия, ако е възможно. Не се мина и без двете, но бебо се оказа неочаквано голям. Изгонването продължи много дълго - 1.25 мин, за сметка на бързото получаване на разкритие. Накрая даже малко се позаклещиха раменцата, но д-р Атанасова своевременно се намеси и бебо се показа жив и здрав. Е, държаха ни 2 дни в кувиоз, но на петия ден ни изписаха и сега сме честити и доволни и всичко е в норма. Като цяло не ни беше никак лесно, но с помощта на д-р Атанасова, д-р Юдова, акушер Райна Бояджиева а и целият останал персонал всичко завърши добре. Само ще ви кажа, че като се прибрахме вкъщи с таткото и аз някак глупаво казах: "Мило, мъчно ми е за болницата..." Е, може , някоя от вас да ме разбере 

!
ostava mi o6te edin mesec do rajdane,no oot samoto na4alo bqh re6ila 4e 6te rajdam v MD!imam poznati koito ve4e minaha ot tam i sa mn dovolni.Grijite bili na nivo,4isti stai i t.n.Vse pak govorim za 4astna klinika:) nz za lekarite ot MD,no az re6ih da me izrajda Petinka Cvetkova,nadqvam se vsi4ko da mine dobre..imam i edin vypros-Gore dolu kolko dni se stoi v bolnicata sled normalno rajdane
?
ostava mi o6te edin mesec do rajdane,no oot samoto na4alo bqh re6ila 4e 6te rajdam v MD!imam poznati koito ve4e minaha ot tam i sa mn dovolni.Grijite bili na nivo,4isti stai i t.n.Vse pak govorim za 4astna klinika:) nz za lekarite ot MD,no az re6ih da me izrajda Petinka Cvetkova,nadqvam se vsi4ko da mine dobre..imam i edin vypros-Gore dolu kolko dni se stoi v bolnicata sled normalno rajdane
?