Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 328
  • 534
  •   1
Отговори
# 210
Момичета знам че не е по темата за което много се извинявам, но пуснах поръчка на 10.11 и още я няма писна ми да ходя до митницата и до пощата хората вече ме познават.Има ли възможност да не пристигне нищо че в сайта пише че е пусната,а да ми върнат нищо че пише че е пусната.Някой ако му се занимава с мен да ми пише на лични Praynig

# 211
  • Пловдив
Здравейте! Извинявам се предварително на всички,които ще се поизнервят от питането ми, но нямам възможност да чета 18 теми Simple Smile А питането ми е - прословутото поларено сако, отговаря ли си на номера или по-скоро е умалено, уголемено... и дали някоя от вас не се е снимала с него, да го видя как стои облечено? Мнооого благодаря предварително за отделеното време за отговор на питането ми!   bouquet

Ами незнам според мен е малко умалено че на мен ми стана 38/40 а по принцип нося 36-38 различно.Ето как стои снимки

# 212
  • Бургас
Здравейте! Извинявам се предварително на всички,които ще се поизнервят от питането ми, но нямам възможност да чета 18 теми Simple Smile А питането ми е - прословутото поларено сако, отговаря ли си на номера или по-скоро е умалено, уголемено... и дали някоя от вас не се е снимала с него, да го видя как стои облечено? Мнооого благодаря предварително за отделеното време за отговор на питането ми!   bouquet

Ами незнам според мен е малко умалено че на мен ми стана 38/40 а по принцип нося 36-38 различно.Ето как стои снимки

А според мен пък си отговаря на номера.
Аз нося 36 и 38/40 ми беше големичко, носих го на шивач да ми го стесни.

# 213
  • София
Предварително се извинявам, ако някой е писал вече за това, но търсачката не ми помогна:

Някой получавал ли е чанти с код 33189 или 68012 - да пише за какво точно става въпрос и дали си заслужават.Ако може и реална снимка - цена няма да има.

Благодаря предварително

# 214
  • София-Младост

А според мен пък си отговаря на номера.
Аз нося 36 и 38/40 ми беше големичко, носих го на шивач да ми го стесни.
И според мен си отговаря на номера, стига да са ти пратили точния номер. Аз получих едно, на етикета пишеше 42/44, но отговаряше на 38/40.

# 215
И според мен сакото отговаря точно на номера, ето как стои на мен
http://www.amelly.snimka.bg/album.php?album_id=256785&pid=9017156

# 216
според мен също е умалено -застраховай се поръчай по-големия номер ,защото все пак това е връхна дреха, ако пък ти е голямо ще го размениш с някой

# 217
  • Стара Загора
Момичета, дали има вече кодове, които намалят новата колекция Пролет-Лято 2009?  Blush

# 218
 Simple Smile момичета, по-нагоре беше споменат код  22810 , някой вече дали разбра какъв точно е подаръка ? и дали има и снимка ? newsm78  -че така както беше обяснен , ми допадна ,ама дали е така наистина...

# 219
според мен също е умалено -застраховай се поръчай по-големия номер ,защото все пак това е връхна дреха, ако пък ти е голямо ще го размениш с някой

Съвсем го объркахме момичето...На мен лично ми е достатъчно свободно да сложа и дебел пуловер отдолу,а и както казах,по принцип нося от Ларедут сака и ризи 38-40 или 40.

Понеже виждам,че на предишната страница се говори за комплекта бели чаши на точки,да ви кажа,че ги бях поръчала на 5.11, колета пристигнал миналата седмица и са ми ги заменили с една черна дамска чанта,тази от РVС,която върви още от лятото. На плика на чантата обаче е лепнат стикер MUGS!

# 220
Момичета, някой да е поръчвал халбите с код 50423 . Не можах да намеря снимка за тях

# 221
  • Бургас
Момичета, някой да е поръчвал халбите с код 50423 . Не можах да намеря снимка за тях

Това са сосиерките според мен

# 222
Simple Smile момичета, по-нагоре беше споменат код  22810 , някой вече дали разбра какъв точно е подаръка ? и дали има и снимка ? newsm78  -че така както беше обяснен , ми допадна ,ама дали е така наистина...

така или иначе на мен с този код ми дава, че ще е достъпно след 3 седмици, т.е. няма да ти го пратят ...

# 223

аз чакам доставка с подарък този код.първо пише че са чаши за кафе с лъжички, после преводача ми го казва като халби, а накрая някой каза, че били сосиери .. чакам си поръчката от 27.11, май е за митница варна, ама още я няма, а тук някои вече от 5.12 си вземат колетчетата..  #2gunfire

# 224
  • varna

Съвсем го объркахме момичето...На мен лично ми е достатъчно свободно да сложа и дебел пуловер отдолу,а и както казах,по принцип нося от Ларедут сака и ризи 38-40 или 40.

Понеже виждам,че на предишната страница се говори за комплекта бели чаши на точки,да ви кажа,че ги бях поръчала на 5.11, колета пристигнал миналата седмица и са ми ги заменили с една черна дамска чанта,тази от РVС,която върви още от лятото. На плика на чантата обаче е лепнат стикер MUGS!
с кой код си ги поръчала?
има много  кодове за тях и аз 2пъти съм ги поръчвала-няма проблем идват последно от 15.11 Peace

Общи условия

Активация на акаунт