Елхата мама украсява, a АВГУСТинчето с усмивка я дарява!

• 13 078
  • 275
  •   1
Отговори
# 45
  • Earth
ГИТА - честит рожден ден. Много здраве и щастие.

# 46
  • Ланкър, планините Овнерог
Ей, много благодаря на всички!!!

Анетка, родена съм през юли  Laughing Мерсаж в аванс!!!

# 47
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!

Да почерпя и аз за именния ден на моя брат!  Party

# 48
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ   bouquet

# 49
Добър вечер!!!

Тук май всички празнуват  bouquet

Гита,честит имен ден.Да си жива и здрава и много обичана Peace

Тони, да е честито и на братчето ти Heart Eyes

Ние днес сме гаджета.Оставихме малката на бабата и цял ден скитня.Ходихме до Лидъл,до Джъмбо,на черква и вс. това само за 4 часа.

В Джъмбо,няма да ви обяснявам какво беше-купища играчки и само българи.Един грък нямаше newsm78, а уж в Гъръцкото бяхме Laughing
Ивон намаза едно сервизче и луминисцентни Луна със Звездички(нуна и ки) Laughing
Сега съм и ги сложила над  леглото и само ме кара да и гася лампата Party

Аз пък намазах с лятно яке на Адмирал(сумати време чакам да го намалят под 30 евро,ама нъцки-и лятото и сега толкова си седи.Някак си много ми се виждат 60 лв за един шушляк и нищо друго,ама пък е готино.......пък и щом Милото настоя,как да откажа LaughingБяха останали само 3 бр и само 1 ес размер Whistling,което вече е мое Whistling

Хайде,стига съм се хвалила,ставам да ходим на Имен Ден.Лека и весела на всички Hug

# 50
Честит Имен Ден на всички именници! Да са живи и здрави!

# 51
Димяни много хубава почерпка.
Ти си я готвила рибата? Много апетитно изглежда. Peace
Честито на брат ти.   Grinning

# 52
  • В светлината на слънцето
Димяни, честит ти именик и на теб!   bouquet  bouquet  bouquet
Ментина, ама ние и на Стефановден ще те подсетим да почерпиш, не се притеснявай.  Laughing Пък и за Антоновден.  Whistling
Ади, честити придобивки. Със здраве да си носищ якето.  Peace
Галка, много гадни зъби бе. Айде да излязат вече и да не мъчат малкото буболече.  Hug
Сладкиш, как е Калинка-Малинка?

Ние пък днес бяхме на концерт - тоест аз и Теди, да слушаме татито. Ей, класическата музика хич не е за нея на този етап.  Thinking Повече няма да я водя. То не бе въртене, не бе плезене на познатите в публиката и все в този дух. После направихме една бърза разходка до голямата елха на бат Бойко и се прибрахме в грозно задръстване. Надявам се утре да й е по-интересно - на коледен концерт на Бон-Бон сме и щяло да е приказно.
Докато ни нямало малкият терминатор отново се люлял на пердето, пак го откачил наполовина, добре че корнизът засега се държи здраво, ама кога ли ще падне върху него.  ooooh! Не стига това, ами успял да изтръгне един контакт от стената и го намерихме висящ почти до земята само на две жички. Twisted Evil Ако на някой му трябва разрушител за временно ползване, веднага го преотстъпвам за час-два - доволни ще останете. И наем няма да ви взема даже. Wink
Айде, лека от мен. Уф, пък аз утре за сефте съм дежурна по брой след майчинството и ще трябва да затварям цял вестник.  Confused Ей, това са ми най-омразните моменти в работата, защото отговаряш за всичко. Crossing Arms От списанието засега се отказвам по ред причини. Макар, че там са готини хора, с част от тях сме добри приятели от години. Пък и списанието е мое много любимо от години - става дума за "Ел". Ама имам други приоритети в момента и засега няма да сменям работното място. Thinking

# 53
Да почерпя и аз. Видях си ембриончето днеска, сърчицето му вече бие. Много съм щастлива.

# 54
  • София
Aди,честити придобивки! Heart Eyes Hug

Лулу,ние също вървим по същите стъпки на Сашун Crazy

Валерия,много се радвам! Party
Пожелавам ти леко бременеене и здраво бебче да гушкаш като дойде момента! Heart Eyes Praynig Hug

Гале,не съм готвила това Mr. Green
Шаран не ям Sick но пък направих филе от хек маринован и паниран.... страхотен! Crazy Party и салатииии много Simple Smile

# 55
Валерия честито!!! newsm44
Лека бременност. preggo
Ех само вкусотии днес.
Лулу, всичко е наред с нас.Голямо преживяване с Теди, а? Crazy Crazy Crazy
Е, Тони, мислех да ти искам рецептата за рибата.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 56
  • В светлината на слънцето
[Лулу, всичко е наред с нас.Голямо преживяване с Теди, а? Crazy Crazy Crazy

Ахм... Thinking Категорично повече с нея на такъв концерт - не!  Naughty

Валерия, страхотноооо!  Hug Ей, че хубаво ми стана при тази вест.  Hug Hug Hug Това е за теб и за мъничкото сърчице в коремчето ти.

# 57
  • Златна Добруджа
Добро утро, слагам кафето:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ НА МАРТИ! ДА Е ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

Марти, за теб:

Лулу, да ти е живо и здрав терминаторчето  Heart Eyes Разсмя ме като си го представих, ама на теб не ти е смешно със сигурност  Grinning
Валерия, страхотна новина  Hug Лека и безпроблемна бременност оттук нататък   bouquet

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 08:22 от mentina

# 58
добро утро Simple Smile

Ментина мерси за кафенцето Grinning тук един дъжд от снощи вали ,направо баси подтискащото Tired

Марти честит ти рожденик,да е здрав и малко палав,да слушка и да помага на малката мишка Hug

Валерия,честита ти малка туптяща точица,успех и късмет в бременеенето Hug

Лулу,голям терминатор си имаш Laughing

# 59
Добро утро!!!

Валерия,честито тупкащо сърчице  Kissing Heart.Здраво и послушно бебе на финала Hug

Лулу,Теди е направо уникална Heart Eyes

Марти,да ти е честит рожденника  bouquet

Ивон снощи какъв номер ми спретна-след като бесня цял следобед и вечерта до 21 ч,решихме,че е време за баня вече.Изкъпахме се,започваме да се обличаме,и аз понеже и давам капачката от крема за тяло,с малко кремче на нея,уж да се маже докато се обличаме,тя реши да си намаже пръста и да го налапа.Ние съответно с баща и и свекърва ми в един глас-Нее,не викайки де,ама всички и казахме "не" и тя като ревнааааааа,ама рев ви казвам,после и повърна-през носа ,през устата и продължава да се напъва вече на инат.Айде обратно в лигена,пак отначало къпане,ама поне после спа цяла нощ като къпана.
Свекърва ми,милата си изкара акъла,нали не и познава номерата.Много мразя като ми прави така-на инат започва да се напъва и да повръща........

После ходихме на Имен ден с Милото,та до 1 ч откарахме и днеска съм вече като парцал,ама поне малко разнообразие.

Ставам,да ходим на вън.Лек ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт