Елхата мама украсява, a АВГУСТинчето с усмивка я дарява!

• 13 076
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
Гита Ог честита ти рожденничка, пожелавам й много щастие, здраве и безгрижно детство   bouquet
Страшни сладури са Перси и Ани  Hug
Миналата нощ беше ужасна- събуди се в 2 и заспа чак към 5, то не беше рев, то не беше чудо Cry Излязохме на разходка, и като се прибрахме реших, че ще заспи веднага, но нищо подобно ...2 часа отново рев и приспиване. Какво му става на това дете, не знам- май са зъби, но времето ще покаже. Добре, че утре си идва мъжът ми, че 10 дена сами се гледахме- то не, че като си е в къщи има голяма разлика, ама поне вечер ми помага, е и  събота и неделя разбира се Laughing
Ето ви снимки и от нас

# 226
Честит Рожден Ден на Танти  bouquet
Бубка,много сте сладурки Heart Eyes
Аничка,многофункционална шапка си е намерила Laughing

# 227
  • вкъщи
лулу помагай Praynig
мони глътна едно мъни4ко пластмасово топ4енце.ще отка4а.нали иамхте съмнения,4е сашко е глътнал 4аст от свирка.какво с еправи в такъв слу4ай,трябва ли да се извади,или с е 4ака д аизлезе.казвай,4 еми е мн притеснено/

# 228
  • Видин
Лелка, нали е малко? Ако е така няма проблеми. Марти глътна батерия за часовник преди няколко месеца и след 24ч го изака. Ако искаш дай Дуфалак просто да е по-лесно, но го търси всеки път като ака, до 3 дни трябва да излезе Peace

# 229
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАНТИ! БЪДИ НАЙ-УСМИХНАТОТО, ЩАСТЛИВО И УСПЯЛО ДЕТЕ И НЕКА МАМА ГИТА ДА СЕ ГОРДЕЕ ЕДИН ДЕН МНОГО С ТЕБ!

И един огрооомен букет на мама Гита

Лелка, трябва да следиш доста стриктно и да ровиш в буквалния смисъл на думата в пампата, за да изследваш съдържанието. До 48 часа най-вероятно ще изака погълнатото. В този период е добре детето да хапва повече картофи, защото те улесняват изхвърлянето. Дуфалак също може да дадеш. Тревожните симптоми са подуване на корема, повръщане, задушаване. В този случай веднага тичай в спешното. Иначе няма страшно. По принцип по-опасни са металните и изобщо тежките предмети, тъй като често засядали в някаква глуха извивка на дебелото черво. Пластмасата не оставала. Така ми обясниха куп лекари. Имай предвид обаче, че топчето вече няма да е в оригиналния си цвят, а най-вероятно ще се е обезцветило от киселинните стомашни сокове. Хайде, дано още утре да го намерите, и да не го мислиш повече.
Аз съм още в работата, че днес пристигнах в 16 ч. на работа и досега съм се борила с една дивотия. Оттук много трудно отварям снимки, като се прибера ще разглеждам, освен ако не са ми спрели нета, че май забравих да го платя. ooooh!
Днес ми е много гаден ден. Куп неприятности, тъпотии, разправии с разни чиновници плюс доста тъга, сполетяла ме изневиделица от уж, близки и познати хора, да ги наречем приятели дори, и приземила ме бързо-бързо на място, каквото не мисля, че заслужавам. Ако беше за мен, нямаше да обърна внимание, но понеже засяга моето дете ми е много тъжно и обидно. Както и да е. Просто исках да споделя. Не че ще ми олекне, но... Confused 

# 230
# 231
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАНТИ!
ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

bouquet  bouquet  bouquet

Бубето[/b]-снимките са страхотни!

# 232
Пиванова, страхотен малък мъж си имаш!  Peace И каква природа самооо... Whistling Ох, как искам и аз да съм на такова място. Grinning
Марти, е много си е хубава шапката, какво искаш. Изобретателна мацка си имаш ти. И сладка, сладка... Hug
Бубето, ех че сте готини... Hug Ама пусни и още снимки, не се крий.  Heart Eyes

# 233
  • Видин
Леле каква пък съм и аз. Иде ми да се #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Гита, честита ти голяма рожденничка. Много да те радва и да ти помага с Емма-Бадемма.

# 234
Добър вечер!!!

Лелка,дано бързо излиза топчето ине създава проблеми. Praynig

Лулу,много егадно когато си мислил някого за приятел и той те предаде или нарани SadЗа съжаление в днешно врме хората все по-често се обръщат на180 градуса Crossing Arms

Ние днес спахме на слънчице.Спа 1,5 часа,ама като се има в предвид,че спа в количката,си е доста.После хапна,игра си,но следобеда 2 пъти ака редичко и се беше омърлушила,но май се прегря тук от печката на дърва.Сега заспа уморена от търчане по цялата къща,след като я съблякох по боди LaughingОмете и една кофичка Кисело "мако",половината по блузата и килима замина де,ама важното е,че яде сама Laughing

Ние пък ходихме малко на гости с Милото,Ивон с баба и "адо" (дядо) се гледаха,че утре се връщаме в София,да се нагушкат като за последно Hug

Ми това е от нас.лека и спяща на всички Heart Eyes

# 235
  • Видин
Момичета, искам да ви споделя една много тъжна новина. Марти на Ива78 си е отишъл от този свят на 5.12. Защо Господ прибира толкова мили създания. Просто нямам думи. Много ми е мъчно. Cry Cry Cry

# 236
Момичета, искам да ви споделя една много тъжна новина. Марти на Ива78 си е отишъл от този свят на 5.12. Защо Господ прибира толкова мили създания. Просто нямам думи. Много ми е мъчно. Cry Cry Cry

Flowers Rose Flowers Rose

Единственото, което се питам в такива моменти е защо трябва толкова малки дечица да си отиват от този свят. Това са най-чистите, невинни и светли душици, които още не са получили възможността да станат зли, завистливи или отмъстителни, за да има някакво основание негово величество Животът да ги отнема. Незнам. Но дори и да знам, сигурно никога няма да успея да го разбера и осмисля.  Sad И защо толкова много нещастия и смърти се случват все преди Коледа? Sad

# 237
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose
 Cry

# 238
 Cry 
Напоследък много тъжни новини  Confused Искренно се надявам да се зароят само хубави вести  Praynig Praynig Praynig Praynig

Ние сме добре, чистим кашлицата, която така си остана недоизчистена, 3 сиропа пие, подобрява се, но бавно  Rolling Eyes
Утре сме на Коледно парти в офиса на мъжа ми, не ми се води, да не се разболее, но колегите му не са виждали детето и няма как... И аз трябва да ида за предружител, което ме хвърли пак в размисли какво да обличам, в последствие размислите се превърнаха в добре използван кеш  Mr. Green Party
Ще снимам и ще пусна снимчици утре, все пак е първият Дядо Коледа на Неди  Heart Eyes
Лека и до скоро  Hug

# 239
  • вкъщи
да ,марти и гриша по4инаха в един ден.4ерен петък беше Cryтолкова пла4а за гришката,4е теди вс еме пита пове4е ли от не яи мони го оби4ам.много  е тежко,когато си познавал едно детенце,гушкал си го и то ве4е го няма.а на деси и ники какво им е.....думи нямам.
дано там където е не го боли и му е хубаво и светло.

монката изака топ4ето,много съм облек4ена,цяла нощ треперех при всяко негово помръдване и пла4 дали е добре.благодаря ви за подкрепата.

Общи условия

Активация на акаунт