Елхата мама украсява, a АВГУСТинчето с усмивка я дарява!

• 13 077
  • 275
  •   1
Отговори
# 270
Добър вечер!!!

Ние вече сме си в Сф.,за съжаление SadАма няма начин,много е студено вече за Сандански,няма как да се отопляват там 7 стаи.

Ивон е направо ужасно кисела-не е спряла да плаче цял ден та и до сега.Главата ми гръмна ви казвам CrazyС тея предкътници ще се гръмна вече TiredНе иска и да яде,абе нямам думи Confused
Не знае какво иска-иска едно,после иска обратното,после пак иска първото....... Crazy

Дано поне спи през ноща,че........незнам как ще я караме Tired

Илиянка,какви са тез бомби при вас?!

Бини,браво на Ивето,дано да закрепите вече Praynig Peace

Отивам да лягам,че вече едвам гледам,цял ден сакове оправям и готвя манджи на фона на Ивонския рев Shocked

# 271
Ето малко снимки  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317683&pid=9345100&view=3

П.С. Снимка бг са станали ужасни  Sick 100 часа за 5 снимки  #Cussing out

# 272
Фетица от 10 часа
Пиванова  Naughty

# 273
  • В светлината на слънцето
Ехаа, Фетица, добре се е забавлявал Неди.  Party Нищо че са пет снимките, пак си личи, че му е било интересно.
Ния, тъкмо и аз да пожелая 2 х 6 и то взели, че ме изпреварили. Айде, и утре да се отчетеш с шестичка.  Peace

Ние утре сме на линия за партито.  Party Освен, ако не ни мине котка път, но пък само да посмее - ще я хвана за черната опашка и само на котки ще ми стане.  Mr. Green
Днес като се прибирах от работа, минах покрай клубчето и понеже съм си Мара Подробната влязох и питах за някои условия.
За тези, които ще водят утре децата - подът е ламинат, което означачава, че трябват или пантофки, или обувки, по чорапки ще е студено. Може с обувки, ако детето е било в кола или в количка и не е стъпвало навън. Температурата е 22 градуса, което ще рече, че е топличко, така че да не ги навличаме много. Обаче забравих как точно се топлят - дали на климатици или с парно. Защото ако е първото, а ние най-вероятно ще сме първите за деня, ще си трябва време, докато помещенията добият въпросната температура. Thinking

# 274
E Tанче исках и теб да те видя в индианска премяна....
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иначе Неди е абсолютен индианец.... Peace

# 275
  • София
Айде пробвах се и пуснах нова тема Embarassed:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356082.new#new

Общи условия

Активация на акаунт