Деца с увреден слух - 6

• 44 087
  • 481
  •   2
Отговори
# 390
 Значи СА е било съкращение за слухов апарат, аз мислех че е някаква марка апаратчета, извинете ме за невежеството ми Simple Smile. Благодаря за обяснението  Peace  Embarassed

# 391
Ieppe, последния път когато говорих с Нина й казах че следващия път ще говоря направо с комисия по защита на потребителя. Аз не мога да си представя да нямат 7 дневно обслужване и при спешност и по празниците. Скоро едни мами се опакваха как нямало кой да ги обслужи по коледните празници и децата не чували в това време. Аз съм в състояние да стигна до съд ако ми се случи такова нещо. Не мога да разбера защо трябва човек да стига до такива разговори... Много ми беше неприятно!  И аз чаках за кабелче и кутийка за батерии 2 масеца! Как могат да нямат в наличност елементарни неща! Магазините за козметика работят повече отколкото тези фирми, а все пак козметиката е прищявка, не необходимост! Принудиха ме от всичко да си взема  по 2 бройки, за да не ми налага да чакам доставка и да изперквам че Тошко забравил това, пък после онова пък сега не се давала поръчка, пък после следвали празници, пък ...
Казах й още че ако знех колко е лошо обслужването нямаше да избера този имплантат! Наитина беше ужасен разговор и се надявам да има ефект. Стигнала съм до там че имам вариант да се обадя в офиса във виена и да искам доставка с DHL. Не знам какво да кажа! Момичета които не сте от София, запасявайте се с резервни части! Докато не ги санкционира някой, няма оправяне!
Сигурно звуча много гневно. Извинявам се ако на някой му се струвам крайна, но винаги съм мислила, че ако аз не си защитавам интереса, няма кой!

# 392
bebonina, не съм имала такива проблеми. Когато ни се е късал кабел, веднага са ни го подменяли. А в началото Йоан късаше доста често късите кабелчета. Не знам защо сте чакали толкова време... А какво в това време? Как 2 месеца? Аз бих ги тормозила ежедневно! Ужас!

# 393
. А какво в това време? Как 2 месеца? Аз бих ги тормозила ежедневно! Ужас!
Ieppe имали сме куриоз -едната майка тук във Варна ,звъни всеки ден примерно около две  седмици ,повярвай ми и резултат няма !Аз мислех че само към нас е такова отношението ,наистина съм изненадана ,мислех че в София го няма това  newsm78

# 394
Ами, като ме разкарат 1-2 дни, обаждам се в Австрия и толкова. Наистина е недопустимо това. Дори и 24 часа е недопустимо, камо ли 2 седмици и 2 месеца! А какво става с децата в това време? Дават ли им някаква алтернатива? Ирина, вие какво сте правили в тези 2 месеца? Това е бил резервен кабел, така ли? Щото не вярвам Мая да не е чувала 2 месеца...

# 395
Здравейте, момичета! Извинете ме, че от доста време не съм се появявала, но толкова нерви събрах за 2 седмици, че ако гръмна, със сигурност ще има жертви!
Ние в четвъртък бяхме във ВМА и правихме изследвания под пълна упойка. Аз не знам кое какво точно показва, но д-р Асенова ни каза, че дясното ухо вече няма остатъчен слух и вероятно на него ще поставим имплант, а лявото ще е със СА. Скенер не можахме да направим, защото точно този ден той беше развален. Ще го направим след 3 месеца, в деня преди операцията!!!
Момичета, когато правехте кръвни изследвания на децата имало ли е някакви драстични отклонения, които да се дължат на слуховата загуба?
Ние миналата седмица правихме тези изследвания и те показаха, че тромбоцитите на Бори от max 450 са 715!!! И тъпата ни педиатърка не ни направи повторни изследвания, не можа да каже на какво може да се дължи това и се измъкна с лигавото обяснение, че като отидем в София, те там ще ми кажат! На всичкото отгоре всички специалисти УНГ в Силистра отказват да ми дадат направление за скенер под предлог, че ще им изчерпам лимита с това направление и после нямало да могат да работят! Минах и през "Здравна каса" по този въпрос, но там си измиха ръцете с едно кратко обяснение, че това не било вярно и толкова! И така ако скенера във ВМА работеше щяхме да си го платим - 140лв.

P.S. Извинете ме за грубия език!

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 03:14 от tina_v

# 396
Честит 8 март на всички майчета! mamma  bigdance2 smile3525

# 397
честит 8-ми март на всички мами  smile3525  bouquet

# 398
Тина, това с направленията е голяма глупост. И аз имах проблем с направлението за скенер! Помоли педиатъра ви за направление за невролог-детски. Той би трябвало без проблеи да ти даде напраление за секнер. Ако трябва като дойдете в София за операцията, ела тук в поликлиниката на Педиатрията Съвсем близо е до ВМА , д-р Литвиненко е детски невролог. Той ми издаде направление за скенер.

# 399
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!   bouquet

# 400
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ! Simple Smile newsm53 bye

# 401
Благодаря ти, Иринка!

А някоя мама има ли представа на какво може да се дължи увеличението на тромбоцитите? Също така на хематологичните изследвания има забележка: липемичен серум!

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 12:00 от tina_v

# 402
Здравейте , както писах преди не бързайте за операцията и аз мисля че със слуховите апарати може да развие говор 80дб мисля че може да се коригира със слухови апарати , ако видите след време че няма ефект от слуховите апарати тогава предприемайте  нещо. Радвам се за всички на които дечицата напредват ,при нас има напредък но при нас при рехабилитаторката не иска да слуша , направо се отчаях , незнам какво да правя.
А за направлението за скенер и ние имахме много проблеми , идете при няколко лекаря да питате ние взехме от уши нос гърло.
tina_v- и при нас имаше проблем с кръвните изследвания и няколко пъти се върнахме от София , може детето да прекарва нещо като грип . Почакай малко и след седмица ги повтори пак.
Ще извинявате но нещо съм изпаднала в меланхолия и не ми се пише и незнам какво да пиша.
Честит 8 март на всички , бъдете много обичани и щастливи.

# 403
Честит 8 март на всички дами и от нас  bouquet

# 404
Здравейте
днес излязохме с малкия да купим цветя и той видя един надуваем замък и замрънка да го пусна там.Имаше доста деца и в началото си играеше добре пускаше се по пързалката, скачаше, но изведнъж взе да скубе едно момиченце което не му беше направило нищо, наложи се да го изкарам от там, а той така се разплака, обясних му че не трябва да прави така на децата, но той явно не ме разбра. Пуснах го пак защото много искаше а и ме хвана жал,но той пак отиде и ускуба същото детенце и бабата му ми се скара да го махна от там. Знам че жената си е права и не се разстройвам за това, все пак никой не иска детето му да бъде удряно без причина, извиних се. Но се притесних много за Наско, защо го направи и защо точно това дете имаше и други деца, не че искам да ги бие. Притеснявам се да не е от всичкия този стрес или дали не е агресивен защото не ги чува и разбира. Не знам дали не е добре като си сложим апаратчето, което вече чакам с нетърпение, да започна да го водя освен на рехабилитатор и на психолог. Някой имал ли е този проблем?

Общи условия

Активация на акаунт