Мами в Белгия - 9

• 17 242
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
  • Overijse, Belgie
Аз това, което видях е само таксата от 1685 евро за 20 години. Месечна такса няма. Тази сума може да се разсрочи на 12 вноски по 140 евро. След изтичането на 20-те години, може да платиш за още 20 години.
Засега сме навити, да видим дали в болницата, в която ще раждам имат практика да вземат стволови клетки.

# 226
Да тоЧно така Джъст правилно си разбрала няма годи6на такса и след 20 години може да платиш за о6те толкова и така нататък.Но по болниците няма такава практика ,затова ти дадох лабораторията ,те идват на деня на раждането(до 24 h трябва да са при тебе ) или на другия ден да вземат стволовите клетки от пъпната връв и си ги замразяват .А по принцип, ако запазваш предупреждаваш екипа който Ще те изражда там ,Че Ще замразяваш и така ,

# 227
  • Overijse, Belgie
Шакира, благодаря ти за линка! И аз тази лаборатория намерих.

# 228
Мами, извинявайте, че така нахлувам тук, но имам голяма молба.
Оня ден големият ни син си счупи крака много зле. До дупето е в гипс. Викнахме майка ми по спешност, утре пристига на Брюксел Шарлероа с Wizzair
Мъжът ми щеше да отиде да я вземе, но средния вдига температура. Той има епилепсия и при температура получава гърчове. Просто не мога да остана сама с трите деца, едното със счупен крак, а другото с гърчове.
Има ли някой от вас, който живее близо до летището, да я качи на един влак, тя после ще се прекачва сама някак си. Не говори никакъв език, това е проблема.
Разходите ги поемам, естествено.
Всякакви идеи ще са от полза.
Благодаря ви предварително.
Поздрави, Сара
Ако някой има идеи може да ми се обади също, 0031 40 2217713.

# 229
  • Overijse, Belgie
Сара, ужасно!

За съжаление ние работим и няма да можем да помогнем, но само идея - тя ще пътува с българи, които предполагам, че ще пътуват с маршрутка до Брюксел (Шарлроа е на 50 км от Брюксел и има маршрутки от летището до Брюксел, мисля до Централна гара). Така, че могат да я упътят откъде се хваша маршрутката. Като стигне там може да ти звънне и ти да обясниш на човека на гише къде иска да отиде. Само за това се сещам.

Стискам палци да се оправи и малкото човече да се възстанови бързо, а на теб - много търпение и сили!!!

# 230
Just a Girl, това е идея, благодаря!

# 231
  • Overijse, Belgie
ето линк на летището http://www.charleroi-airport.com/doc.php?nd=1101&tid=101&site=1&lg=2. Маршрутките спират на гара Брюксел Юг.

за влакове може да провериш на http://www.b-rail.be/main/index.html

# 232
Аз тъкмо видях, че има рейс до тамошната гара и оттам връзката с Eindhoven даже е по-добра, отлколто до Брюксел.

http://www.charleroi-airport.com/doc.php?nd=1100&tid=100&site=1&lg=3

Тя ако стигне до някоя гара после все някак ще се прекачва. Има надежда. Средния в момента ми е най-голямата грижа. За другото ще се оправим.

# 233
Здравейте на всички мами и Честита Нова Година Simple Smile
Пожелавам на всички здраве,щастие и успехи през 2009г.  bouquet
Имам едно въпросче.Като бяхме м.октомври в Брюксел на един билборд видяхме реклама на някакъв Outlet Center в Махелен или Мехелен.Не знам кое е вярното.Някой може ли да ми каже дали това е някакво градче до Брюксел,или е квартал...и ако е градче на колко км. приблизително е то.И също ако някой е ходил в този аутлет да сподели как са цените,заслужава ли си?
Мерси на всички   bouquet

# 234
Махелен и Мехелен са 2 различни града но не са далече един от друг , аз не знам за такъв аутлет , нека ако някой знае да каже , но в момента по разпродажбите има дрехи на безумни цени навсякъде по магазините , зависи какво търсиш

# 235
Махелен и Мехелен са 2 различни града но не са далече един от друг , аз не знам за такъв аутлет , нека ако някой знае да каже , но в момента по разпродажбите има дрехи на безумни цени навсякъде по магазините , зависи какво търсиш
Как ми се щеше да съм там сега.... Sad
В Солун в шопинг център Космос няма никакви намаления,маправо се разочаровах сташно много,а така се бях настроила за пазаруване  Sad

# 236
Сара, съжалявам за проблемите ви,  Hug Джъст вече те е упътила, Шарльороа не е в Брюксел (не знам тия от Уиз Еър защо не престанат така да го пишат), а си е съвсем отделен град на 60км от Брюксел. Иначе ние сме близо до летището, но в Брюксел. Дано всичко е наред с пристигането на майка ти, защото тази сутрин закарахме до Шарльороа наша позната, която трябваше в 8 часа да излети за София и ей сега се обади, че заради мъгла самолетът е кацнал в Лиеж. Хубаво, да ги извозят с автобус и да излетят от там, да, ама не. Отменили полета, върнали им парите и да се оправя кой както знае. А ако си без телефон? Загубена работа, ние другата седмица уж ще летим с тях, да видим ще летим ли изобщо  Twisted Evil Стискам палци да няма перипетии и да кацнат където трябва.

# 237
тази сутрин закарахме до Шарльороа наша позната, която трябваше в 8 часа да излети за София и ей сега се обади, че заради мъгла самолетът е кацнал в Лиеж. Хубаво, да ги извозят с автобус и да излетят от там, да, ама не. Отменили полета, върнали им парите и да се оправя кой както знае. А ако си без телефон? Загубена работа, ние другата седмица уж ще летим с тях, да видим ще летим ли изобщо  Twisted Evil Стискам палци да няма перипетии и да кацнат където трябва.
Днес сутринта от Шарлероа трябваше да излетят сестрата на приятеля ми и семейството й,но пак поради мъгла полета е отменен за събота.Дано тогава всичко да е наред вече,че с тия мъгли.... Sad

# 238
С Уиз Еър ли? Казали са, че връщат парите  newsm78 Обещали ли са за събота наистина?

А, забравих да ти пиша за Аутлетите - там наистина има неща, които другаде не можеш да намериш на тези цени - тава дума за Версаче, Дизел и подобни. Има хубав и голям Аутлет до Икеа в покрайнините на Брюксел, аз редовно го посещавам, има хубави неща, но много повече за мъже   Close

# 239
Да, разучих, за събота или за вторник били казали, да, ама не било сигурно. Купихме й билет за БГ еър, голяма смешка - ако само се прибере - 350 евро, ако си вземе  двете посоки - 265, та й взехме в двете посоки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт