Заради себе си ли искаш да родиш пак или грижите на лекаря ти харесват?Защото често го повтаряш
В кръга на шегата де

В кръга на шегата де
Милваше ме, обясняваше ми какво става, че след малко ще я чуя да изплаче, ходи навън и дойде да ми каже какво прави мъжа ми. Раздвижиха ме след около 6 часа, помогнаха ми да отида до тоалета и да се измия. Няма пак да хваля цялата болница, за да не става като реклама, макар че заслужават.
. Вече съм писала, че съм изключително доволна, но наистина място за притеснения и страх не остава. 
В кръга на шегата де 

В кръга на шегата де 

! 
В кръга на шегата де 

.Супер е
Но другия път ще взема да попитам дали и на мен няма да платят за реклама
А с тебе Radina ще си го поделим някак
През цялото време ми говореше, успокояваше ме (е то имаше и защо де, виках като изтървана. По-късно разбраха, че не е защото съм някоя глезла!). Усетих как целия ми гръб охладня...егати и кефа
После Алекс се роди доста бързо по моите очаквания! С помоща на акушерката Рени Бояджиева (обожавам я тази жена
), но после нещата сериозно се объркаха.... От тук нататък няма да разказвам, защото тук влизат и четат момичета на които им предстои да раждат и не искам да ги стрeсирам! Всеки знае, че една родилка е с опасност за живота, но за щастие в 95% от случаите нещата минават съвсем нормално и без усложнения! Така че дори и да попаднете на моя разказ, нека никой не се стресира! Аз оплесках положението, ама при всички вас нещата ще си минат рутинно! Стискам палци! Както и да е...
Катетъра не, но това също е друга история...там нямаше начин.