"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 265
  • 444
  •   1
Отговори
# 255
...Майстора не бих си го спомнила, ако не бяха дали спомени на съпругите, но след това си го припомних...

Че него преди тази серия показвали ли са го? newsm78
Защото тези "спомени" не са ги давали преди в сериала.

Сега се сетих, че много ми хареса сцената с Бри, мъжа й, Линет и Том на масата - как Бри и Рекс се караха, Том се опитваше да замаже положението и накрая Линет направи нещо (забравих какво точно..) и каза "Е, да бе, аз развалих обяда." Joy

# 256
Забелязох по едно време в края на епизода, след като се разбра за самоубийството на онази жена, как разказвачът говори за себе си в лицето на жената.
"Онази жена" е съседката им Мери-Алис Янг, която се е самоубила и около което самоубийство се върти цялта интрига в първи сезон. А във всички сезони тя разказва какво се случва с приятелките й, съседите и т.н. от позицията на независим, страничен наблюдател. В края на всеки епизод тя обобщава идеята на серията -  и обикновено това са много силни мисли и истини за живота!

(поправка) Juiciness, Том се майтапеше, че може да им даде тяхната печка и че е малко употребяване, а Линет му върна с "Иска ми се да мога да го кажа и за матката си" (че е малко употребявана), за което я изгледаха с упрек, а тя се оправда, че не тя е съсипала обяда. Беше забавно като сценка, но не ми харесва колко груба и простовата представят Линет, а също и че представят бременността (й) като много гнусен период изпълнен с повръщане, оригване, гадене  Confused И оня отврътителен вид, който тя имаше докато спореше с Том за кариерата й...  Дори за повръщаща пак беше твърде зле   Sick 

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 13:49 от jas.min

# 257
Кажете ми защо не мога да си изтегля серията от замунда?
От снощи стои на 4% и толкова.

# 258
  • София
Кажете ми защо не мога да си изтегля серията от замунда?
От снощи стои на 4% и толкова.
Опитай отново, аз я изтеглиз за някакви секунди, нямаше и минута.

# 259
ОПитах, но не става.Показва ми,че няма Availability, което не ми се вярва.
Може ли да ми дадете линка от арена, да пробвам от там.

# 260
# 261
  • на пистата
не ми се карайте ама да питам Grinningсега по бтв кой сезон до коя серия дават,че много го харесвам и нямам нерви такада гледам,искам да започна и аз да го тегля ама не знам до кой сезон съм гледала Rolling Eyes

# 262
  • София
не ми се карайте ама да питам Grinningсега по бтв кой сезон до коя серия дават,че много го харесвам и нямам нерви такада гледам,искам да започна и аз да го тегля ама не знам до кой сезон съм гледала Rolling Eyes
Joy  Peace
В момента по БТВ дават четвъртия сезон; погледнах им в програмата, днес ще излъчват пети епизод.

# 263
Пуснах да тегля на другия лап топ и стана.Благодаря за съветите  bouquet

# 264
С всеки епизод този сериал ми става все по-любим, хем е художествена измислица, хем е много човечен и реален, ако мога всичко на един дъх ще изгледам. Simple Smile

# 265
  • в сърцето на един мъж...
А някой може ли да ми каже каква е разликата между двата рилийза в замунда?

# 266
  • София
Geia, част момичета по-напред в темата се оплакваха, че в първия, който качиха в замунда има проблеми с качеството на картината. Аз лично свалих вторият рилийз - гарантирам, че качеството е отлично. Субтитрите леееко избързваха, но това се настройва лесно с плеъра.

# 267
Ох..хич не беше типична тая серия за сериала....тежка беше и аз почти си поплаках,абе защо ми се струва,че тоя сезон е малко"пълнеж"? Липса на свежи идеи? Не,че не го гледам с интерес,самите персонажи са ми интересни,ама...нещо не е по реда си в тоя сезон.

# 268
  • в сърцето на един мъж...
Вени, мерси  bouquet

# 269

"Онази жена" е съседката им Мери-Алис Янг, която се е самоубила и около което самоубийство се върти цялта интрига в първи сезон. А във всички сезони тя разказва какво се случва с приятелките й, съседите и т.н. от позицията на независим, страничен наблюдател. В края на всеки епизод тя обобщава идеята на серията -  и обикновено това са много силни мисли и истини за живота!

Благодаря за този изчерпателен отговор.
Не се сещам за съседката им Мери-Алис Янг. Явно трябва да си изтегля първи сезон, за да си припомня някои неща.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт