На мен 2 нощници ми свършиха чудесна работа,но аз бях нормално раждане и бързо бързо си заминах

На мен 2 нощници ми свършиха чудесна работа,но аз бях нормално раждане и бързо бързо си заминах
Още повече ще се радвам някой, който е бил с епидурална подробно да ми опише всъщност как се случват нещата. Правят ли ти предварително някакви тестове за тази упойка. Кой анестезиолог ви я слага? И въобще хиляди въпроси. Много ще съм ви благодарна да ни разкажете за нормалното си раждане там в малко повече подробности и от кой лекар при тоя тип раждане сте доволни, защото се притеснявам, че повечето са били секцио при Капка Атанасова. Предварително ви благодаря на всички
Още повече ще се радвам някой, който е бил с епидурална подробно да ми опише всъщност как се случват нещата. Правят ли ти предварително някакви тестове за тази упойка. Кой анестезиолог ви я слага? И въобще хиляди въпроси. Много ще съм ви благодарна да ни разкажете за нормалното си раждане там в малко повече подробности и от кой лекар при тоя тип раждане сте доволни, защото се притеснявам, че повечето са били секцио при Капка Атанасова. Предварително ви благодаря на всички 
)
и те водят в предродилна.Слагат ти апарат за измерване за имерване чистотата на контракциите и периодично те проверяват за разкритие.Може да ти сложат и система за забързване на раждането(то май вече на всеки слагат
)
Израждащата ми лекарка идваше периодично докато бях в предродилна,за да види дал има напредък с разкритието.След като достигнах 9сми ме преместиха в Родилна зала си беше нон стоп при мен докато родих(все пак тя ме израждаше
)Независимо,че бебка не беше от най-големите се наложига 3-4 козметични шева,но бяха с разграждащи конци и след 7дни сами паднаха.Ако ти се наложи зашиване ,няма да го усещаш сигурно,ако с епидурална 
Дано всички бъдещи мами родят безпроблемно и бързо като мен
Успех
. Доколкото разбрах (мисля че ми обясняваха през това време) слагат такива дози, които са съобразени с разкритието ти и скоростта на процеса при теб. Така че ако не си стигнала до фазата на раждането, ти добавят още. Ако пък е време да раждаш, упойката е вече "изфирясала", за да можеш да усещаш докато напъваш (предполагам знаеш, че тогава вече не боли) - доктори и анестезиолози те наблюдават и преценяват. Докато раждах акушерката ми казваше как и кога да напъвам. Между другото цялата работа я свърши тя! Ако всичко тече нормално, останалите просто наблюдават. (Не се наложи да ме шият) Така че най-добре е да си спокойна и да слушаш всички, те са професионалисти и целта им е да те улеснят и да родиш без проблеми, бързо и лесно.

Въпреки упойката и дългите напъни обаче, се разминах без шевове и имам чувството, че се възстанових в мига в който бебка излезе и казаха, че и с нея всичко е наред. Сега, след като избрах по-лесния начин
Препоръчани теми