"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 883
  • 898
  •   1
Отговори
# 645
Гледам, че са променили схемата на ценоразписа, но идеята е същата. Това е сумата, която заплащаш при условие, че си с направление по ЗК. Те си вземат с документите, които представяш от ЗК полагащите се пари, а ти плащаш сумата от ценоразписа. Аз бях с направление по ЗК за раждането (издаде го личната лекарка), независимо, че бях на ЖК в Майчин дом през цялата бременност. Секциото ми струваше 930 лв, ако не се лъжа. Това и платих. Разполагах с всичко описано. Е, интернет не съм ползвала, но телевизия и кетъринг си имаше.

# 646
Но от написаното става ясно, че интернета е за всички, не само за ВИП стаите, нали ?

# 647
То и аз не горя от желание да съм с лаптоп, но съм обещала на брат ми да го взема, за да види бебето.
Петък съм при Рени, ако стане дума ще я разпитам. Едно време правеха разходка горе в родилното, пак няма да ми е излишно след обновлението.

# 648
Но от написаното става ясно, че интернета е за всички, не само за ВИП стаите, нали ?

За съжаление не попаднах на майче, което да ползва интернет докато бях там. Предполагам с едно обаждане по телефона на рецепция тревогите с нета ще отпаднат Simple Smile

# 649
Ааа, няма тревоги, просто  се опитвах да изясня въпроса заради Ета  Grinning !

# 650
  • варненка от София
Интернет има само във ВИП-а, в останалите стаи през мобилните, който има. Информацията ми е от юли месец.

# 651
Интернет има само във ВИП-а, в останалите стаи през мобилните, който има. Информацията ми е от юли месец.
да,само във ВИП-а има интернет

# 652
да,само във ВИП-а има интернет

Благодаря ви!   bouquet Поне да знам да мъкна ли лаптоп (не съм взела още решение ВИП или не)

# 653
Ета, ако ще си на ВИП-а, си вземи, там са самостоятелни стаите и на моменти (много кратки Laughing) ми доскучаваше. Плюсът на ВИП-а е, че може да идват посетители не само във времето за външни посещения. При мен почти постоянно висяха съпругът и щерката, както и майка ми, но пак ми оставаше време за нет  Mr. Green. Даже и 2 филма на компютъра изгледах  Grinning.
Хайде, не остана, лека до края!

# 654
Обаче май вече не било тъй с посещенията. Една позната роди началото на септември и въпреки, че беше във ВИП, пак пускаха посетители при нея по общия ред.
И аз за това се бях засилила там, понеже голямата ако е 2 смяна на училище, няма да мога да я видя изобщо.

# 655
Аз бях във ВИп стая и вече наистина не пускат по всяко време.Позволиха ан мъжа ми да дойде да ни види след раждането и някак и нашите успях ад се вмъкнат преди свиждането и да видят малкия,но ан следващите дни вече не даваха да идват по всяко време,че дори и за мъжа ми правеха проблеми.Казали,че д-р Яков затегнал режима...Ама аз пък имах нужда от почивка,така че не горях от желание да ми се точат по всяко време.А за нет.....просто нямх ни време,ни желание.Когато имах време гледах ТВ,а от кетъринга се възползвах много за кратко,че с това секцио нали първо те чакат да пуснеш газове,после пък те захранват и то дойде време за изписване Wink

# 656
Aaa аз като бях (несъм била във ВИП ) август месец ... една моя позната беше във ВИП и постоянно идваха при нея мъжъ и беше до през нощите при нея ! Нямаше никакви проблеми .

# 657
Привет момичета! Понеже днес съм при д-р Бейлерян за пръв път на преглед и се надявам тя да ме поеме за естествено раждане, ако всичко е наред... Бих искала да попитам за мамите родили по нормален път - как и кога се разбира дали ще може да се роди така? Доколкото съм запозната мерят главичката и таза, но кога се случва това. Аз след два дни влизам в 36-та седмица. И въобще, когато се ходи да се направи уговорка за раждането какво трябва да се уточни. Притеснявам се да не пропусна някой въпрос и после пак да се чудя това как ли ще е...Ще се радвам, ако има някой повече яснота да ме осветли Laughing Прегръщам ви всички!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 11:19 от petia0805

# 658
petia0805 аз директно заявих на моята лекарка,че искам да раждам естествено и тя каза,че няма проблем,а и то наистина видим проблем никога не е имало.Важно е да ти премерят таза и то най-вече разстоянието м/у предната и задната кост-прави го акушерката с едни железа външно(ама че го обясних..).Както и да е,като отидеш следващия път директно си постави въпроса WinkУспех!!!

# 659
Здравейте ,можете ли да ми кажете актуални цени  за секцио в МД?Разглеждах им сайта ,но не можах да открия инфо........

Общи условия

Активация на акаунт