За 5-ти път - за Магриба като стане реч, има при

• 33 346
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОНИ !

Дала   Hug Да ти е жив и здрав и много да те радва !

И цветя за теб , мила майчице на три прекрасни слънчица !  Heart Eyes

# 151
  • по пътеката
далке, 4естит ти рожденник, много да те радва и да ти е жив и здрав тони!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

имаме албуми ве4е ,публи4ният е в:
 http://bg.fotoalbum.eu
magrebski /kuskus
 а  ли4ният е на скайп и ще ви дам паролата!

# 152
  • Varna
Далче, Честит Рожден ден за Детеце и за тебе, мила  bouquet
Да ти расте умничък, здравичак и много,мого да ви радва  bouquet
За съжаление незнам ка се поставят картинки тука за да ти пратя такава красота като останалите момичета Sad
Дано да си го родила под щастлива звезда!!!!

# 153
  • T"A
Марси, страхотно, вече ги гледам и много се запалих  newsm18 Ти си командирована на сук да ходиш и да снимаш  Mr. Green
Скайп към моя профил го имат двете Катета, и  мисля, че Невена също.  Peace

Супер сте, браво   bouquet Има един площад в Алжир... трябва да ни пишете и разяснения  Blush А в Тунис една красавица - ех, не мога да им се нарадвам на снимките   Hands Clap Отивам да си ги разглеждам  Grinning
 newsm68

Belbey, ми, не знам и аз какво толкова... само за младите стръкчета знам, че могат да не се чистят от листата, по-големите ги чистят  newsm78 Аз не съм купувала, само в заведения го гледам, но не поръчвам - да не се разочаровам нещо, пък отгоре на всичко да си платя като поп  Mr. Green

За тези, които не ме познават от израелската тема, давам линк към албумите ми в снимка.бг:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=316948
Линкът води до албум от Италия, но отстрани ще видите и другите - от сватбата и от разни мои си приключения... май този линк е по-добре да се даде, че е със списък с всички албуми: http://www.mentha.snimka.bg/

# 154
  • София
Дала, да ти е живо и здраво момчето   bouquet Да носи много радости и усмивки Как мина рождения ден? Няма как да е било без голяма торта и много подаръци  Laughing
Ехее, Марси, благодаря за албумчето   bouquet ще сложа и аз няколко снимки там  Rolling Eyes

# 155
Belbey страхотни снимки ,някои са като картиЧки, много сте сладки и двамата ,хубава сватба ,ех спомени  Grinning,пък и въобЩе не си лиЧи ,Че си бременна Grinning.Аз съм съгласна за албум  и аз Ще се вклюЧа със снимки  разбира се ,макар Че не сме правили арабска сватба ,а от Египет мога да ви покажа  ,имам там някои с ориенталски  одежди  .Кои Ще са организаторите на албума ,решихте ли ?

Дала Честит ти рожденник да ви е жив и здрав   bouquet

# 156
  • Paris, France
Здравейте,

Марси ме натовари със задачата да пратя паролата на личния албум на тези от вас, чийто адреси имам.  

Условията:

1. Само Марси има право да праща паролата. Аз този път извърших само техническа работа по молба на Марси.

2. Паролата се изпраща по мейл адрес, посочен от вас на Марси на лични.

3. Разчита се на нашата дискретност паролата да не се дава директно и индиректно, писмено или устно на странични лица

4. Снимки от личните албуми не се показват, изпращат, копират на странични лица.

5. Преди някой да получи паролата се пише тук и ако някой от показалите снимки не е съгласен пише на Марси на лични

6. Поради естеството на темата няма смисъл да качваме цели албуми, които нямат общо с Магреба, но който иска може да качи. Не е задължително да качвате снимки, но е добре да качите няколко в албум "Приятели" колкото да се запознаем виртуално.

ДТТИ, Мента, проверете си пощата!

Едно предложение от мене. често засичам МУФИДА в темата и явно чете с интерес, има албум при арабките, но не пише тук или там. Имате ли нещо против да и дадем паролата?

Жълто момиче, дай мейл на лични на мене или Марси да ти прати паролата.

Ако някой не я е получил, а иска достъп, моля да пише!

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 21:20 от Nevena Virolan

# 157
  • София
Мента, сега гледах снимките ти   bouquet Страхотни са, изглеждаш толкова щастлива, пу-пу и толкова много сватби  Party Прекрасна булка, било е голям купон.

Невена, благодаря ти, Марси вече ми даде паролата  Hug Надявам се, тя да се оправи бързо, че не си е работа да е болен човек  Stop Naughty
Цял ден прекарах пред компютъра  ooooh!
Лека нощ момичета

# 158
  здравейте  момичета наистина с голям интерес чета и двете теми и се вълнувам от вашият интересен живот далеч от България. мила Невена благодаря за предложението ти да ми се даде парола ако момичетата решат. желая Ви лека вечер   

# 159
  • Paris, France
Муфида, прописа и ти, а! Браво и се надяваме отсега нататък да драсваш по нещичко. Понеже не си писала в 5 теми предлагам за реванш да сложиш 5 снимки на Джесика ( разкошна рижава персийка за който не я е виждал). Това не е задължително, де! Разкажи, тя роди ли? Какви са котенцата?

Шакира, неотразими сте, мерси за снимките от Египет.

Марси, ох какви сте хубави! Тя порастнала линда, бе. Благодаря за сватбените снимки.

Жълто момиче, красота! Много си красива. Хареса ми локомотива.

за Белбей ми липсват думи.  bouquet

Дала, доста си се постарала. видях и снимки, които досега не съм виждала. Децата са картинки. Ти си не като манекенка ами направо. Една лична молба. Би ли по-нататък сложила снимките на гривните? Какво е Алжир без злато?

Пете, големи са сладури в детската с таткото

Мента, тази нощ ще гледам снимките от Италия, че диванетата вече те познават и искат палатката Laughing

DELTA_DELTA Добре дошла! Искам да се извиня, че досега не те поздравих, въпреки че на всяко влизане си първата за която мисля  а се отплесвам.  bouquet

Ал Фаси незабавно да се разпише! Stop

# 160
НевенЧе мерси  Hug,но от много бързане да каЧвам, съм каЧила и снимки на племенникът ми(ние имаме момиЧенце ,по късно и нея Ще я изтупам в албума Laughing) и някои които нямат ниЩо обЩо с Египет ,но Ще каЧа оЩе като имам повеЧко време ,Че бавно става .

# 161
Дала,да ти е жив и здрав рожденника,да бъде умен и послушен и да ти носи много, много радост!

# 162
  • Varna
Добро утро, момичета  bouquet
Испихте ли кафенцето?
Аз съм за убиване защтото още не съм се научила да ви пращам тези красоти със кафенцата а и мои снимки сас нашия разкошен тъмнориж Персиец.  Водят го даже Червен.
Все пак ще е добре да видите какво чудо на чудесата ви пише Laughing   
Невенче, много ти благодря мила за милите поздравления. Аз някаде бях писала, съм много емоционална и чуствителна и такива мили думи направо ме правят наистина щастлива. Оценявам го много  bouquet   Във този сив ден ще съм още по ухилена Wink.Аз съм вингаги де обаче ще съм По Grinning
Да отивам аз сега да видя от какво има нужда къщтата а и аз също Flutter 
До скоро Шехерезадки Hug             

# 163
Хубавици ! Добро утро ...Имам предложение  за  албумите - драснете по някой ред под  снимките (както са на Ра) , за да се  знае къде , кво, що .... Кой е на снимките в  публичния  албум на Тунис ?

# 164
  • T"A
Yellow_girl,  Heart Eyes благодаря ти за прекрасните думи! Наистина попрекалихме малко със сватбите  Laughing
А теб си се представях точно като на снимките, не знам от къде, но някакво такова усещане имах - може би защото и като пишеш имаш много нежно и мило излъчване, и на снимка също струи една доброта от лицето ти  Peace

Shakira26, аз не знам какво си объркала, но сега виждам, че си качила още снимки   bouquet Ама, добре, че и племенника го видяхме - такова фотогенично дете  Hug

Дала, красавице, кога си родила толкова големи деца  Sunglasses Много съм впечатлена от снимките ти!

Марси, Линдичка е като бонбон, но има нещо хитро в погледа и - все едно сега замисля някаква беля  Grinning Много сте хубавки, тунизийки  Hug А за публичните снимки и аз много се чудих  Peace Оздравяваш ли?

Ра, прекрасни снимки, хем да те видим, а и пътуваме с теб по света и у нас  Wink

Невена, мерси за помощта към Марси и за това, че така добре си систематизирала някакви правила  Peace Бях забравила, че децата с палатка ме знаят  Joy Гушни ги от името на жената с палатката  Hug

Аз вече си слагам кафето и съм готова за нови разкази (да ги чета  Flutter)

В краен случай и чай може, но само, ако е магребски и с много мента  Heart Eyes

Охо, сега виждам, че в публичния сте сложили снимки от Мароко   bouquet Не знам чия е заслугата, но снимките са страхотни! Направо се чувствам все едно съм била там  Hug

Общи условия

Активация на акаунт