"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 270
  • 444
  •   1
Отговори
# 240
Еее, не!!!
Такъв рев не съм удряла на всички серии на Отчаяните съпруги, взети заедно!!  smile3518

Иначе серията ми нямаше никакви смущения.

# 241
  • София
И аз поплаках.

# 242
  • София
Ооо, като ви чета, серията сигурно е била интригуваща. Гледам, че вече няколко момичета са споделили за проблеми с качеството на епизода, а в замунда са качили още един рилийз. Ето линк, мl … ър... Сега го пускам да се сваля и ще си изчакам субтитрите.

# 243
  • На погрешната планета
Готови са субовете. Пуснали са ги в коментарите:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=155588&comments=1&page=3

# 244
  • София

Благодаря ти  bouquet ! Преди две секунди ми се свали серията, направо ми идват като по поръчка!  Sunglasses

# 245
наистина много разчувстваща серия  Cry

# 246

Много ти Благодаря за суб.  bouquet точно се чудех какво да правя и видях че си пуснала линкче и веднага ги свалих Crazy.Точно изгледах серииката найстина много тъжна беше Cry.Последната сериика дето така ми става едно тъжно и поплаках беше за торнадото не помня в кой сезон беше.
Според мен серийката си е точно като за юбилеен епизод,макарче от вас разбрах че е 100 епизод Peace
Много хубава серийка  Cry Heart Eyes

# 247
  • София

Иди какво тяло вади - уауууууу! Crazy

подкрепям, тялото е # 1 ! но това не са естествени гърди според мен, направо си личи твърдото повдигащо тяло вътре...греша ли?

# 248
Ето затова го харесвам този филм - има всичко в него - и крими сюжет, и комедия, и драма. Но тази серия е в топ десет на любимите ми и то на първо място. Браво, не очаквах, че толкова ще ми хареса и така ме накара да се замисля за някои неща. Наистина страхотна серия.

# 249
Много мила серийка... отдавна не бяха правили такива Heart Eyes

# 250

Иди какво тяло вади - уауууууу! Crazy

подкрепям, тялото е # 1 ! но това не са естествени гърди според мен, направо си личи твърдото повдигащо тяло вътре...греша ли?

Ами според мен имаш предвид ефекта от сутиена, който е повдигащ. Не знам, според мен си личи, че са естествени и че не е вече на 20, но останалото - пак казвам уау. Mr. Green

Мен ме разчувства скъсаната обувка на Илай. И изобщо много готин актьор са избрали за ролята - голям симпатяга е!

# 251
и аз на обувката ревах...

иначе Иди според мен цялата е тунингована, отделно дето са обработени кадрите с лицето й, а сигурно тук и тези с тялото й.

# 252
  • София
на мен ми изглеждат твърдички, иначе сутиенът върши работата и той, да!

много ми беше драматична серията и на мен.... с тези погледи назад в миналото...

особено ме впечатли как се обръща Илай към жените: с Госпожо.... изобщо какво добро възпитание за един човек без университетско образование, само каква благородност излъчваше (то доказва, че не винаги интелигентността се възпитава...)  .... затова всички тъжаха за неговата кончина..

и Мери Алис е особено красива жена..много ме впечатлява нейната персона винаги..

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 12:12 от ва ни ла

# 253
Извинявайте! Вчера гледах за пръв път,откакто пуснаха новия сезон. Имам спомен ,че Иди се самоуби  newsm78.Може ли някакво инфо

# 254
Серията беше единствена по рода си от всички сезони на Отчаяни съпруги.
Всичко в нея беше добре изпипано и направено.
Майстора не бих си го спомнила, ако не бяха дали спомени на съпругите, но след това си го припомних.
Забелязох по едно време в края на епизода, след като се разбра за самоубийството на онази жена, как разказвачът говори за себе си в лицето на жената.

Общи условия

Активация на акаунт