Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 216
  • 534
  •   1
Отговори
# 360
Хора, а някой да е купувал тези метални кутийки от Метро, че да можеме да ги сравниме с тези от ЛаРедута?
Аз ги имам, 5 са в редица, с магнитче се захващат, ако искате, ще ги снимам  Peace
Много ще се радвам ако ги снимаш!:)

# 361
Код 54844 за БД при сума от 60 евро нагоре валиден до 21/12 ето и офертата http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e38b364ee101d57741
Имам я пратена на три от акаунтите някой ако иска може да се възползва да пише на лични , че аз няма да ги ползвам .

# 362
Получих ги същите на два различни акаунта.

# 363
При мен този код не хваща на три акаунта, а е пратен на два от тях...
Нямам обяснение защо.

# 364
  • софия
и на мен 54844  ми е рпатен лично,но действа при условие че изпълнявам оказаните условията newsm78
не че мога да пусна поръчка стези условия ама защо не действа(принципно)

# 365
  • София
Имам питане към мамите, които поръчаха от фотоапарата с референтен номер.
Доволни ли сте от качеството на снимките и ако може някакви негови характеристики.
По-скоро пише ли колко е оптичния зуум.
Бих искала да го полъчам за подарък на каката.

# 366
  • Пловдив
Да предупредя тези, които поръчват с този код

27650 - керамичен сервиз за десерт от 12 части и 25% намаление на продукти so home

много е хубав сервизът, но е доста тежък. Снимки не мога да дам, че ми остана в работата, надявам се в понеделник да го взема и снимам

Доволни ли сте от качеството на снимките и ако може някакви негови характеристики.

Някои са доволни, други пък не... Разни хора, разни вкусове

# 367
  • София
Аз го поръчах за дъщеря ми,за тези пари нямам претенции.
Така като се гледат снимките са безцветни и тъмни,но като ги кача на компютъра
са доста хубави.За характеристики не мога да кажа,не разбирам,само знам,че е 8 мегапиксела.

# 368
Не видях РЕАЛНА СНИМКА на комплекта прибори с код 68918.  Ето го   

# 369
Хора, а някой да е купувал тези метални кутийки от Метро, че да можеме да ги сравниме с тези от ЛаРедута?
Аз ги имам, 5 са в редица, с магнитче се захващат, ако искате, ще ги снимам  Peace
Много ще се радвам ако ги снимаш!:)
Момичета, ето снимки на КУТИЙКИТЕ ЗА ПОДПРАВКИ ОТ МЕТРО  цък, цък, цък и цък  Peace
Отстрани имат дупчици-три по-малки и една по-голяма, така че подправките да се сипват директно. Аз съм много доволна, много са практични, мисля, че 19.90 съм ги купувала септември месец, ама може и 17.90 да е било   newsm78

# 370
Момичета какво е това  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=db00f5915edb0ca884   и най-вече това   http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/triggers/anniv_enfant/invitation.pdf?omniturecode=001RP0300 някакви данни се пишат,но за какво?:buquet:

Детенце скоро ще стане на 2 годинки и ти предлагат да му избереш подарък!
И на мен ми го пратиха! Peace
Безплатен -подарък от тях Blush или просто да и купя подарък оттам Thinking

# 371
  • Beyond the Frontiers
Получих чантата в цвят мед/бронз според гледната точка. Хубава е, голяма почти колкото черната, но няма цип отгоре, а само едно копче, т.е. не е подходяща за градски транспорт Mr. Green

# 372
Аз също получих код 54844 и при мен не действа, обаче виждам, че на самата обява пише нещо от сорта "гарантирано получаване преди Коледа", което няма как да стане към днешна дата за БГ. Сигурно затова не действа. Знам ли?!
Темичката е много полезна, благодаря на всички ви за споделянето! Не съм публикувала кодове досега, защото вече са били пратени на някого преди мен. Иначе ви чета редовно. Wink
Получих като подарък чанта Паладиум с код 68012 вместо пътната чанта каки-розе. Ако някой се интересува от реални снимки, ще пусна.

# 373

27650 - керамичен сервиз за десерт от 12 части и 25% намаление на продукти so home

много е хубав сервизът, но е доста тежък. Снимки не мога да дам, че ми остана в работата, надявам се в понеделник да го взема и снимам

Предполагам, че е този http://imageshack-france.com/out.php/i192860_dessertcarrmix.JPG  - имаше снимка в предни теми.

Само да допълня, че на мен ми дава този сервиз и с код 27448   - той е даден в първия пост за десертна чиния, но всъщност е този комплект от снимката  Peace

# 374

Някои са доволни, други пък не... Разни хора, разни вкусове

относно керамичният  сервиз аз чакам поръчка с него и ще съм благодарна ако пуснеш снимки,защото го пуснах така на сляпо. оказва се обаче че май приятно ще ме изненадат франсетата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт