Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предложението на Лени за коледен подарък?
Препоръчително ли е да се пие сурово мляко от машинки?
Каква е сюжетната линия на филма "10 Cents" и за какво се върти той?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какво е предложението на Лени за коледен подарък?
 - 
				Препоръчително ли е да се пие сурово мляко от машинки?
 - 
				Каква е сюжетната линия на филма "10 Cents" и за какво се върти той?
Филмът "10 Cents" е интригуващ, тъй като се занимава с теми като парична система, икономическо потисничество, корупция, политика, философия и религия. Във филма се представя общество без пари и изследва промяната в съзнанието на хората. Това предлага алтернатива на монетарната система и може да бъде интересно от гледна точка на идеи.
 - 
				Кога започват зимните разпродажби в Италия и до кой месец продължават?
 - 
				Какви са предимствата и недостатъците на тиганите от титан и какви са препоръките за тяхната поддръжка?

И аз това казах,4е самата система е много полезна,спестява средства и 4удене и пухтене в кухнята,както и някоя дълга,когато разбереш /късно/ 4е нещо го няма 

Такива неЩа само заемат място и после не знаеШ къде да си сложиШ неЩата, които наистина ти трябват. Нямам по4ти никакви "сопрамобили", което свежда бърсането на прах до 5 минути и не ми се налага да отмествам 100 неЩа, които после да връЩам на мястото им. Да не говорим, 4е ако подовете са 4исти, прах не се вдига и няма нужда да се бърШат мебелите. Аз бърШа прах веднъж месе4но само, но ние живеем на място с много 4ист въздух и без улици едва ли не и мисля, 4е в град това правило не е приложимо с такава сила. 
 ... Веднъж месе4но преглеждам натрупаните "съкровиЩа" там и изпразвам 4екмеджето за ново ползване.

Обожавам да ми е 4исти4ко и подредено,харесва ми на моменти и да джапам боса из къЩи, хаосът ме изнервя ужасно.... За съжаление мъжът ми е хипер разхвърлян ( благодаря ти много,свеки  
 ), неговото 4истене е като да мине лисица с опаШката си,както казваШе баба ми и докато се накани да направи неЩо минават години След дълга и неравностоина борба се предадох и сега идва веднъж седми4но една девойка да ми помага. През останалото време ако ми остане време минавам и аз по една прахосмука4ка или ако има неЩо друго да се прави на бързо. Но като цяло се примирих  с много неЩа. Безспорен факт е,4е както аз си 4истя и гладя никой друг не може да го направи и колкото и да не ми се Ще си затварям о4ите за някои неЩа.