"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 863
  • 898
  •   1
Отговори
# 690
Nefertity аз скоро бях при д-р Яков и той ми каза, да се пазим първата година, след това няма проблем  Peace
Да той и на мене така ми каза, аз затова чакам февруари, да стане една година от секциото. И аз много искам още едно дете, обаче и годинките ми са повечко, този ноември ще навърша 37 та нямам много време.
Другото което ми каза, че може и след 8 месеца да се започнат опитите, ама аз е по-добре да изчакам, че след две поредни бременности само с 3 месеца пауза помежду им, организма ми е поизтощен, по-добре да си почина да няма проблеми после.

# 691
Ами отиди на преглед и после действайте  Peace А на годините ти нищо им няма  Simple Smile

# 692
Нека се раждат бебета  newsm44

# 693
Nefertitу, поздравления! Много си смела   bouquet
Не всеки може да се справи с 3 поредни дяволчета ...  Laughing

# 694
Първото ми бебе почина заради недоглеждането на една бургаска гинеколожка, така се озовах във Варна и в МД при д-р Яков, благодарение на него сега се радвам на сина си.

# 695
Нефертити,  Hug

На мен ми казаха на 10-я месец да отида да обсъдим, ако искам второ. Ставаше въпрос да започнем подготовка за процедури. Предполага се, че ще отнеме време. Ние сега мислехме да направим това посещение, но наистина сме на възраст, в която ако родя, може да се пенсионирам в отпуск по майчиниство  Mr. Green.

# 696
Нефертити  Hug
Извини ме, не се вгледах в подписа ти..

# 697
Първото ми бебе почина заради недоглеждането на една бургаска гинеколожка, така се озовах във Варна и в МД при д-р Яков, благодарение на него сега се радвам на сина си.

Ако не е много нагло от моя страна да попитам за коя док. става на въпрос? Та да не ходи нико при нея !!!

# 698

Ако не е много нагло от моя страна да попитам за коя док. става на въпрос? Та да не ходи нико при нея !!!

Ив.Ковачева, завежда патологията в ОРБ

# 699
здравейте момичета

искам да ви попитам тези които са раждали в МД.какво е необходимо при постапване за раждане?

# 700
  • Варна
Като документи или като принадлежности?
Аз носех две нощници с копчета, два сутиена за кърмачки, три чифта памучни дълбоки гащи, заради разреза от секциото и лични принадлежности. Наложи се единствено да ми донесат превръзки с крилца, че тези тяхните са без. За кърменето носех крем Лансинох, който ми беше много полезен и подплънки, които не се наложи да ползвам, защото гърдите ми не се подуха. Помпа, поради тази причина, също не се наложи да ползвам.

# 701
Освен всичко това което Кейт е написала, ако искаш си вземи и превръзки. На мен лично тези които там дават ми бяха неудобни.

# 702
В темата има много написано ... а и в сайта на МД-Варна е упоменато какво трябва да се носи .
Леко раждане и бързо възтановяване след отва !  Peace

# 703
благодаря ви много Hug Hug Hug

# 704
здравейте,
предстои ми избор на лекар за ЖК и
искам да попитам вече миналите и минаващите по този път в Майчин дом, какво включва ЖК по здравна каса? В сайта пише, че допълнителните изследвания се заплащат, в този случай какво включва таксата от 300лв?

Стана ми интересно, защото моя приятелка, вече в 7мия месец, чиято ЖК е на друго място, досега е плащала единствено за БХС, всичко друго е абсолютно безплатно...

Ако се спра на лекар от МД, който не работи със здравна каса, и си платя пълната такса, това означава ли, че са ми предплатени всички изследвания, които ще се наложи да направя?

Общи условия

Активация на акаунт