Спешен въпрос към мамите пушили по време на бременността си.

• 76 079
  • 416
  •   1
Отговори
# 270
Не съм чела цyaлата тема,ама просто като видях ,че пуши по 1 кутия бременна и ми се доповръща от нея Sick...от такива жени,за които миризливия фас е много по важен от детето им.И не става въпрос за това дали ще роди по рано,или по слабо бебенце....проблемите се получават в по късен етап.Като бронхиални астми...и т.н ooooh!.Също така внезапната смърт(при спящи бебета)е в много по голям процент при такива бебета,дори и не ако е пушила по време на бременоста,а просто бебетата са в среда на пушачи...Аbе незнам кво да кажа,направо настръхнах...
Иначе з статистиката и аз спрях като видях теста

# 271
  • Пловдив
  Евала,аферим.....   Whistling

# 272
  • София
Спането с родител е вредно, ако той е пушач  Peace
Съвсем вярно...даже  не би трябвало да спи в същата стая бебето ако един от родителите е пушач...

Хм, много ми е интересно, колко от моралистките са удряли някога децата си? Това им вреди, според психозите, потенциално безвъзвратно. Колко са ги пускали в леглата си? Колко са се разхождали полу-голи пред тях? Колко са правили секс в тяхно присъствие? Тези неща, според психолозите, могат да нанесат много по- голяма вреда на децата ви от пренаталното "пушене"... Но доста от вас го правят, въпреки това...

smile3532

да верно съвсем се припокриват нещата - а ти детето на плаж водиш ли го...щото там що полуголи се разхождат...направо вовеки сме си овредили децата за едното море...
За кърменето да не говорим...никакво кърмене, че ще вземе да види цица Simple Smile)))

И да да правиш секс пред детето си, а то да седи да те гледа опулено от легълцето си....не го разбирам.
Боят също не е решение за каквото и да било....

А да ги сравняваш с пушенето тези неща е повече от смешно.....
Никъде не прочетох някой да се е нарекъл перфектен.... ooooh!
Ако твоето дете бе6е с увреждания въпреки перфектния на4ин на живот 6те6е да го остави6 ли?Трябва да проектираме вси4ко,така ли?В живота не вси4ко е по план.

Ами може и утре като изляза и да ме блъсне трактор и да пукна. Може. Но това не значи, че днес ще живея ден за ден, ще пия, ще пуша и ще се друсам, щото живота не бил по план. Повтарям за сетен път, аз обичам да правя каквото трябва и ЗАВИСИ ОТ МЕН, пък да става каквото ще. Това правя АЗ. За себе си и за децата си. За другите незнам.

Някъде да виждаш нападка или твърдение, че съм "перфектна"?
Ами като те е страх по ва6ата логика за6то преси4ате?За6то застра6ава6 живота на детето си?ДА си седи6 само в къ6ти,4е така е по-сигурно.4у ли? Naughty

това сравнение също е умопомрачително..... Sick Sick Sick
а да те питам по тази логика като не те е страх от нищо, което евентуално може да се случи на детето ти - ти фолиева киселина и витамини пи ли по време на бременността, на прегледи ходи ли, на изследвания, на фетална????? или си седя дома - пък квот стане.....кво ти пука....
Като проходи детето ти дали ако се затърчи към улицата ще го спреш или ще  си каже...ми кво да го пазя, ако е писано да се удави, няма да се обеси.... ooooh!

# 273
Joy

# 274
[а да те питам по тази логика като не те е страх от нищо, което евентуално може да се случи на детето ти - ти фолиева киселина и витамини пи ли по време на бременността, на прегледи ходи ли, на изследвания, на фетална????? или си седя дома - пък квот стане.....кво ти пука....
Като проходи детето ти дали ако се затърчи към улицата ще го спреш или ще  си каже...ми кво да го пазя, ако е писано да се удави, няма да се обеси.... ooooh!
[/quote]
Абе жена ти 4ете6 ли или само си лае6 6тото няма какво да си прави6?
Ходила съм на видеозон,пила съм каквото е казал лекаря.Фолиевата киселина съм я пила но има нови изследвания които ако ги про4ете6 6те настръхне6,ама ти си най-просветена, другия път 6те питам теб.Съ6тият лекар който ми е казвал какво да правя или не, не ми е забранил цигарите,ама аз другия път при теб 6те ходя на консултация.
От вси4ките ти глупости които написа без да про4ете6 моите едно не ти стана ясно.Не казвам да се пие и пу6и без мярка.Но коя си ти да дава6 мнение кой колко е грижовен и егоист?Има6 ли най-малка представа кой какъв е за да му дава6 ти определения?Това е основния ми спор с теб.А като има6 толкова ясна концепция и си толкова против пу6енето какво прави6 мила а?Седи6 и обижда6 майките заради техния избор.Навредява6 много пове4е на бремените за6тото им вдига6 кръвното ама на теб нали много ти пука за другите продължавай!
100 пъти казах 4е има кой да си ги обижда и да се кара с бремените пу6а4ки,за това си имат роднини.Ти от позиция на каква си позволява6?От загрижените ли?
Искам да попитам загрижените какво сте направили за обществото 4е си давате права?Когато направите не6то тогава ми казвайте колко сте загрижене за това общество,а до тогава не давайте квалификации кой какъв е.
Във форума се пускат въпроси за мнение а не за да активират моралистките.
Това е моето мнение относно ва6ето поведение.Преди да напи6ете пак една камара глупости про4етете, помислете и тогава нападайте който си поискате.

п.п.И на църква като иде6 попа ти проповядва  живот без грехове,но като излезе от църквата си няма6 напредстава какви ги вър6и.Съ6тата работа сте и Вие безгрешните.

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 13:39 от GALQ79

# 275

Ако може превод на български.... Laughing

# 276
Joy

Of ne swm ti chela tuk pisaniyatqa,ama na 100 % si ot pushachkite,i zatva tolkoz ti e smeshno..Mi smey se,hich ne mi dreme...

Tva me navejda i na prostotiyata na nyakoi,da bwrzat da spirat da kwrmyat,za da lapnat pak laynoto v ustata...e tuy e smeshnoto...

# 277
  • Временно
Пушачки и непушчаки никоя няма да убеди противната страна в своята кауза........ Laughing
Аз мнение имам,изказала съм го по-назад в темата,общо взето подкрепям позицията на  Angel_Dust . Peace

...Навредява6 много пове4е на бремените за6тото им вдига6 кръвното ама на теб нали много ти пука за другите продължавай!
Shocked Laughing ooooh!

# 278
  • София
GALQ79, нищо лично , но след като така и така спориш разпалено в името на цигарите и бременните , които ги пушат и как не вредят , то поне използвай опцията "проверка правопис".
Съжалявам за офф-а.
Темата е за ключ , защото от тук насетне само ще се дъвчем. То не знам авторката чете ли темата вече , гледам не пише по нея , за разлика от нас. Винаги ще има пушещи бременни жени, надявам се да са все по-малко.
Пак твърдя, че не е толкова трудно да се спрат цигарите в името на детето , което расте в теб - аз успях а не съм със супер силна воля, нито пък съм единствена, значи може  Peace .
Знам че има още хиляди вредни неща , от които не можем да се опазим нито, нас нито децата в нас и около нас, но поне това , което зависи от нас и малко воля , можем да направим.

# 279
  • Временно
GALQ79, нищо лично , но след като така и така спориш разпалено в името на цигарите и бременните , които ги пушат и как не вредят , то поне използвай опцията "проверка правопис".
Съжалявам за офф-а.
Темата е за ключ , защото от тук насетне само ще се дъвчем. То не знам авторката чете ли темата вече , гледам не пише по нея , за разлика от нас. Винаги ще има пушещи бременни жени, надявам се да са все по-малко.
Пак твърдя, че не е толкова трудно да се спрат цигарите в името на детето , което расте в теб - аз успях а не съм със супер силна воля, нито пък съм единствена, значи може  Peace .
Знам че има още хиляди вредни неща , от които не можем да се опазим нито, нас нито децата в нас и около нас, но поне това , което зависи от нас и малко воля , можем да направим.
Много добре казано. Peace

Малко off,но не можах да се сдържа-nellyani,страхотно делфинче си имаш! Hug

# 280
  • София
GALQ79 - а ти коя си, че си позволяваш дя обиждаш хората, които са направили нещо, което за теб е било "непосилно"....?

И да темата е за ключ.....

А на бременните не виждам да навредявам (навреждам се казва между другото)...май само на твоето кръвно действам...току виж ако кърмиш ти секнала кърмата от мен....

# 281
  • Монтана
Има 3 теми в тоя форум които винаги водят до спорове.
1 Пушенето по времена бременност и кърмене- всички знаят и признават че е вредно но много продължават да пушат и по-време на кърмене да не говорим при бременност.
2. Ползата от кърменето- отново всички знаят и признават че кърмата е най-добрата храна за всяко бебе но много майки спират или въобще не кърмят умишлено.
3 Раждане:нормално или секцио- отново всички признават че е по-добре нормално раждане, но някои жени си предпочитат със секцио.

# 282
Аз неза6титавам пу6а4ките,а правото им на избор и на това да не им слагате квалификации какви майки са.
Ако 6те се изпитваме по правопис ок,но първо ти си слагай запетайките.
Отново демонстрация на гледане на кле4ката в окото на другия,а не си вижда гредата в нейното.
Вие дами за кой ли път ме убедихте 4е сте тук заради спора.
За това аз спирам.Спрете се и Вие!

# 283
Joy

Of ne swm ti chela tuk pisaniyatqa,ama na 100 % si ot pushachkite,i zatva tolkoz ti e smeshno..Mi smey se,hich ne mi dreme...

Tva me navejda i na prostotiyata na nyakoi,da bwrzat da spirat da kwrmyat,za da lapnat pak laynoto v ustata...e tuy e smeshnoto...

аз пък да ти кажа че на 100% съм непушачка Grinning
и ми стана смешно това Евала,аферим...а не твоя пост Peace
Брейй че бързо се палите,абе хора празници са,усмихнете се Hug

# 284
GALQ79 - а ти коя си, че си позволяваш дя обиждаш хората, които са направили нещо, което за теб е било "непосилно"....?

Аз обиди не съм използвала,4ети внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт