За 5-ти път - за Магриба като стане реч, има при

• 33 322
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро-видя ли Кате хубостта на кюрдите-и твоето момче е хубаво и съм сигурна,че в родата има хубави,освен братовчеда гнус и онзи патетичен вуйчо hahaha

Ей ,то не били само разказите на Катето,ми че и Белините премеждия много вълнуващи и нещастни
Белла ,аз първо прочетох разказа ти ,а после видях снимките,е може и да е хубав-но аз вече бях преднамерена и съвсем откровено ми е неприятен този дечко -използвач... Sick...а и както Мента,кюрда в пъти е по-хубав ипогледът му е по-честен-и по-сериозен,никак няма вид на гореспоменатия егоцентрик Confused...навярно родителите му си знаят стоката и са се надявали ти да си тази,която ще го промени-но ясно,че няма смисъл повече да се тормозиш и да храниш някакви надежди-радвай си,че не си забременяла,че наистина те чакаше да пиеш горчилка незнайно колко още... ConfusedПък за кюрда-навярно е истина всичко,вероятно няма чувства към жена си,но пък има деца Confused-сложна работа-изчакай с времето нещата ще се наредят-но ако той е отговорен към децата си newsm78-това трябва да те радва,означава ,че ще е отговорен и към теб...Дай Боже да получиш щастието,което заслужаваш-но не бързай да даваш всичко от себе си-мъжете обичат да бъдат разигравани и дори като си е твой мъж и си имате деца и сте честни един към друг,пак трябва да знае,че ако не отговаря на изискванията ти -може и да те изгуби Crazy-ето моя си го заобичах,защото беше честен и мразеше лицемери от дъното на душата си,и той беше хубавец,но съм го разигравала 2 години-не защото исках,а просто защото му нямах доверие-толкова бях скептична към мъжете...и не исках да страдам...та така...Вярвам,че такава обичлива жена като теб-ще получи това ,което заслужава Peace...пък този град агадир-не знаех,че е толкоз непривично да се разхожда жена из него сама newsm78и не знаех,че така гледат по жените като невидели-много ми се стори първично-големи са лицемери тия с погледите и подвикванията си Sad-дано се промени тази работа-и без това такова отношение е трън в очите на запад и непрекъснато го ползват като пропаганда срещу нас Sad-и срещу арабското общество въобще Tired-пък в Ливан такоа нещо няма-е вярно е,че на плажа в Тир,не съм виждала жена по монокини,но по бански имаше-... Sunglasses

Невена-иврита ,наистина ми помогна -но колкото и да си приличат,езиците се и различават-арабския е много по-сложен за научаване,особено книжовния-иврита-много бързо го научих-то бях и малка тогава-пък и в у-ще ходех-сред тях-за разлика от руснаците не можеха да познаят ,че съм новодошла-та с арабския напреднах благодарение на това-бързо се оправих с с родуването на глаголите,което в бг не съществува-но в иврит и арабски има има род и число във всички глаголни форми-пък арабската граматика е в пъти по-сложна от тази в иврита-то в иврита има едно правило,което е водещо при построяването на сложни изречения с два глагола-и това е формула,с която лесно се свиква-в арабски го няма-акцентът ми е незабележим,но много често бъркам други неща Peace-който иска да знае арабски перфектно-трябва да го изучава от малък Peace-тоя кауаед(грамер)-направо ми разказва играта-добре,че в разговорния не ми е нужен Wink

момичета,баща ми ми дойде на гости-хайде засега,че Рабуба я е страх от него и се скри под леглото на батко си Joy Joy

Бей-не ми ли получи лс-то вчера newsm78

Деси-вчера мъжо беше на нета-и четеше борси-каза ми после-Десислава ти те търсеше-има ли нещо newsm78 Hug Hug

# 226
ааа, Дуа, кюрдите не са грозни, мъжете де  Mr. Green   братчеда гнус си е грозен де, ама вуйчото дето ми вгорчаваше живота е хубавеляк- бял и червен, пращи от здраве и как иначе с тоя салам Камчия и пържоли дето набива.....

# 227
ааа, Дуа, кюрдите не са грозни, мъжете де  Mr. Green   братчеда гнус си е грозен де, ама вуйчото дето ми вгорчаваше живота е хубавеляк- бял и червен, пращи от здраве и как иначе с тоя салам Камчия и пържоли дето набива.....

Joy Joy Joy

е,то и бай Ганьо не е бил грозен-ама ето ,че наглеци като него има навсякъде hahaha

# 228
штттттт, да не дърпаме дявола за опашката, че наближава прлет и пак ще ми се пръкне вуйчата  #2gunfire  ама тоя път йок, няма да му гладя дрехите, няма да му готвя и няма да го поздравя дори.

само като се сетя, как едно лято дойде с жената и чаветата и ни изгони, а те се нанесоха в нас  #Cussing out  а ние плащахме за нощувка!!!!  #Cussing out

# 229
  • Varna
Добър ден Хубавици Hug
Да  ви е лек светъл деня!!!!
Много благодаря на момичетата за хубавите думи за снимките ми  bouquet  bouquet  bouquet

# 230
Bella, чаровнице такава, хубави снимки, ама да си призная - на мен Салах не ми хареса. То нали вкус другар няма, ама много ми е сладникав, обичам по-мъжкари (то нали за това на "най-големия" попаднах  Joy ) Дето ми се хвали, че всички жени го харесвали, чак пък и обичали... Ех, живот ли бе да го опишеш.  Laughing Ама иначе във тялото си го бива Салахчо де, абе... да си котка бабките както каза Шилан. Той губи, не ти!!  Hug

Делта, не знам къде са снимките. Аз нищо не видях  Cry  Жалко, нали на мен Египет ми е слабост, така се зарадвах, че има египетски красоти... Sad

Катенце, не ти е лесно и на тебе, душко... Какво е това внимание, човек ще каже, че не е толкова учтивост, колкото дебнене едва ли не. Дано наистина намлее с времето, че това да ти дишат във врата хич не ми допада на мен. А доколкото те познавам - на теб също!!  Simple Smile  Иначе много интересно разказваш. Между другото - моя приятел от ЕрРашидия ми изпрати огроооомен смс за празниците, и даже имам поздрави от фамилията. Ти знаеш как стоят нещата, така че това направо си е живо постижение  Joy
Хайде да не ти отнемам от времето... драсвай пак!!   bouquet

Петя, и от теб чакаме разкази и снимки. Париж добре звучи, супер Sunglasses  Hug

Марси, Невена,  Hug Hug Hug

# 231
Шилан & Шиар ,да сигурна съм че е кюрд ,как не като всички мъже от фемилито му се хипер горди с това че са кюрди и само изтъкват колко са безстрашни и могат всичко хахаха,това май им е вродено,от град Камишли са в Сирия,както казах те са общо 13 деца,3 сестри и 10 братя ,виждала съм повечето на живо,разделени са на 2 типа,по-големите братя са ниски,отпуснати,с кореми и плешиви ,както Невена каза там за гена ,абе средно статистически чичка с една дума  Laughing ,а другите са високи ,нямаха изобщо структурата на по-старичките,и си имаха коса,докато бях в Полша дойде на гости Шираз,този който пръв беше отишъл в Германия и който му помогна по-късно,а той като го видях беше около 1.90 с черна коса,изобщо нищо общо с по-възрастните като черти....Сега след толкова години нямам идея на какво приличат .
Имам една снимка на тези двамата дето са доктори тука ,и мароканката я има там,но ми се развали скенера и не мога да я сканирам сега,ще потърся друг начин как.

Дуа ,да права си че Салах е егоцентрик,толкова нагло и самовлюбено момченце не бях виждала ,незнам техните дали го познават,като видях как го боготворят и го носят на ръце където отиде ще се счупят да го прегръщат ,да му сервират ,майка му само го целува,само го гали ,по едно време имах чувството че е 2 годишно хлапе да се държи така с него,един път сме седнали с техните ,обядвахме и той легна да спи ,тя го завива ,гали му косата,гледа го едно такова мило,все едно орлица бди над чедото си,после като стана взе да разправя нещо ,аз не схванах ,всички се смейкат ,питам го аз да ми преведе ,а той им казал че бил много по-умен от мен,знаел по-добре английски от мен а те само повтарят мескина ,мескина и се смеят,а той щастлииииив ,на мен ми стана криво ,опитах се да не го показвам но той ме познава добре и усети и каза че се бил шегувал,ама изобщо не беше .Тръгнал на мен да се присмива а сестрите му даже сори не знаеха какво означава ,но както и да е .Нека си мисли че е голяма работа ,един ден ще си намери майстора ,дано тогава малко поне да се чатне как се е държал ....единствено съжалявам че сигурно като съм си заминала ме е изкарал от черна по-черна пред тях ,а аз харесах всички ,особено майка му,много мила жена,така плака като си тръгвах.

Eye of Ra ,тука май си идваме на приказката че хубавите ябълки ги ядат прасетата понякога  Laughing

Желая на всички много усмихнат ден !!

А и много се извинявам ,бихте ли ми обяснили в този сайт за снимките как да ги намеря,май само аз не съм разбрала още  Embarassed

# 232
Здравеите бре!Как сте ме нахвалили за снимките,чак срам ме хваща Blush.Иначе защи мъйете са свине?Ами защото,моя е една хлъзгава рибка,която май и идея си няма какво иска в тоя живот,но пък много му се нрави женското внимание.Ми да му се нрави живи и здрави като текезесарски крави. Whistling

# 233

Дуа ,да права си че Салах е егоцентрик,толкова нагло и самовлюбено момченце не бях виждала ,незнам техните дали го познават,като видях как го боготворят и го носят на ръце където отиде ще се счупят да го прегръщат ,да му сервират ,майка му само го целува,само го гали ,по едно време имах чувството че е 2 годишно хлапе да се държи така с него,един път сме седнали с техните ,обядвахме и той легна да спи ,тя го завива ,гали му косата,гледа го едно такова мило,все едно орлица бди над чедото си,после като стана взе да разправя нещо ,аз не схванах ,всички се смейкат ,питам го аз да ми преведе ,а той им казал че бил много по-умен от мен,знаел по-добре английски от мен а те само повтарят мескина ,мескина и се смеят,а той щастлииииив ,на мен ми стана криво ,опитах се да не го показвам но той ме познава добре и усети и каза че се бил шегувал,ама изобщо не беше .Тръгнал на мен да се присмива а сестрите му даже сори не знаеха какво означава ,но както и да е .Нека си мисли че е голяма работа ,един ден ще си намери майстора ,дано тогава малко поне да се чатне как се е държал ....единствено съжалявам че сигурно като съм си заминала ме е изкарал от черна по-черна пред тях ,а аз харесах всички ,особено майка му,много мила жена,така плака като си тръгвах.

:

Белла макар ,Че си много  хубаво момиЧе и  ми е мъЧно ,Че си преживяла всиЧко това ,но от една страна ти си го допуснала  Naughty.Не си непълнолетна ,а всиЧки лица над 18 годишна въздръст са отговорни за постъпките си .СЕга да не си милиш,Че те нападам -няма такова неЩо  Hug.Искам просто да ти просветне ,Че въпреки всиЧко си късметлиика ...
Така, една МАЙКА ВИНАГИ ама ВИНАГИ БОГОТВОРИ ДЕЦАТА СИ -Ще го разбереш когато един ден станеш такава (дай боже Praynig).Дори и да те е харесвала майка му и тънтъра мънтъра ,тои е нейн син-единственното което я интересува е Щастието на синът и на децата и  Peace.Ти си поела този риск да идеш при съвсем непознати хора ,в друга държава с друга култура -съвсем сама  Rolling Eyes,наи-хубавото от цялата тази история е ,Че ти си жива и здрава и си се завърнала неповредима  Peace.Ти преди да тръгнеш ,така ли не се замисли и за лошата страна .Ами представи си да беше някой сводник или наркодиръл -да те беше продал нейде там из Мароко -ти една дума незнаеш на арабски .И не ми казвай ,Че там няма такива неЩа  Naughty.Има и са толкова хубаво скрити ,Че едва ли биха те намерили и с интерпол .Имаше навремето филм за една мароканка ,как едвам се е отскубнала от един публиЧен клуб с помоЩа на френски журналист .Та това момЧе макар, Че е  егоист,Дон Жуан и за какъвто иска да се мили  макар ,Че те използвал  заради парите и за другите неЩа ,не ти е създал по-големи проблеми, които можеха да ти поЧернят живота .А такива като него ,които си играят с огънят ,винаги се парят и неговото време Ще доиде ,коагато Ще търЧи като опарен след някоя . PeaceА мароканците и арабите толкова лесно не се женят по любов  за европейки .

# 234
   Здравейте, момичета! Голяма досадница съм аз, знам.... Четях  в другата тема, но съвсем скоро надникнах и тук. Разказите на Katya_Ahyal за Мароко, на Dala и Belbay за Алжир, на Marsy за Тунис, за бита и културата на тези далечни земи са изключително интересни /тук пропуснах много други, които допринасят за обогатяването на тема, извинете ме, за което/. Браво на всички вас.   bouquet  Наистина една образователна тема, продължете в този дух.   bouquet  bouquet  bouquet

PS: Bella, нали занеш какво казват: "Това, което не ни убива ни прави по-силни".  Shakira26 е права, че си късметлийка - можеше да е и по-зле... ooooh!

# 235
моми4ета ето ви един тест,ако не друго поне ще се забавлявате

http://209.85.129.132/search?q=cache:AUGHxqieqlAJ:www.zlatograd.net/j/

белла както са ти казали тук единственния син ,а и най големия е гордостта на майка си-за тях нищо не е достатъ4но добро Mr. Green

# 236
  • Varna
Eye of Ra ето мила пращам ти снимките.
Не са всичките които имам от Egypt.  Не исках да досаждам на момичетата със много снимки. И на мен Egypt  is my Favorite.
http://bg.fotoalbum.eu/DELTA_DELTA.
Белла мила тоя ще си намери майстора, хич не го мисли!!! Изживей си болката и след време ще се чудиш как си могла да се тормозиш толкова много. И аз ще кажа като момичетата, че си късметлийка, че си се прибрала жива и здрава. Бих казала по остри думи за тоя -убавец- защтото много се ядосах. Рядко си разрешанам да ползвам такива думи. Но виждам, че момичетата спазват добрия тон. Истински Дами са!!! Така,  че ще си премълча а аз ще си ги редя наум Wink
Ти се едно страшно смело момиче!!! Пожелавам ти цялото щастие на земята  bouquet  bouquet  bouquet

# 237
Делта страхотни снимки ,много си готина   bouquet и ние бяхме в Ургада само ,Че в Три Корнер (неЩо от тоя род беше) .Направо си е райско кътЧе там,Чувствах се като принцеса Laughing .Ех спомени  Simple Smile,вие там ли живеете ?А сеЩаш ли се за един от фараоните (или близък бил )който е обиЧал много да  прави любов Laughing и са му одрязли едната ръка и единия крак ,в моите снимки съм го изтипосала ,но забравих как се казваше и по подробно историята около него  Blush

# 238
  • Varna
Shakir4e, не живеем във Egypt  бе милааа Simple Smile
Аз просто от детенце обичам оня край. Във началото като ви се представях обясних как се влюбих във оня далечен край. По стечение на обстоятелствата мъжат ми често отскача до там но той не е първа дружка със тез хориц . Даже наскоро се обади и вика- Коеваааа твоите хора пак ме побъркахааааа. Така е мила те са моите хора там Laughing
Незнам дали си прочела името на хотела-Макади Паласе е. Там даже дойде да ни види наше приятелче от Кайро. Цяла нощт пътува със рейса до Хургада. По това време трябваше да се пости  а то момчето и баше пътувало а аз като пътувам огладнявам като ламя. Та много се притеснявах аз за момчето. Тогава научих. че за пътуващите мюслим е разрешено хапването. Обаче със съпругат ми незнаехме, че е забранено на Египтяни да влизат във хотела освен във лобито. Ходих аз и взех хлебец-имаше там едни питки много вкусни та нахраних момчето. Цял ден беше със нас. Хич и не обърнаха внимание на картата със която се представи. А то работи офицер за свъзки и много често пътува до Западна Европа. Пращтал ни е снимки където е заедно със някои от тез намазаните от ЕС. Но както и да е. Не го оставих аз без хляб. Имам и други снимки от там.
Мъжат ми има там един любимец-корабен агент-Васко се казва. Даа правилно си прочела. И бълагарски говори. И то доста правилен и бил много точен за ония ширини. Блгарски знае от дядо си и от баща си. Живеят във Алекс. 
Благодаря ти мила за милите думи за снимките Hug

а

# 239
Делта ,Ами като си разказвала връзката ти с арабския свят ,аз сигурно пак нейде съм спала  Laughing.Ама и вие сте минали по съЩият  маршрут като нас  ,заЩото на снимките ти видях познати местенца Grinning.И ние от Кайро до Ургада пътувахме с микробусЧе, 8 Човека от групата шофиорът и гидът ,които ни забавляваха и ни ухаждаха на всяка приЩявка .Голям купон падна по пътя .Даже шофиорът ни беше дал адреси ,ако исакме да идваме в Египет да сме му се обаждали  Laughing.Ама от всиЧко преживяно преди това в среден Египет (там са доста бедни хората и манталитета беше ужасен)станах много мнителна Joy Joy Joy и така и не се обадихме на момЧето нито му писахме емайл,а то носеше албум с него , на жена си и децата и ни ги показваше ...Много ми се ходи пак там или в Мароко или някъде на топло  Laughing,но мен пътуването ме убива ,направо 5 те Часа със самолет които изкарах на отиване и връЩане ми скъсиха сигурно животеца с 10 години ,такова напрежение изпитвам като се каЧа на самолет ,такава параноя ,Че с думи не мога да ви опиша .А като пътувахме с египетски самолет от Люксор до Кайро -тогав пък си намерих и компания  Laughing с един мъж ,който изпитваше досушт като мене страх от самолети и двамата си параноясвахме ,а жена ми и моя се опитваха да ни успокояват ,Че полета е само 30 минути  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт